Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 05.05.2025, 8:51
Dnes je pondelok 5. mája 2025, meniny má Lesana, Lesia a zajtra Hermína

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 59 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
 Ake rodinne auto vybrat 
Autor Správa
Proviantak
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
v podstate tak.. akurat ze do GV sa ti vojdu dva ZJ .. :-)

Str, 12.12.2012, 18:34
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
LUKAS4x4 píše:
No malo by to byt max do 4500e viem ze to nieje vela ale rodinny rozpocet je slaby.

Za tu sumu by som riešil auto skôr na okres max. kraj nie na dlhé cestovanie....hmm pokial niesi aj majitel oddtahovky ale ked uz tak pozeraj po nemcovi...

Str, 12.12.2012, 19:03
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
LUKAS4x4 píše:
Tak alhambre alebo sharany alebo galaxy su,ale rok vyroby a stav km su alarmujuce.viem ze 4500e neni vobec vela ale pre mna aj ano... A nepoznate niekto ten citroen c8.nasiel som jeden na lpg a nema ani vela nabehane a je to r.v.2003takze tiez v pohode.ale je to citroen a toho sa bojim.recenzie su celkom kladne tak neviem.

Je take príslovie " no F to znamená no Ford ,no Fiat ,no Franch cars....

Str, 12.12.2012, 19:06
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak teraz fakt neviem co mam robit,som stoho jelen a mam hlavu ako melon:-Sinak teraz som nasiel WJ 4.7 s lpg r.v.2000 po generalke motora atd.s novym splynovacom a ma nabehanych okolo 200tis a je za celkom dobru cenu a nevyzera zle.ak ho niekto jazdite tak sem hodte nejake info o spotrebe priemernej atd.komfort, alebo nejake musky, nedostatky...dik zatial

Štv, 13.12.2012, 7:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tu niekde na fóre som čítal mudru radu .... Ako kupovať auto....nájdi si 3 auta ktoré sa ti fakt páčia v rámci rozpočtu a dohodni si obhliadku a hlavne si na ňu zober sikovneho automechanika ktorý ti všetko skontroluje vies nadšenie kupujuceho často krát zatieni reálny stav auta....

Štv, 13.12.2012, 8:24
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
LUKAS4x4 píše:
Tak teraz fakt neviem co mam robit,som stoho jelen a mam hlavu ako melon:-Sinak teraz som nasiel WJ 4.7 s lpg r.v.2000 po generalke motora atd.s novym splynovacom a ma nabehanych okolo 200tis a je za celkom dobru cenu a nevyzera zle.ak ho niekto jazdite tak sem hodte nejake info o spotrebe priemernej atd.komfort, alebo nejake musky, nedostatky...dik zatial

Tak to tie americké V8 moc nevydržia. Nabehané 200 000km a motor už má GO za sebou? Prevodovka má potom za sebou aj dve GO. Kúp si radšej novú Daciu Duster.

Štv, 13.12.2012, 8:35
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pejo píše:
LUKAS4x4 píše:

Tak to tie americké V8 moc nevydržia. Nabehané 200 000km a motor už má GO za sebou? Prevodovka má potom za sebou aj dve GO. Kúp si radšej novú Daciu Duster.

Tie km su uz po GO.

Štv, 13.12.2012, 8:51
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pejo čo trepeš, aj najväčší držiak motor môže klaknúť po pár tisícoch ak mu nedáš čo potrebuje,, :roll: :!:

~~~~( o) ) – o - - - ( o ) ) – o ---) )

Jeep ZJ 5.2 V8,nápravy patrol Y61, 7.5" long arm,flowmaster a kopec iného..
Jeep XJ 4.0 cestná leštenka

Štv, 13.12.2012, 8:52
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 

Štv, 13.12.2012, 8:58
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jasne to chápem ale každé ma nejake slabiny a s nejakými opravami musíš počítať ....

Štv, 13.12.2012, 9:41
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pablo píše:
pejo čo trepeš, aj najväčší držiak motor môže klaknúť po pár tisícoch ak mu nedáš čo potrebuje,, :roll: :!:

Ak je tu niekto trepač, tak si to ty. Na nejakom českom fóre si dodnes pojem a myslím, že si mal aj dištanc. Ale to je vedľajšie. Ak chceš Lukasovi poradiť, tak sa drž témy. V príspevku som len reagoval na znenie inzerátu, ktorý sa mi zdá podozrivý. Ako si to záujemca o auto, teda Lukas vysvetlí je jeho problém. Z môjho pohľadu by som si nikdy nekúpil auto, ktoré má najazdené 200 000km a generálku motora za sebou.

Štv, 13.12.2012, 11:50
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ahojte oživím kúsok túto tému. Chceme do rodiny kúpiť 3 auto. Do mesta máme krpatého Citroena SAxo 1.1 v meste super šikovný ale dlhé cesty katastrofa do terenu máme Pajero je to super vozenie ale spotreba je o niecom inom a tretie máme na výber :

Subaru Outback ( jeden je v LM a pokukujem casto po nom )
http://subaru-outback.autobazar.eu/25-p ... 11141.html

Subaru Legacy
http://subaru-legacy-wagon.autobazar.eu ... 55151.html

Audi A6 avant quattro benzín

Volvo XC70

podmienky sú cestovanie každodenne 365dni v roku po slovensku cca 300km denne, jazdenie by bolo na LPG (Outback sa dorobí LPG) cenový strop je 13 000 €. Ďalšia podmienka je aby auto zvládalo aj presuny na dovolenky - lyžovačky, aby bolo pohodlné a malo dosť miesta v kufry a dosť miesta pre max 4 osoby. Musí mať pohon 4x4. ( pri subaru ma zaujíma tá redukcia či čo to má a či má niekto stým skúsenosti). :-) ( pripadá do úvahy aj Subaru forester ale to je už SUV a potom je tu aj X3 X5 ML-ko Tuareg Duster Koleos atď... (a SUV-čko nechcem) , octavka 4x4 a ine kombíky ale len v benzíne diesel nechcem. Vopred ďakujem za rady.

Sob, 26.01.2013, 1:32
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hesh: Subaru môžem len odporúčať. mal som prvú gen. Forestra. symetrical awd je na nezaplatenie (najmä v zime) a keď sa s tým naučíš jazdiť, tak je to rovnaká "diagnóza" ako offroad. čo sa týka tej redukcie, neviem ako teraz, ale predtým to bolo tak, ju mali 92kw motory bez turba. ja som mal 125kw s turbom bez redukcie a tam bola zase krátka jednička. tú redukciu som nemal možnosť vyskúšať, tak neviem ako to funguje. keď nepočítaš každé euro, tak vo všeobecnosti obidva palce hore pre subaru, ale budeš sa musieť zmieriť s jednou vecou - neskutočne drahé náhradné diely (okrem iného preto, že repliky sa nerobia a všetko sú origo z japonska, pravdaže nepočítam brzdy a pod.), takže pred kúpou ho poriadne skontroluj (ale to určite vieš aj sám).

Sob, 26.01.2013, 13:06
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja by som radsej odporucil A6 Avant Quatro 2,8 V6 benzin LPG

Sob, 26.01.2013, 13:32
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
sahara04 píše:
Hesh: Subaru môžem len odporúčať. mal som prvú gen. Forestra. symetrical awd je na nezaplatenie (najmä v zime) a keď sa s tým naučíš jazdiť, tak je to rovnaká "diagnóza" ako offroad. čo sa týka tej redukcie, neviem ako teraz, ale predtým to bolo tak, ju mali 92kw motory bez turba. ja som mal 125kw s turbom bez redukcie a tam bola zase krátka jednička. tú redukciu som nemal možnosť vyskúšať, tak neviem ako to funguje. keď nepočítaš každé euro, tak vo všeobecnosti obidva palce hore pre subaru, ale budeš sa musieť zmieriť s jednou vecou - neskutočne drahé náhradné diely (okrem iného preto, že repliky sa nerobia a všetko sú origo z japonska, pravdaže nepočítam brzdy a pod.), takže pred kúpou ho poriadne skontroluj (ale to určite vieš aj sám).

Diely ma nehnevaju som zvyknuty lebo sme mali Hondu civic 1.6 Vtec kym ju brat neotocil na strechu a auto bolo spolahlive menilo sa len olej a veci co sa menia casto a je to drahsie ale kvaline a vydrzi pozeram po tomto foresterovi http://subaru-forester.autobazar.eu/20- ... 21187.html ale asi tiez nema redukciu

Sob, 26.01.2013, 14:38
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 59 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný