Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 18.05.2025, 1:37
Dnes je nedela 18. mája 2025, meniny má Viola a zajtra Gertrúda

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 39 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 Jimny by Slovak 87 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Slovak 87 píše:
Ahojte. Chcem sa opytat ze ako ma pracovat prepinac na okna: ja ak pridrzim dole a pustim tak okno ide dole ale ak pridrzim hore a pustim tak hore same nejde. No podla mna by malo ist aj hore same ci nie? Ak ma niekto Jimny nemohol by to vyskusat? Dakujem

je to takzvane sekvencne stahovanie okien a mnohe starsie auta to maju len na pohyb smerom dole cize otvaranie. a nieje to o pridrzani ale o tom ze ten prepinac ma dve polohy. ked zatlacis jemne pohybujes tolko kolko drzis a ked este pritlacis tak sa dostanes do druhej polohy ktora znamena uplne dole. ale ako vravim vela aut ma toto iba na polohu smerom dole, hore to musis drzat, cize nic nezvycajne.

Sob, 01.12.2012, 21:37
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
BOOBLE píše:
Rhino57 píše:
Nikdy by som si nezvykol na ten volant ,ktorý je na zlej strane :D

Slovak 87 píše:
Ale zvykol neboj sa zo zaciatku som hladal rychlostku na dverach a cuval cez prave rameno no po tyzdni to bolo ok.

Kamarát došiel asi po roku z UK. Jazdil tam prakticky každý deň, tak sa ho pýtam, či sa mu to tu teraz nepletie. (myslím strany cesty) Hovorí mi, že v pohode. Sedím s ním v aute a vychádzame na hlavnú. Na ktorú stranu si myslíte, že sa ten exot zaradil. Bo...a jeho, ešte teraz ma oblieva studený pot.

:-D :-D :-D no tak stane sa niekedy no ale nie casto :roll:

Ned, 02.12.2012, 13:25
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tomato píše:
Slovak 87 píše:
Ahojte. Chcem sa opytat ze ako ma pracovat prepinac na okna: ja ak pridrzim dole a pustim tak okno ide dole ale ak pridrzim hore a pustim tak hore same nejde. No podla mna by malo ist aj hore same ci nie? Ak ma niekto Jimny nemohol by to vyskusat? Dakujem

je to takzvane sekvencne stahovanie okien a mnohe starsie auta to maju len na pohyb smerom dole cize otvaranie. a nieje to o pridrzani ale o tom ze ten prepinac ma dve polohy. ked zatlacis jemne pohybujes tolko kolko drzis a ked este pritlacis tak sa dostanes do druhej polohy ktora znamena uplne dole. ale ako vravim vela aut ma toto iba na polohu smerom dole, hore to musis drzat, cize nic nezvycajne.

dakujem ja len som si nebol isty lebo na bore mam aj aj a je to 2000 rok. tak som si myslel ze je nieco zle. este raz Dakujem

Ned, 02.12.2012, 13:27
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
zdravicko pani. Nemohol by mi niekto kto ma Pajero alebo Pinin odfotit osvetlenie zadnej znacky ale od spodu PROSIM. na nete som neako nenasiel nic od spodu. Dakujem

Štv, 20.12.2012, 19:28
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
naco potrebujes ? na tom panely je v strede otvarnie 5dveri ana lavej a pravej strane svetlo na osvetlenie :)

OFFROAD CLUB LÚKY

Štv, 20.12.2012, 19:37
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Potrebujem vediet ci to je take iste ako na Discovery 2, ci mensie. Napadlo ma posunut 5 koleso do prava a dat tam znacku s tym osvetlenim. ide mi najme o osvetlenie a ak by sa dalo tak aj otvaranie prerobit.

Obrázok

Štv, 20.12.2012, 19:46
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
naco su ti preboha v UK retaze ? :shock: ved tu ak neprsi, tak je hmla ... Mráz som tu videl max 3x aj to len na okne auta. O celodennom mraze, nebodaj snehu ani chýru :?

Pia, 21.12.2012, 3:50
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ale to len tak som si kupil nech budu a boli za dobru cenu. sak nikdy nevies :-D

Pia, 21.12.2012, 19:37
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
tak a tiahlo + zasuvka odskusana :D
Obrázok

Sob, 16.03.2013, 13:30
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 39 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný