Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 05.05.2025, 14:58
Dnes je pondelok 5. mája 2025, meniny má Lesana, Lesia a zajtra Hermína

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 150 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší
 Grand Vitara, Terrano II, Pajero Wagon 
Autor Správa
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
JOE66 píše:
Migi eci multi je 24ventilove to znamena 131 alebo133kw ak sa nemylim-zistis to tak,ze ak otvoris kapotu tak na vrchu na lavo bude

ECI MULTI maju snad vsetky benzinaky nacmarane na boku.
Az ked otvoris kapotu vies na com si - pokial su tam uzke hlavy a rozdelovac, je to klasicka neznicitelna 110kW verzia.
Pokial tam su na sani nacapene zapalovacie cievky, je to silnejsi 24 ventil. Tie sa zase lisia sanim.

Štv, 13.09.2012, 21:02
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
BBMiso píše:
jenki píše:
To čo je na obrázku je paródia, takto offroad nevyzerá. To je skôr nejaký cigánsky alegorický voz.

Majitel pozicovne lodiek a vodobicygloff na Pocuvadle, organizator http://www.sitnoblues.sk Peter Spodniak by s tebou urcite nesuhlasil.

Miško, poviem to takto: Proti gustu žiadny dišputát. Nerád by som sa dotkol citov majiteľa, je to jeho vec, ako je auto upravené.
Ohľadom účelnosti úprav pre offroad si stojím za svojím.

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Pia, 14.09.2012, 8:15
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
taktiez suhlasim stym co som napisal a stym co pise jenki ano je pravda 100 ludi 100 chuti ale konkretne tento kusok nema s offroadom niec spolocne ale mozno predsa jednu vec a to tie BFG KM2 a tam ten offroad asi aj konci ....tymito upravami mi to pripomina obrubnikovy mestsky offroad :)

OFFROAD CLUB LÚKY

Pia, 14.09.2012, 10:37
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:-D :-D :-D skorej autor -majster,toho diela na vozidle má zmysel pre humor.. :smt121 :smt126

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Pia, 14.09.2012, 11:13
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
na fóre kolotoče.sk,je majiteľ toho "monštra" minimálne adminom :-D

Sob, 15.09.2012, 19:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
OK, nechajte foto, neriešme to, o toto auto nejde.
V nedeľu je "Lehôtka" tak Miggy, Pronto, šup-šup dobehnite sa ukázať, pozrieť, povoziť. Ak niekto neviete kde to je, volajte, Tibor nechal vo vlákne číslo. Máte to kúsok, tak obetujte hodinku-dve, pozrieť kamošov, pokecať ako to s tými autami je. :wink:

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Sob, 15.09.2012, 22:03
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pritom je to fakt otrasne. pan zrejme nema absolutne vkus, alebo si mysli, ze cim viac keketin povesam na auto, tym som terennejsi...

nic tam s nicim nesuvisi. zabil ma pevnostny naraznik, ktory je schovany za milionmi trubiek a keketin dalsich. ucelovo je to auto uplne odpisane, napriek tomu, ze ma tristo pitchovin na sebe... otras :)

Ned, 16.09.2012, 0:32
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kolotociari a cirkusanti boli vzdy kapitola sama o sebe a le k VECI-ako? kupil uz Doticny to Pajerko-ci si vybral neaky kus

Ned, 16.09.2012, 16:54
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
JOE66 píše:
Kolotociari a cirkusanti boli vzdy kapitola sama o sebe a le k VECI-ako? kupil uz Doticny to Pajerko-ci si vybral neaky kus

Ak si tým myslel mňa, tak ešte stále nič nemám. Snažím sa spojiť s Prontom, tak som zvedavý, ako to dopadne.

Ned, 16.09.2012, 20:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Momentálne komunikujeme cez mail, snáď sa podarí, že sa stretneme.

V každom prípade, ti prajem šťastnú ruku pri výbere auta. Kúpiť za 3tisícky auto tvojich predstáv je pomaly nemožné, tak budem rád sledovať tvoje počínanie :D

Ned, 16.09.2012, 21:05
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pronto píše:
Momentálne komunikujeme cez mail, snáď sa podarí, že sa stretneme.

V každom prípade, ti prajem šťastnú ruku pri výbere auta. Kúpiť za 3tisícky auto tvojich predstáv je pomaly nemožné, tak budem rád sledovať tvoje počínanie :D

Ver tomu, že by som vás prišiel pozrieť, ale fajná 8-hodinová turistika mi iba prospela (a hlavne bola dohodnutá) :)

Ned, 16.09.2012, 21:34
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vravel som,ze kupit dobre pajero je na dlhsie hladanie a horsie ak mas na to len 3000eur vacsinou jedno je hrdzave,druhe super motor ale interier zniceny,dalsie je za prehnanu cenu a .......kopec podobnych pripadov ked nieco chyba a ak najdes cukrik tak za neho pytaju prehnanu sumu a po roku ju aj tak musia spustit-ako som pozeral na bazos a autobazar eu a bazar.sk tak skoro vsetky auta sa tam uz vyskytuju dlhsiu dobu a za tu cenu aj budu vyskytovat jedno dobre za dobru cenu je v Bardejove len interier je ,,menej zachovaly,,

Ned, 16.09.2012, 23:45
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Po vašich inštrukciách som sa rozhodol, že radšej kúpim auto s dobrým motorm a investujem peniaze do vecí, ktoré sa ľahko opravujú a viem ich opraviť aj sám, ako kúpiť leštenku a o pár dní riešiť GO motora a A/T.

Chlapíkovi z Bardejova som už písal, ale predsa je to len trošku ďalej ako BA, do ktorej som doteraz chodil pozerať autá.

S Prontom sa dohadujeme ohľadom vyskúšania si jeho auta, tak som zvedavý, ako to dopadne.

No každopádne vám všetkým ďakujem za pripomienky k môjmu výberu.

Pon, 17.09.2012, 7:01
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
miggy píše:
Po vašich inštrukciách som sa rozhodol, že radšej kúpim auto s dobrým motorm a investujem peniaze do vecí, ktoré sa ľahko opravujú a viem ich opraviť aj sám, ako kúpiť leštenku a o pár dní riešiť GO motora a A/T.

Chlapíkovi z Bardejova som už písal, ale predsa je to len trošku ďalej ako BA, do ktorej som doteraz chodil pozerať autá.

S Prontom sa dohadujeme ohľadom vyskúšania si jeho auta, tak som zvedavý, ako to dopadne.

Ak chces mozem sa ist pozriet do BJ na to auto a ked by bolo podla mna v poriadku tak by si mohol prist aby si necestoval zbytocne hore dole

Mitsubishi Montero Sport Limited 3,5 V6

Pon, 17.09.2012, 12:37
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
rastojusko píše:
miggy píše:

Ak chces mozem sa ist pozriet do BJ na to auto a ked by bolo podla mna v poriadku tak by si mohol prist aby si necestoval zbytocne hore dole

Ďakujem za ponuku. Je dosť zaujímavá, no chcem sa ísť najprv s Prontom povoziť na jeho drakovi, aby som vôbec vedel, do čoho idem. Keď absolvujem toto, budem pokračovať ďalej v hľadaní. Ale možno sa mi zapáči Prontov drak a nebude treba riešiť nič ďalšie :)

Pon, 17.09.2012, 12:41
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 150 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný