Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 22.06.2025, 22:19
Dnes je nedela 22. júna 2025, meniny má Paulína a zajtra Sidónia

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 128 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
 TJ 4.0 '98 Sahara (hroch:) 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to hej a poznal si vsetky sexy barmanky ked ti nosili mineralku alebo konacik :-D a este si zarobil bokovku ked niekto dal zahrat pre svoju frajerku a na sirave aj neaky dolarik ked ukrajinec chatel zagrat svojej devuske :-D ale neznasal som ,ze po kazdej akci som bol spoteny ako keby som tahal 24hodinovku-davalo to zabrat ale bol to dobry pocit ked si ludi vyhecoval a ludia sa dobre zabavali-pocit dobre odvedenej roboty :-D

Štv, 27.12.2012, 2:23
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ten muzikantsky zivot nepochopi clovek, ktory to nezazil...
az ked to zacalo pisat na ukor zdravia, vtedy bol cas sa na to vydrbat. to sa nedalo tahat vkuse a uz vobec nie, ked cloveku tahalo na 30. si pamatam take leta, ze streda/piatok/sobota/nedela akcia - a to nehovorim o tom, ze sme niekedy odohrali niekde na plazi poobede a stadial rovno do klubu a tam do rana. ked si sa doma prebral v kome, vstal si a isiel hrat. po slepote si nahmataval drinky, aby si neumrel a popri tom este na ranne do roboty cely tyzden :D

mali sme k tomu jeden nas "hit", ktory nas opisoval http://youtu.be/vl3vZeJYJ4c

alebo potom nieco veselsie :D http://youtu.be/XMyK8SYP4aQ

Štv, 27.12.2012, 2:30
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
[Od ktoreho roku si zacal hravat?ja od 93 a 94 a to som bol este len 15rocny zasran ale leta na domasi alebo sirave to boli salenstvo-cele prazdniny v kuse kazdy den,zavisi kde sa hralo to clovek sami redbul a kavu do seba lial aby bol hore :-D ale vtedy sa ludia dokazali neako lepsie ,,odviazat zabavit,, ako teraz a dedinske diskoteky mali svoje ,,CARO,,

Štv, 27.12.2012, 2:37
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja vobec netusim. ak mam ratat uplne zaciatky, co sme hravali este rozluckove diskoteky na zakladnych skolach, tak fakt neviem, ale mohol som mat tiez tych 15 rokov, zaciatky strednej. neviem presne, ale hned by som sa tam vratil ! :D

ale tie dnesne zabavy uz fakt nestoja ani za kkt, hlavne v mestach. volakedy sa ludia isli na party zabavit. dnes same 12-rocne stence v komate, alebo chlapci z posilovne cakajuc kedy sa pobit. niekedy bol na akcii dj panom a hadzali ludia stovky za pult za jednu pesnicku; teraz mozes byt rad, ked nedostanes cez p*cu, ak nezahras svalovcovi pesnicku, aku on chce :D
najlepsie akcie boli na dedinach. hlavne velke zabavy, kde bolo aj kopec starsich - majalesy, hodove zabavy a podobne. to sme sa rozkladali v sobotu na obed a balili sme v nedelu o druhej poobede :D

Štv, 27.12.2012, 2:48
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to poznam na dedinach na rusnaky to si sa vratil az nedelu vecer a este ta tam isli aj ozenit :-D doslova aj dievku ti ponukli :-D Priznam sa teraz ma laka urobit neaku vacsiu akciu na sirave a zadarmo aby tam bolo plno ludi a este chlast rozdavat zadarmo aby bola prca-take akcie som zazil ak isli volby a strany vsetko zaplatili :-D

Štv, 27.12.2012, 2:54
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak to hej, alebo svadby, to boli best top :D ciste obludarium...

jeden prihovor zbohatlickeho zenicha na svadbe:
- "zahajujem zraz KSC, zerte-pite, kolko vladzete, amen"
- "dj nehraj tu ziadne picoviny, duchodcov neries, nech uz idu domov a rob diskoteku, dneska tu bude party!"
ale mali sme aj kvalitne, na vysokej urovni svadby - prekvapujuco skor pri skromnych sedliackych rodinach, co si potrpeli na tradicie a vedeli sa zabavit, ako ludia...

EDIT: sme sa tu rozpisali o picovinach, pricom tento thread uz davno nemal ani existovat :D cize zahajujem prostestny spanok a mozme to potom dodebatit cez sukromnu...

Štv, 27.12.2012, 3:00
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ok ideme spat :-D

Štv, 27.12.2012, 3:05
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chalani no super som si aj ja zaspomýnal--fakt tie časy sú nenávratne v prdeli..ale krvná skupina nepustí.
Čo sa týka muziky tak ja už len Bassgitarka v kapele..a tak v klude :-)

BMW 320d e90.. rýchlobežka
Nissan Patrol K160 2,8TD
0944 057 888

Štv, 27.12.2012, 10:01
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 128 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný