Zdravicko,
rozhodol som sa aj ja predstavit moj vozik. Po tom co som predal kratke Pajero, som sa zacal obzerat po niecom inom, obzeral som vsetko od Audi po Volvo, no volba padla na Pajero sport, lenze zohnat 3,0 take ake som chcel nebolo take lahke... tak som zacal obezrat patrol a LC 90, no patrol by ma asi zozral a keho kupou by som prisiel o decky sen. Rozhodol som sa pre 5 dverovu LC 90/95 no vsetko bolo uz prihnite alebo za cenu ktorou som nebol ochotny dat za 15 rocne hrdzave auto. Az jedneho rana som nasiel inzerat na kratku LC 90 z 1998 3,0 td. Dohodol som si obhliadku po obede a siel s kamaratom obzret gallopera ktoreho chcel kupit. Cestou spat som mal telefonat ze kamarat mal buracku na motorke, treba to ist zoskrabat a odviest do Brna, takze kupa bola viac menej specatena

po obhliadke a zhodnoteni, ze ideal nenajdem nikdy som dosiel s mojim land cruiserom domov pripol vozik a isiel do Brna...
Auto zatial sluzi ako ma, az na par detailov, ktore treba dat do kopy som spokojny, nie je hrdzave a ostatne sa snad spravi

vsak lada

dakujem
Auto uz dostalo nove gumy BF goodrich All T/A KO 265/70 r16
Coskoro dufam ze pribudnu aj dalsie veci k mojej spokojnosti