Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana
Autor |
Správa |
cico
Legenda Offroadu
Registrovaný: Pon, 20.11.2006, 12:05 Príspevky: 1316 Bydlisko: Wychod
|
Jano JP píše: peterB píše: No treba to brat tak ze neiktore manzelky su vhodne a niektore nevhode - takze kazdy si berie podla uvazenia  - to máš pravdu, niektoré manželky mi v mojom aute vyhovujú viac, iné menej...hlavne že manžel nič netuší (počuj, Peťo, vy máte dnes doma nahrávací deň, či čo? kedysi som hrával volejbal a tak krásne príhravky sa nesmeli premrhať  )

|
Pia, 23.03.2007, 14:00 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Rudi píše: Podľa stránky to tam majú nádherné,no niekedy by to nebolo na škodu ísť tam pozrieť.Len neviem či aj s manželkami a deťmi to by bolo smutné .......
 ach ty smutný chlap.
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Ned, 25.03.2007, 3:24 |
|
 |
KAKTUS
|
Ja len nadvizem na JanaToyotaka a LubosaBA a to tym, ze by bolo vhodne usporiadat alebo zucastnit sa na nejakej pred-Rumunsko akcii. Ja osobne pojdem na trial do Rakuska a ine podobne meetingy. V urcitom zmysle slova sa aj Tisovec a Cavoj 2007 da povazovat za urcity trening, avsak akcia "komornejsieho" charakteru je lepsia.
|
Ned, 25.03.2007, 8:38 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Ono zase je dôležité ,aby hlavne osádka auta bola zohraná,vybavená a samostatná a iných obťažovaly, až ked je vec nevyhnutná.
A pred odjazdom treba dohodnúť pravidlá /predmanželská zmluva?/ ,aby to niekto nebral tak ,že som tu a zabávajte ma,starajte sa o mna  .
Teda asi tak že" všetci spolu každý sám"  .
No a v najhoršom prípade sa dá otravnej posádke večer prerezať všetky pneu,preraziť chladič,do motora nasypat piesok a potichu sa vytratiť. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pon, 26.03.2007, 2:33 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
Zda sa mi ze je tu privela strachu. Proste by sme si mali spravit akciu tak min. 3 dni a spozname sa, uvidime sami ake problemy a s kym nastanu. Asi nieje potrebne dopredu vymyslat rozne scenare co vsetko zle sa moze stat 
|
Pon, 26.03.2007, 7:12 |
|
 |
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59 Príspevky: 586 Bydlisko: Zvolen
|
Hi All,
Takže skúsim k debate prispieť svojimi najčerstvejšími skúsenosťami aj ja. S Majom sme mali možnosť zúčastniť sa našej prvej tohtoročnej (a vlastne aj prvej mimo SK) prieskumnej expedície do Rumunska a ................ fakt to stálo za TO !!! Je to nádherná, v niektorých črtoch nám podobná krajna, vzdialená (podľa toho kam smerom na juh sa až vyberiete) cca 600 - 800 km zo stredu SK, kde vás nik neobťažuje, nestarie sa do vás, maximálne vás budú očumovať, ale tým sa nič nepokazí. Cesta tam je príjemná, takmer cez celé Maďarsko po diaľnici za cca 3 hod, bez poteby tankovania. Čo viac dodať ? Foto sú v linku dole.
http://ladaclub.szm.com/rumunsko
_________________Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vás na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami!  Ex. Lada Niva 1.6
|
Uto, 15.05.2007, 9:53 |
|
 |
majaNR
Koumák
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:11 Príspevky: 175 Bydlisko: Nitra
|
_________________ Nie som povinná byť taká, aká by som podľa ostatných mala byť. Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.
|
Uto, 15.05.2007, 10:48 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
Tak to je ,,pecka,, asi sen každeho zažit niečo podobne
len tak na okraj  dva auta-nie je to malo  ?
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Uto, 15.05.2007, 10:53 |
|
 |
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
|
MARTINO píše: Tak to je ,,pecka,, asi sen každeho zažit niečo podobne len tak na okraj  dva auta-nie je to malo  ?
Hi o5,
Nooo neviem či to bol pre mňa zrovna sen, ale príležitosť to bola skutočne jedinečná - za cca 3-4 dni som zažil a naučil sa viac ako za rok motkania sa po SK s vlastným OFFom (ak sa tak vôbec neupravená Niva dá nazvať). Ak budem mať príležitosť, tak si to určite ešte raz zopakujem.
Čo sa počtu áut týka, podľa mne dostupných poznatkov chodievali aj 4 autá, viac už asi ani nie je zdravé - kvoli budeniu pozornosti. Ono je to ale aj si aj o pripravenosti techniky a šikovnom TEAMe - hlavne prítomnom mechanikovi. Schválne som nenapísal "zohranom TEAMe", pretože takí "OFF ušiaci" ajo ja s Majom nateraz len získavali svoje prvé skutočné skúsenosťi v HARD teréne.
Ako Majo povedal : "Skúsenosti zatiaľ nemáme, ale keď je zle učíme sa veľmi rýchlo" 
_________________Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vás na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami!  Ex. Lada Niva 1.6
|
Uto, 15.05.2007, 11:09 |
|
 |
janotoyotak
Začínajúci koumák
|
Dve autá? Je to naozaj málo. Práveže Lubo a Vojto sú šialenci (nič v zlom), ktorí vlezú do každej sra.ky a nie vždy to musí skončiť dobre. A ešte, keď sa začnú navzájom podpichovať....
Keby sa jednému autu stalo niečo vážnejšie (stačí porucha), neviem ako by to ten druhý zachraňoval sám.
BTW: Nemrzli ste? A ako ste spali? Vojto má v aute spravené spanie pre dvoch, ale ako u Luba? Na hranici snehu spať v stane asi nebolo to pravé orechové. Ale vrátili ste sa a ste spokojní. A to je dobre.
|
Uto, 15.05.2007, 11:36 |
|
 |
KAKTUS
|
Ja len doplnim Jana, ze do r. 2005 chodil Vojto do Rumunska na Frontere.
Inac obe Toyky su super, aj ked maju IFS, ale to nie je handicap.
|
Uto, 15.05.2007, 12:10 |
|
 |
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
|

janotoyotak píše: Dve autá? Je to naozaj málo. Práveže Lubo a Vojto sú šialenci (nič v zlom), ktorí vlezú do každej sra.ky a nie vždy to musí skončiť dobre. A ešte, keď sa začnú navzájom podpichovať.... Keby sa jednému autu stalo niečo vážnejšie (stačí porucha), neviem ako by to ten druhý zachraňoval sám.
BTW: Nemrzli ste? A ako ste spali? Vojto má v aute spravené spanie pre dvoch, ale ako u Luba? Na hranici snehu spať v stane asi nebolo to pravé orechové. Ale vrátili ste sa a ste spokojní. A to je dobre.
Hi ....
2 autá - kedže sa nešlo NIVAmi  - zjavne to asi pre tentokrát postačilo.
Vojta som videl a soznal 1x až keď sme sa v HU stretli. Neviem či sa bavíme o tých istých Toyotákoch, pretože títo 2 mi napriek dynamickej ale zároveň bezpečnej jazde nepripajú ako šialenci, čo sa o niektorých "expertoch" hoc aj z Tisovca určite povedať nedá. Do RO sa teraz primárne nešlo na sever ale do stredu za účelom prieskumu nových lokalít a krajiny a nie rozbiť autá ako sa to veľakrát deje na domácich podujatiach. Neviem či som tak často stál za objektívom fotoaparátu, prípadne bol mimo CB, že som podpichovanie nepostrehol, ale na to že som (aj vzhľadom k skomnejšej vlastnej dostupnej OFF techike) ešte stále začiatočník a relatívne posero čo sa odvahy v teréne týka, tak mi prechod niektorými až extrémne ťažkými úsekmi nepripadal ako šialenstvo. Naopak, zistil som, že s rozvahou a dobrým navijákom sa dá zvládnuť takmer všetko.
Najviac ma však mrzí, že tie najakčnejšie a najatraktívnejšie momenty nemal kto zachytiť, keďže sa bolo treba obracať a dávať pozor aby nedošlo k ujme na zdraví a technike.
Servis - prešli a zažili sme skutočne množstvo technicky zaujímavých situácii - a ..............ako vidíte .........sme tu živí a zdraví a došli sme v pohode za cca 6-7 hod z RO po vlastnej osi.
Spanie - Nie nemrzli a ani nezmrzli sme. Vojto má spanie v aute, a u nás poniektorí spali v aute, poniektorí vonku, nikto neprechladol, ani neutrpel inú čo i len minimálnu ujmu na zraví.
|
Uto, 15.05.2007, 12:32 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
|
Uto, 15.05.2007, 19:16 |
|
 |
low
Koumák
|
koukam Fagaras neprujezdnej, jo jo taky jsme zazili v kvetnu 
|
Uto, 15.05.2007, 21:23 |
|
 |
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
|
low píše: koukam Fagaras neprujezdnej, jo jo taky jsme zazili v kvetnu 
Noooo, bohužiaľ, "poprvé" je to vždy najťažšie - asi skôr ako v júli tam nemá asi veľký zmysel ísť. A tento začiatok na fotke vypadal po odlopatovaní cca 100m úseku ešte veeľmi zjazdne. Po cca ďaľších 200m to bude zjazdné najskôr o 2 mesiace.
|
Str, 16.05.2007, 8:18 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|