Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 08.06.2025, 12:56
Dnes je nedela 8. júna 2025, meniny má Medard a zajtra Stanislava

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 
 Airbag kontrolka Terrano II 
Autor Správa
Učeň

Odpoveď s citáciou
Ahojte, na Terrane 2002 mi zacala blikat kontrolka airbagu. Po dlhsom laborovani som prisiel na to ako sa s klucom dostat do diagnostickeho modu, no podla mne dostupnych navodov sa mi to ani za nic nepodarilo vyresetovat. V tom mode zacne blikat nejaku chybu ale nemam list kodov, nemate niekto? A ked dam kluc do OFF, alebo aj ked nastartujem, stale to zostava v diagnostike, az znova niekolkonasobne zapinanie vypinanie klucikom z nej vybehne ale nevyresetuje.
Tiez som skontroloval konektory pod sedadlom ale nepomohlo, inak mam tam 3, jednozilovy, dvojzilovy a troj, neviete ktory je ten problematicky pripadne kde by este mohla byt zrada? Tu chybu mozem skusit odsledovat a potom sem hodim kod.

Pon, 20.05.2013, 14:05
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Hladanie na fore nefunguje ? Ak ho obmedzim na vyraz "chybove kody" a sekciu nissan, mam hned co potrebujem ...

Uto, 21.05.2013, 7:22
Učeň

Odpoveď s citáciou
No ved samozrejme som vyhladaval kade tade ale relevantne kody som nejak nenasiel, len nejake z diagnostiky motora. Ale skusim este ten tool co bol na tom jednom odkaze. A ten reset riadiacej jednotky neviete niekto?

Uto, 21.05.2013, 14:37
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Toto si pozeral, hej ?

http://codes.rennacs.com/plugins/Nissan ... Lucino.php

Mas tam napisane, ze jedno prepojenie na 2 sekundy zapne diagnostiku, a dvojite spojenie vymaze chybove kody.

Str, 22.05.2013, 7:27
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 4 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný