Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 17.05.2025, 1:12
Dnes je sobota 17. mája 2025, meniny má Gizela a zajtra Viola

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 33 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 zmyslanie kupy Asia Motoru 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nazdar tak ja vlastním rocstu síce je po už spominanej úprave že motor audi nápravi patrol ale predtým to šlo tiež celkom super stačia lepšie kolesa a v pohode to prejde všade, je pravda že to koroduje a motor 1,8 je mazda 626 dajú sa pozháňať veci , ináč je to kópia wilisu a takže autíčko nevidíš každý deň a na to čo píšeš tak stačí

Ned, 21.10.2012, 21:47
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
kamosko ak jazdis na m3 a chces do offroadu pocitaj s tym ze to zdaleka nebude take pohodlne jazdit na pevnych napravach, dievcatam hlavne takym zdomacnelym sa to nemusi pacit ked ich riadne vytrasie,
na lesne cesty zazijes pohodovejsiu jazdu s autom co ma spevnene nezavisle zavesenie (aspon predok) napr. vitara, stara panda, mensie SUV (rav4, honda a pod). inac do tej asie by som ja nikdy nesadol, ved sa ti vsetci polovnici budu smiat!

Pon, 22.10.2012, 8:31
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
rustycj píše:
kamosko ak jazdis na m3 a chces do offroadu pocitaj s tym ze to zdaleka nebude take pohodlne jazdit na pevnych napravach, dievcatam hlavne takym zdomacnelym sa to nemusi pacit ked ich riadne vytrasie,
na lesne cesty zazijes pohodovejsiu jazdu s autom co ma spevnene nezavisle zavesenie (aspon predok) napr. vitara, stara panda, mensie SUV (rav4, honda a pod). inac do tej asie by som ja nikdy nesadol, ved sa ti vsetci polovnici budu smiat!
priť a povozím ťa v mojej a padneš na zadok

Pon, 22.10.2012, 18:50
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
rustycj píše:

v starej pande tých dievčat vela nepovozíš :D ale ináč nie je to nejaké uskáckané ja som dal tvrdé pružiny z felicie combi keď zatlačíš zvonku na predok tak ani nehneš a v teréne je to pohodlné sám nechápem :D

Pon, 22.10.2012, 21:04
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Fire82 ale podla toho co pises tak ty mas polovicu auta upravenu-neverim,ze chlapik bude chciet menit napravy,motor a ine veci aby mu to potom vydrzalo.Nedavno som bol len tak vyskusat toho ,,offroada z reklamy,, co si ho moze dovolit kazdy-dacia duster a dobre som sa pobavil- :-D

Pon, 22.10.2012, 21:33
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ad Dacia duster: kamoska mi raz spominala, ze si chce kupit auto do terenu, ale ze ma obmedzeny rozpocet - pricom stare auto nechce, lebo zaruka, haluze, hento-toto. tak povedala, ze si chce kupit Daciu Duster.
tak som odpadol, ze akoze odist na kraj mesta na zahradu s tym OK, ale to potom nieje auto do terenu, ale auto na menej spevnene cesty mozno... ;)

Pon, 22.10.2012, 21:44
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja by som sa tej rocsty vôbec nebál.Pdľa toho čo píšeš je to auto podľa Tvojich požiadaviek.Väčšina ľudí,čo tu píšu v tom aute pravdepodobne v živote nesedela (ja raz v živote :D )Mne bolo celkom sympatické.Čo sa týka hrdze, za tie peniaze s ňou musíš rátať.Myslím, že nehnije viac ako smuraj,vitara alebo čokoľvek iné.Koľko km ročne asi najazdíš?Či sa Ti vôbec ten plyn oplatí.

Uto, 23.10.2012, 8:22
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
takze opet ozivim tuto temicku. Citam dalsie vase prspevky. Ciastocne ste spochybnili nakup asie. To malo za nasledok, ze sa bez papierov predala za 1400e niekomu neznamemu. mala aj klimu, servo, pevnu strechu odnimaciu strechu. Ako tak pozeram. pod 2000 normalnu v povodnom stave ani nikde nenajdem, na slovensku pod 3000e.
Po celkovom uvazeni som sa rozhodol pre moje potreby ist do niecoho este lacnejsieho, nakolko som pristupil na skrtnutie dvoch poziadaviek, resp jednu som skrtol a jednu zmenil. Skrtol som servo, a styl sa zmenil na ucel. tym rapidne klesla nakupna cena vozidla. O co sa jedna vam uz ale neprezradim, pockate si na moj pribeh, poviem len tolko ze je to lacnejsie nez nez rocsta, jazdi to aj u nas, podla mna je to totalny hajzel a vacsi nez asia, ale zvlada lahky teren, lahko sa opravuje a lahko sa upravuje.
Inak ja som nikde nepisal ze ked sa vozim na M3 neprezijem nekomfortnu jazdu v nejakom starom hajzli. vozim sa aj na felde takze znesiem vsetko, a moja priatelka tak isto nema problem s tym na com pojdeme, ked aj na trabante (mal som 1.1).
Nechcem jazdit ziadne sutaze ani tazky offroad, davam za pravdu ze keby som chcel take veci, co nevylucujem ze by sa v buducnosti mohlo stat, tak by som siel asi do JEEP Cheeroky 4liter, 3dverovy.

Ned, 02.12.2012, 11:24
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
..nejak som nepochopil zmysel tejto odpovede .. :cry:

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Ned, 02.12.2012, 11:38
Az to tu zije
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jergy_zm píše:
O co sa jedna vam uz ale neprezradim, pockate si na moj pribeh, poviem len tolko ze je to lacnejsie nez nez rocsta, jazdi to aj u nas, podla mna je to totalny hajzel a vacsi nez asia, ale zvlada lahky teren, lahko sa opravuje a lahko sa upravuje.

LOL nekupuj PANDU!

Ned, 02.12.2012, 11:42
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
kakes píše:
jergy_zm píše:
O co sa jedna vam uz ale neprezradim, pockate si na moj pribeh, poviem len tolko ze je to lacnejsie nez nez rocsta, jazdi to aj u nas, podla mna je to totalny hajzel a vacsi nez asia, ale zvlada lahky teren, lahko sa opravuje a lahko sa upravuje.

LOL nekupuj PANDU!

je to vyssie, a ma to ram.

Ned, 02.12.2012, 15:31
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vysie bola este spominana lada nivka-ceny uz isli dole ale ta stale kurevsky hrdzavie-ale lacny servis :-D ale aj tak neako sa ti divim-mas m3 bendzo-cize nie si chudobny a chces kupit do terenu velmi lacne auto :shock: aj stare terenaky su na udrzbu drahe-niekedy este drahsie ako nove auta strednej triedy tak nechapem preco nekupis radsej pajero alebo patrola :shock:

Ned, 02.12.2012, 15:46
Az to tu zije
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jergy_zm píše:
jazdi to aj u nas, podla mna je to totalny hajzel a vacsi nez asia, ale zvlada lahky teren

Este ma napadlo. Nemyslis patrol?

Ned, 02.12.2012, 19:22
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
JOE66 píše:
vysie bola este spominana lada nivka-ceny uz isli dole ale ta stale kurevsky hrdzavie-ale lacny servis :-D ale aj tak neako sa ti divim-mas m3 bendzo-cize nie si chudobny a chces kupit do terenu velmi lacne auto :shock: aj stare terenaky su na udrzbu drahe-niekedy este drahsie ako nove auta strednej triedy tak nechapem preco nekupis radsej pajero alebo patrola :shock:

no ale ja som nepisal ani ze som bohaty, a offroad nieje lacna zalezitost. Ja len skratka chcem obcas prejst tam, kde moja felda neprejde. Off road je dobra myslienka, ale este musim par rokov zostarnut aby som sa naplno pustil do tazkych veci ako poniektory tu. Ani M3 nebolo moje prve bmw, predchadzalo mu skoro najslabsi benzinovy 4 valec sice tiez bmw, ale nicim zaujmavym, ale dalo mi dost skusenosti, aby som si mohol vobec sadnut za volant M3, lebo teraz by som bol uz mozno na cintorine......

Ned, 02.12.2012, 21:28
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak ty chceš potom ARO 10, to je ten totálny hnoj o ktorom asi píšeš :-D

ex: Cherokee 4,0i
ex: Cherokee 2,5TD
ex: Cherokee 4,0i
ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál
ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka
now: Ford Explorer

Pon, 03.12.2012, 1:04
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 33 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný