Rubi ďakujem za uznanie za všetky jazdiace Touaregy
snáď sa vidíme aj na ďalšom zraze

myslím, že snáď bolo na čo pozerať
ak chceš, sleduj našu fb stránku Touareg Club Slovakia a budeš v obraze,čo nasleduje
Ešte by som Vám dal do pozornosti vyhlásenie,ktoré som musel dať na našu stránku, nakoľko český Touareg Club Česká republika a Slovenská republika prezentovali tento 1.Touareg zraz na Slovensku na ich stránkach, ako nimi organizované ,,Pilotní setkání ich Touareg Clubov"!! avšak v návale organizačných povinností mi to zabudli povedať
Zdravím všetkých našich fanúšikov a hlavne majiteľov vozidiel Touareg a Amarok. Touto cestou by som sa Vám chcel poďakovať za Vašu účasť na 1.Touareg zraze na Slovensku, ktorý sa konal pred pár dňami v Brezne a tiež Vašu podporu a dôveru. Tešia ma Vaše kladné ohlasy a názory. Sú pre nás všetkých hnacím motorom do ďalších takýchto zrazov, stretnutí a rôznych spoločných akcií. Taktiež ma teší aj záujem o tento náš 1.Touareg zraz na Slovensku aj z Česka, kde bol pred pár rokmi založený Touareg Club Česká republika a pre Slovensko Touareg Club Slovenská republika, ktoré podobné zrazy dosiaľ neorganizovali a preto ma potešila skutočnosť, že sme my boli pre nich vzorom a inšpiráciou a aj zdrojom bohatej fotodokumentácie z tohoto nášho zrazu a robili nám tak cez tieto ich dva Touareg Cluby promo. Mrzelo ma však, že nebol zachovaný pôvodný názov 1.Touareg zraz na Slovensku, ale názov bol zmenený na ich stránkach na ,,Pilotní setkáni Touareg Clubu Slovenská republika", ktorý s našim zrazom nemal vôbec nič spoločné. Preto boli na túto skutočnosť upozornení so žiadosťou o zjednanie nápravy. Keďže neprišlo k dohode, boli požiadaní o zmazanie všetkých fotiek.
Týmto zároveň prehlasujem,že 1.Touareg zraz na Slovensku bol v plnom rozsahu organizovaný Touareg Clubom Slovakia pod mojim vedením a tiež financovaný.
Stano
_________________Touareg 3.0 V6 TDI 4XMOTION "Terrain Tech" 8st.automat BlueMotion Technology
Touareg Club Slovakiahttp://www.facebook.com/pages/Touareg-C ... 865?ref=hlhttp://www.touaregclub.sk