Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 05.05.2025, 17:01
Dnes je pondelok 5. mája 2025, meniny má Lesana, Lesia a zajtra Hermína

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 150 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší
 Grand Vitara, Terrano II, Pajero Wagon 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To pajerko v Bardejove som skusal ale kupil som ine-akurat chlapik na nom menil sviecky a cistil sacie kanaliky,motor isiel pekne a prevodovka radila hladko a rychlo aj podradovala,netrhala,brzdy ok. len interier.chcelo by to nove sedacky- predne a vycistit plasty a inak ok aj 4x4 rezimy pridavnej ok. sice to nie je az taky cukrik ako ten 3liter v manuale z Kezmarku ale ten mal trochu zastaty motor-lenivejsi-malo jazdeny-vytacany A pocitaj,ze ak kupis faro treba menit oleje vsetky aj v difoch a prevodovkach a ine prkotiny na ktorych Ti naskacu ,,drobne,,euriky aby si to upravil k obrazu svojemu lebo potom uz budes chciet len jazdit

Uto, 18.09.2012, 1:56
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak nakoniec beriem auto, ktoré som pozeral ako prvé - Prontove Pajero 3,0L V6 24V.

Str, 19.09.2012, 12:58
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ahojte

Pronto teraz nedávno menil olej v motore, ale čaká ma výmena olejov v diferenciáloch a A/T. Viete mi niekto poradiť, či to zvládne bežný užívateľ fabie, ktorý si menil olej iba v trojvalčekovom motorčeku? Alebo na to treba servis? Ak áno, koľko to vyjde?

Ďakujem

Pia, 21.09.2012, 18:55
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ahoj.Olej v motore vymenis v pohode.ak chces menit oleje v prevodovkach a diferencialoch tak si kup v mototechne olejovu 1litrovu pumpu-stoji asi 40eur a 2metre gumennej hadice aby si s tou pumpou ten olej tam natlacil-lepsie by bolo ak by si mal neake male ozubene cerpadlo-napriklad to z sustruha co tlaci chladiacu emulziu s tym sa lepsie plni olej a ak je tam automaticka prevodovka tak to si nechaj naplnit u servise alebo cloveka co to uz robil a vie dodrzat plniaci postup aj s oplachom oleja oleje najdes tu na fore alebo v servise diferaky apigl5 ak tam je samosvor tak asi iny, pridavna apigl4 a automat-uz teraz nepamatam aku znacku ale myslim,ze dextron tam asi nesiel-musel by som odbehnut do garaze a kup si aj neaku maznicku na vazelinu,kardane-krize a capy treba tiez mazat-kto maze ten jede-ak som sa pomylil tak ma opravte

Pia, 21.09.2012, 22:56
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ďakujem

A neviete náhodou niekto, aké sú servisné intervaly výmeny všetkých možných náplní?

Ďakujem

Sob, 22.09.2012, 9:40
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
http://www.valvolineeurope.com/english/ ... nt_advisor

ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon

Sob, 22.09.2012, 18:45
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
JOE66 píše:
To pajerko v Bardejove som skusal ale kupil som ine-akurat chlapik na nom menil sviecky a cistil sacie kanaliky,motor isiel pekne a prevodovka radila hladko a rychlo aj podradovala,netrhala,brzdy ok. len interier.chcelo by to nove sedacky- predne a vycistit plasty a inak ok aj 4x4 rezimy pridavnej ok. sice to nie je az taky cukrik ako ten 3liter v manuale z Kezmarku ale ten mal trochu zastaty motor-lenivejsi-malo jazdeny-vytacany A pocitaj,ze ak kupis faro treba menit oleje vsetky aj v difoch a prevodovkach a ine prkotiny na ktorych Ti naskacu ,,drobne,,euriky aby si to upravil k obrazu svojemu lebo potom uz budes chciet len jazdit

Nevieš náhodou, čo tomu autu je? Lebo chlapík stále spúšťa cenu dole a dole (alebo sa mi to iba vidí).

Pon, 24.09.2012, 19:46
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ahoj.Auto islo ok len sedacky boli natrhnute. Ale chlapik chcel kupit nieco ine-neaky dovoz ale neviem uz co.A inak tu na vychode sa vsetci-skoro vsetci velkych objemoch boja ako cert kriza-vela ludi chce 1,9tdi,2tdi a zivnostnici3td a objemaky benzinove kazdy miluje ten zatah a zvuk ale nikto ich nechce zivit az na par vinimiek:-) a kazdy chce jazdit za 5litrov-minule sa mi jeden,, biznis man,, stazoval,ze X5 mu vela zerie-az10Litrov-tak co ti mam na takych curakov povedat-to len tak pomimo debaty

Pon, 24.09.2012, 21:22
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
JOE66 píše:
Ahoj.Auto islo ok len sedacky boli natrhnute. Ale chlapik chcel kupit nieco ine-neaky dovoz ale neviem uz co.A inak tu na vychode sa vsetci-skoro vsetci velkych objemoch boja ako cert kriza-vela ludi chce 1,9tdi,2tdi a zivnostnici3td a objemaky benzinove kazdy miluje ten zatah a zvuk ale nikto ich nechce zivit az na par vinimiek:-) a kazdy chce jazdit za 5litrov-minule sa mi jeden,, biznis man,, stazoval,ze X5 mu vela zerie-az10Litrov-tak co ti mam na takych curakov povedat-to len tak pomimo debaty

Akoze kazdy na vychode? Ja sa vytesujem ked mi to klesne na 19 :)))

Mitsubishi Montero Sport Limited 3,5 V6

Uto, 25.09.2012, 18:45
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
JOE66 píše:

No aj ja by som chcel, aby to malo spotrebu ako fabia, priechodnosť ako BVP a priestoru ako autobus. Ale viem, že sa mi to nepodarí dosiahnuť. A taktiež viem (alebo predpokladám), že auto nebudem používať na bežné vozenie, ale, ako som už spomenul, na pohodlné vozenie piatich ľudí + náklad. A na toto je fabia úplne nepoužiteľná.

Uto, 25.09.2012, 18:51
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
miggy píše:
Ďakujem

A neviete náhodou niekto, aké sú servisné intervaly výmeny všetkých možných náplní?

Ďakujem

Tak vitaj nový Pajerák :)
Vyplatí sa navštíviť túto stránku, je tam veľa dobrých info:
http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Mitsubish ... o/Manuals/
a
http://www.mitsubishilinks.com/
Niečo k olejom:
http://www.oleje.cz/search/oils/?motor=6076
Niečo málo o automate (je tam automat 4-stupňový automat Aisin)
http://www.offroad.cz/modules.php?name= ... le&sid=347
nejaký ten katalóg, keby si sa nevedel zorientovať v dieloch:
http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/mi2 ... dcPy1xOZfx
Držím ti palce, nech auto funguje ako treba.

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Str, 26.09.2012, 14:58
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ďakujem za uvítanie, ale ešte stále nie som majiteľ pajera. čakám, na Pronta, kým porobí nejaké drobnosti na aute a urobí STK, aby sa na ňom dalo chodiť po cestách. Potom snáď... :)

Čo sa týka toho návodu k používaniu automatu, ten už mám dávno prečítaný. Škoda, že takýchto návodov nie je viacej. Myslím viacej od viacerých ľudí. Ale určite ma ten návod posunul vpred a v budúcnosti budem vedieť, ako správne s automatom jazdiť. Možno ho dokonca aj vytlačím a dám si ho do auta ako povinné čítanie :)

Pia, 05.10.2012, 18:36
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Stk je banalna zalezitost ak das neake vsimne aspon u nas na vychode ,suciastky vecsinou funguje druhovyroba a ta je z ciny predavana poliakmi.Olej do motora ti bohate staci 10W40 shel alebo mogul okrem tesco oleja ten je shit ,prevodovku sa naucis ovladat a suciastky ako svetla a zrkadla kupis na autobazareu alebo bazosi.daj si do predu cire predne svetlomety a mozes do nich dat aj 55w xenon-je to cira optika a zadne svetla prerob na horne a mozes jazdit a potom zacat zdvihat-a zase budes mat co robit :-D a zozen si este motorcek volnobehu do rezervy-ten zvikne robit neplechu a nie vzdy kazdy typ pasuje do rovnakeho rocnika a potom skoncis mozno ako ja,ze pajerko je super a lepsie na ceste ako patrol hlavne v zime take univerzalnejsie ale v terene je patrol proste lepsi a dokupis patrola :-D a zase v tom lieetaaaam :-D :-D :-D

Sob, 06.10.2012, 1:31
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
motorček ovládania voľnobehu som menil tento rok :-) takže s tým problém nebude

Sob, 06.10.2012, 8:50
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vieš o nejakom motorčeku ovládania voľnobehu na Pajero II 3,5 V6 24 ročník 1997?

Sob, 06.10.2012, 9:21
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 150 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný