Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 05.05.2025, 17:15
Dnes je pondelok 5. mája 2025, meniny má Lesana, Lesia a zajtra Hermína

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 150 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší
 Grand Vitara, Terrano II, Pajero Wagon 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
OGO píše:
Toto ?Obrázok

Nie. Bolo tuším modré, wagon verzia a cestnejšie :)

Štv, 13.09.2012, 16:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dik Jenki, ja som si to aj myslel, lebo s vypnutým OD na 100vke mám 3500ot/m čo je dosť :D Tak zase som o niečo múdrejší :-D

Inak mohli by sme sa už niekde na akcií stretnúť, som zvedavý na tvojho kraťasa v akcií :-)

PS: Ja mám na pajere kompletne ošetrený podvozok a rám gumovým sajrajtom. Údajne to má pomôcť, aby mi nezhnilo v rukách.

Štv, 13.09.2012, 16:49
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pronto píše:
MIGGY - ak chceš rozumne kúpiť, fakt sa oplatí najskôr sa v štyroch-piatich autách povoziť. Aj terénom, aby si vedel, ako fungujú redukcie, 4x4, uzávierka, ako správne narábať s plynom (to mne Jenki hneď po kúpe jasne demonštroval :D ).
Nieje hanba sa pýtať, mne napríklad doteraz nieje jasné, čo robí ten OverDrive. Keď to mám v pozícií OFF tak mi motor inak radí stupne.

Pronto, ja som to v podstate ani nebral ako že mi to auto chceš predať. Teda chcel som si ho iba pozrieť, ako vlastne vyzerá z vonku ale nie sa v ňom voziť. Vieš, že vtedy nebolo veľa času a tak som sa chcel viacmenej iba prišiel pozrieť a informovať sa. Veď ak niečo, si blízko :)

Ako si spomenul, všetko, čo viem, viem iba z netu. V aute, ktoré je 4x4 som v živote nesedel dlhšie ako 5 minút a už vonkoncom ho nešoféroval. To je moja chyba, ale nie som v tomto veľmi zbehlý (myslím tým kupovanie, testovanie a pod).

Aby som všetko uviedol na správnu mieru, Prontove auto sa mi páčilo, ale iba ohľadom motora a podvozku. Viem, že ma tu všetci za to zjazdíte, že čo viac chcem, ale chcel by som niečo, čo vyzerá slušne aj z vonku a aj z vnútra. A v tom aute bolo vnútro dosť zanedbané. Jasné Pronto, vravel si, že vnútro a vonkajšok si neriešil, lebo auto si chcel na expedície, takže som to bral v pohode. No ja by som predsa len chcel auto, ktoré nebude len na expedície, ale aj na obyčajné vozenie sa. Ak vieš, ako to myslím.

Ináč každé ráno, keď idem do roboty, obzerám, či tam nie je :) A hlavne by som to nebral, že ho nechcem, lebo uvažujem aj nad ním.

Asi si budem odporovať, ale nakoniec, ak mi nevyjde toto, čo riešim teraz, tak sa obrátim na Teba. Bol si úprimný, povedal si mi o všetkých chybách, ukázal si mi všetkú hrdzu a tak, takže... nechajme sa prekvapiť :)

Štv, 13.09.2012, 17:03
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ahojte

Ešte predsa by som len chcel niečo. Som človek, ktorý sa celý život vozil vo felícii a fábii, takže 4x4 je pre mňa dosť výrazný skok. Bohužial som nenašiel nikoho, kto sa vyzná do pajera a kto by so mnou šiel pozerať tieto stroje, čo sú v inzerátoch. A tak som kontaktoval kamaráta, ktorý robil v Euromotore, lebo on sa predsa viacej vyzná v autách ako ja.

Pre mňa je každé auto, ktoré idem pozrieť dosť otázne, lebo majiteľa nepoznám a neviem, aké chyby to auto má. Každý predávajúci mi napíše a povie, že to auto je v super stave a včera boli na ňom menené rozvody, ale veriť niekomu sa v dnešnej dobe nedá.

Preto by som chcel poďakovať Prontovi, že mi hneď povedal o problémoch jeho auta. Ako som vyššie spomenul, jeho autu som sa nevenoval ďalej kvôli tomu, že som to stretnutie nebral ako "predajnú akciu", ale iba ako informačné stretko.

No aj tak by som sa chcel opýtať ostatných Vás, ktorý poznáte Prontove auto, či je to podľa Vás dobrý stroj? Kašlem na interiér a trošku hrdzavú kasňu, ak mi poviete, že je super.

A sorry, ak som príliš schyzofrenický :)

Štv, 13.09.2012, 17:13
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ogo miggy pisatl ze videl pekne pajero a to co si pridal ty je preboha co??ovesany vianocny stromcek nehnevaj sa ale hento uz ani ako off nevyzera ale ano ja viem 100ludi100chuti...

OFFROAD CLUB LÚKY

Štv, 13.09.2012, 17:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pronto píše:
...
Inak mohli by sme sa už niekde na akcií stretnúť, som zvedavý na tvojho kraťasa v akcií :-)

Mám síce len cestné letné kolesá teraz (MT som predal a druhé sú na ceste, len potrebujem ich doviezť zo Žiliny)... ale možno sa cez víkend bude niečo diať tu v okolí, buď na Trnavej Hore alebo na Lehôtke. Veď uvidíme.
EDIT:
Už vidíme, bude asi Lehôtka :)

To Miggy:
Bez ohľadu, či ho kúpiš alebo nie (veď ti nemusí pasovať, kvôli čomukoľvek, farba, vek,...) sa choď s Prontom odviezť, kým ho má a je ochotný ti ho ukázať. Aby si videl, čo vlastne v tom aute je a ako sa to chová, čo sa kde zapína atd. Tú pol hodinku minimálne tomu venuj, ušetríš si budúce nervy a sklamania. Ak bude nejaká akcia tu v našom okolí cez víkend, prídi aj na kolobežke, to je jedno, a mrkni sa na autá v akcii. To to žiadny predávajúci neumožní. Pozri tu na fóre Offroad Lehôtka... a príď sa pozrieť.

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Naposledy upravil jenki dňa Štv, 13.09.2012, 17:44, celkovo upravené 1

Štv, 13.09.2012, 17:24
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pavol2078 píše:
ogo miggy pisatl ze videl pekne pajero a to co si pridal ty je preboha co??ovesany vianocny stromcek nehnevaj sa ale hento uz ani ako off nevyzera ale ano ja viem 100ludi100chuti...

Trošku nerozumiem.

Štv, 13.09.2012, 17:43
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
miggy,, Prontove auto ,neni nove,, len co je pravda, korozia sem tam je,,- ale z technickej casti je to delo na kolesach,,postaci ti to?? viezol som sa uz v tom aute onen casu,,

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Štv, 13.09.2012, 17:44
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
miggy píše:
pavol2078 píše:

Trošku nerozumiem.

Čomu nerozumieš? To čo je na obrázku je paródia, takto offroad nevyzerá. To je skôr nejaký cigánsky alegorický voz.

A to stretnutie viď tu:
viewtopic.php?p=224984#224984

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Štv, 13.09.2012, 17:46
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jenki píše:
miggy píše:
pavol2078 píše:

Trošku nerozumiem.

Čomu nerozumieš? To čo je na obrázku je paródia, takto offroad nevyzerá. To je skôr nejaký cigánsky alegorický voz.

A to stretnutie viď tu:
viewtopic.php?p=224984#224984

Ibaže to, čo je na obrázku sa mi ani veľmo nepáči. Nejaké je veľmo ovešané. Trošku som nepochopil tú vetu, tak preto mi to nebolo jasné :)

Štv, 13.09.2012, 17:55
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
efendi píše:
miggy,, Prontove auto ,neni nove,, len co je pravda, korozia sem tam je,,- ale z technickej casti je to delo na kolesach,,postaci ti to?? viezol som sa uz v tom aute onen casu,,

Ďakujem, postačí :) Dúfam, že veľmi neotravujem :)

Štv, 13.09.2012, 17:57
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
v podstate sa drz toho co ti jenky napisal, je to skuseny a korektny chlap,,ziaden vydryduch, ktory tlacha do vzduchu,,a uvidis a pocitis to na vlastnej koze, a budes vediet na com si,,aby ta potom pozdejsie dake sklamania nenalomili,, ze si to mohol vyskusat ale nespravil si to,,

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Štv, 13.09.2012, 18:03
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
miggy uz chapes?;)jenki presne vystihol co som napisal;)

OFFROAD CLUB LÚKY

Štv, 13.09.2012, 18:38
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pavol2078 píše:
miggy uz chapes?;)jenki presne vystihol co som napisal;)

Sanžím sa. Ďakujem.

Štv, 13.09.2012, 18:55
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jenki píše:
To čo je na obrázku je paródia, takto offroad nevyzerá. To je skôr nejaký cigánsky alegorický voz.

Majitel pozicovne lodiek a vodobicygloff na Pocuvadle, organizator http://www.sitnoblues.sk Peter Spodniak by s tebou urcite nesuhlasil.

Štv, 13.09.2012, 20:57
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 150 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný