Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 16:00
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 99 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší
 Rumunsko 
Autor Správa
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jano JP píše:
...ak je zohratá parta, nie je o čom; ja beriem akcie, kde môžu ísť a zvládnuť to aj moje decká a spolubývajúca :D - nech si aj oni užijú, nielen ja - a moja family určite nič nepokazí, presne také dobrodružstvo nás všetkých baví :lol:

moja reč. Deti - tie sú za každú špatnosť :-), chatu, blato a bočný náklon. Len musím ešte trochu popracovať na presviedčaní mojej drahej. :smt140

Pon, 19.03.2007, 14:11
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
palo-cherokee píše:
Jano JP píše:
...ak je zohratá parta, nie je o čom; ja beriem akcie, kde môžu ísť a zvládnuť to aj moje decká a spolubývajúca :D - nech si aj oni užijú, nielen ja - a moja family určite nič nepokazí, presne také dobrodružstvo nás všetkých baví :lol:

moja reč. Deti - tie sú za každú špatnosť :-), chatu, blato a bočný náklon. Len musím ešte trochu popracovať na presviedčaní mojej drahej. :smt140

Tu ma napadla jedna veta ,ktoru pri včerajšom pojazdeni povedal Rado do vysielačky,že: ,,mam v aute najlepši naklonomer :smt017 ženu a dieta :!: :smt005 :smt005 :smt023
Takže rodinu v žiadnom pripade netreba davat na druhu kolaj :smt018 :smt056 :lol:

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Pon, 19.03.2007, 14:21
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
MARTINO píše:
Tu ma napadla jedna veta ,ktoru pri včerajšom pojazdeni povedal Rado do vysielačky,že: ,,mam v aute najlepši naklonomer :smt017 ženu a dieta :!:

No toto poznám ked v sobotu nechtiac otáčali v jednom fest stupáku tak synátor zahlásil, že radšej vystúpi, pač mi padal na moju stranu :-D , naštastie všetko dobre dopadlo. Ja tiež skoro dosral od strachu že hodím budku.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Pon, 19.03.2007, 14:32
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Poslať 
MARTINO píše:
KAKTUS píše:
Ja nemam problem vobec prist na expediciu do SK na vychod, moja zakladna bude - Sobrance /rodicovsky dom/

čauko,len pozeram ,že maš bydlisko ,,Burkina Faso,, :wink: normalne začina byt forum s medzinarodnou učastou,Australia,Great Britain...........Sobrance :lol: :lol: :lol:

EEee, Martino, ty neznaš, že šicke ľudze su z Vychodu? :-D :smt131 :smt125

Pon, 19.03.2007, 14:41
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nazdar expedičníci :-)
Pridám pár mojich myšlienok a postrehov. Som za Rumunsko, pretože je to len cca 500-600 km od Rimavskej Soboty (podľa toho kam sa ide). To sa dá spraviť za necelý deň. Je tam pekne (povedal by som, že podobne ako na Slovensku) a ľuďom tam tereňáky v podstate nevadia. To je dôležité.
Ľudia. Partia. Ako Jano JP poznamenal, je to predovšetkým o ľuďoch. Jedna blbá posádka pokazí dovolenku celej skupine. Jirka Chramosil, ktorý začínal s expedíciami v Čechách tiež nechcel brať ľudí nevyskúšaných. Preto organizoval najprv rôzne víkendové akcie, kde sa ľudia spoznávali a kde sa vlastne dohodli aký druh expedície chcú skúsiť.
Je nezmysel, aby niekto, kto má odjazdené 2 dni v ľahkom teréne išiel so skupinou, ktorá to chce trochu tvrdšie. Takisto je blbé ísť do extrémov a nemať dobré gumy, zdvihnuté auto, naviják a spoliehať sa, že ma niekto bude ťahať z každej sračky.
Ideálne je, keď ide skupina podobne vybavených áut s posádkami, ktoré majú podobnú predstavu o dovolenke.
Myslím, že o tomto by sa dalo baviť aj niekoľko dní. A preto by som mal návrh. Spraviť nejaké stretnutie-vikendovú akciu-vhodné aj pre manželky a deti, kde sa môžeme vyblbnúť s autami a večer pri ohni predebatovať všetky nápady a pripomienky o takejto dovolenke.
Minulý rok som bol s rakúskym offroad klubom na víkendovej akcií v Maďarsku. Asi 5 km od Komárna je výborný offroadový areál o veľkosti cca 80 hektárov :!: Je tam skoro všetko, na čo si spomeniete. Piesok, štrk, blato, brody plytké a hlboké, strmé výjazdy, brutálne cestičky lesom, miesta na navijákovanie, trate na mučenie podvozku, . . . .
Nieje problém usporiadať Trophy súťaž pre 50 áut.
Samozrejme, za toto treba zaplatiť. Vstupné je 25 eur za deň za auto (môžu byť aj štvorkolky). V cene je stanovanie, WC a voda. Pri klubových akciách je možná zľava. Jasné, že keď si nejaký klub zarezervuje víkend pre 50 áut, taqk tam nepustia ešte ďalších 20 záujemcov. Keby bol záujem, mohol by som sa popýtať na voľné terminy, povedzme niekedy koncom mája.
Pouvažujte.

Jano

Uto, 20.03.2007, 1:34
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
janotoyotak píše:
Nazdar expedičníci :-)
Pridám pár mojich myšlienok a postrehov. Som za Rumunsko, pretože je to len cca 500-600 km od Rimavskej Soboty (podľa toho kam sa ide). To sa dá spraviť za necelý deň. Je tam pekne (povedal by som, že podobne ako na Slovensku) a ľuďom tam tereňáky v podstate nevadia. To je dôležité.
---------cut ----
Keby bol záujem, mohol by som sa popýtať na voľné terminy, povedzme niekedy koncom mája.
Pouvažujte.

Jano

neni co uvazovat :wink: ja by som isiel

Uto, 20.03.2007, 7:23
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Bližšie info o offroad centre v Maďarsku je tu http://o-r-c-a.at/ .

Str, 21.03.2007, 0:58
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Podľa stránky to tam majú nádherné,no niekedy by to nebolo na škodu ísť tam pozrieť.Len neviem či aj s manželkami a deťmi to by bolo smutné aby sme si neurobily také rodinné stretnutie niekde aj tu na Slovensku.Ono by to potom nemalo byť až tak moc o jazdení keď chceme aj rodiny brať.Ale to sa tu už písalo ,len v inej téme.Toto v Maďarsku by bolo vhodné skôr na to spoznávanie pred tou expedíciou alebo pekný víkend s dobrou partiou.Ale vypadá to tam super. :smt023

Str, 21.03.2007, 1:26
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
do rumunska sa hlasim aj ja! Takže dva kaktusi v rumunsku! :smt129 . Ja mam len problam kam naložím tie vsetky nahradne diely, čo najdem cestou? :smt102 :smt044

Str, 21.03.2007, 1:58
Profil ICQ
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Janotoj to napísal pekne, je vidieť :shock: že je skúsený muž.A okrem panenskej prírody aj lacné PHM maly.

Rudy, ak tvoju manželku zoberieš prví krát von a to rovno do rumunska :smt017 tak potom neviem.Asi si zle čítal :idea:

Str, 21.03.2007, 2:09
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo píše:
Janotoj to napísal pekne, je vidieť :shock: že je skúsený muž.A okrem panenskej prírody aj lacné PHM maly.

Rudy, ak tvoju manželku zoberieš prví krát von a to rovno do rumunska :smt017 tak potom neviem.Asi si zle čítal :idea:
A :smt017 :smt139 takéto som kde písal? :roll:A s janom úplne súhlasím v tom čo napísal.Kapo evidentne čítaš madzi riadkami. :wink:

Str, 21.03.2007, 9:04
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Rudi píše:
.Len neviem či aj s manželkami a deťmi to by bolo smutné aby sme si neurobily také rodinné stretnutie niekde aj tu na Slovensku.Ono by to potom nemalo byť až tak moc o jazdení keď chceme aj rodiny brať.

no neviem my chodime vsade ako rodina, a pojazdime bez problemov....osobne nemam pocit ze ked som v aute nieco je ine... :shock:

Pia, 23.03.2007, 11:38
Profil ICQ
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
majaNR píše:
....osobne nemam pocit ze ked som v aute nieco je ine... :shock:

- lebo netušíš, čo tam je, keď v aute nie si :-D
(Maja sorry, to bola taká pekná nahrávka ;-) )

Pia, 23.03.2007, 12:23
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No treba to brat tak ze neiktore manzelky su vhodne a niektore nevhode - takze kazdy si berie podla uvazenia :)

Pia, 23.03.2007, 13:15
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
peterB píše:
No treba to brat tak ze neiktore manzelky su vhodne a niektore nevhode - takze kazdy si berie podla uvazenia :)

- to máš pravdu, niektoré manželky mi v mojom aute vyhovujú viac, iné menej...hlavne že manžel nič netuší :lol:
(počuj, Peťo, vy máte dnes doma nahrávací deň, či čo? kedysi som hrával volejbal a tak krásne príhravky sa nesmeli premrhať ;-) )

Pia, 23.03.2007, 13:38
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 99 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný