Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 10.05.2025, 5:04
Dnes je sobota 10. mája 2025, meniny má Viktória a zajtra Blažena

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 276 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Ďalší
 Tisovec 2007 - Rezumé 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pripájam sa ku chvále organizátorom. Krásne lokality, široké spektrum situácií, hodne zábavy. :D Obdivuhodné je, že chlapci z tisovca, za takú náročnú akciu nechceli od nás ani korunu. Na podobnej akcii som ešte nebol ale bol som nadšený...a teraz zase nešťastný, že to už skončilo a ja z toho nevyžmýkal 110%. Zostalo pár miest, ktoré sme nestihli absolvovať a hlavne ja som nakoniec zbabelo nešiel trial. :oops: Môj obdiv patrí Kaktusovi, ktorí sa s polomŕtvou spojkou doňho vrhol ako lev. :smt023

Pár negatívnych postrehov sa tiež našlo ako asi všade. Prach bol hrozný, nažrali sme sa ho všetci ale za to nikto nemôže. Tisoveckí "podnikatelia" vyhoreli na celej čiare s výnimkou stánkara s klobásami. Tri dni v roku mohli ryžovať a oni vám pred nosom zatvárajú krám. :lol: S ožratými vodičmi sme sa nejakým zázrakom my nestretli, ale asi boli, keĎ sa to tu spomína. Najviac však zabolela situácia, keď michi zostal visieť vo vode, ja takisto v bahne keď som sa snažil dostať pred neho aby sa mohol o mňa vytiahnuť navijákom a asi 20 posádok sa namiesto pomoci vrhali po foťákoch a tešili sa z ťažkej situácie ich kolegu. Iste "slúži ku cti" neznámeho autora poznámka z davu "džípkarov neriešime". :shock: Jedine bratia Brezovskí vyskočili, a vytiahli nás oboch. Ešte raz vďaka za to.

Každopádne tých pár negatív u mna neprevážilo pekné zážitky, vzájomnú pomoc spriaznených duší, nádhernú krajinu a už sa neviem dočkať Tisovca 2008 a to mi už neunikne ani jedna kaluž, či výmol!!!

Pon, 16.04.2007, 7:53
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:D :D :D Tisovec bol super,ja môžem povedať s pohľadu diváka že bolo sa na čo pozerať.Trať nevinímajúc ,tá bola perfektná.... :D :D :D

autodolesa.sk
Land Rover Club Liptov
LandOFF service
Offroad Club Luky

offroadclubliptov@gmail.com
0908 384 826

Pon, 16.04.2007, 7:55
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
slovacisko myslim si ze sme bola vyborna dvojica nabuduce nemam problem ta zobrat ak budes chciet TY

Pon, 16.04.2007, 8:08
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
slovacisko kedy hodis neaku tu fotku

Pon, 16.04.2007, 8:33
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak a je po tom. Skvelá akcia jedným slovom. Dakujem Kaktusovi že ma zobral do posádky kedže moj jeep štrajkoval. A podakovanie patrí všetkým čo túto nádhernú akciu zorganizovali. O rok sme tam znova :smt023

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Pon, 16.04.2007, 8:40
Odpoveď s citáciou
Poslať 
na buduci rok pride Frontera na plataku :twisted:

Pon, 16.04.2007, 8:42
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Citácia:
na buduci rok pride Frontera na plataku

hohohooo - chlapci tisovecki budu musiet podumat nad novou specialkou iba pre Kaktusa a jeho Fronteru , lebo ked nazbroji a bude fungovat tak zbohom rodina ... :-D

Pon, 16.04.2007, 8:52
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
BOLI SME AJ MY TAM !!!!
hehehe... Tak by mohol byt titul na diar moje zeny.
Bol to prvy raz co sme na taku akciu isli a som isti ze nezabudneme ju na cely zivot.
Bol to Super !!!
Organizatori pripravili vsetko ako sa ma. Pocasie nadherne stroje na okolie este krajsie a "Dolinka" perfektne miesto na takych akcie.
Mrzi ma ze sme prisli len Nedelu lebo predtym som nestihol to kvoli prace ale aj to stacilo.
"Vyskusal" som aj mojho drobceka na mimo trate useky,a zdalo mi to vsetko lahko (zatial nemam odvahu urobit vsetko co som tam vydel na trial) .
Dakujem Peterovy za "skolenie" do hlbokeho blata.
A nakonec dakujem aj mojho syna ktory potom mi umil auto :smt126 :smt126 :smt126

Teraz budem hladat kde je dalsia akcia - kam kolvek na Slovesku alebo Cesku aby som znova isiel nikam.

BRAVO TISOVCANIA !!!

Pon, 16.04.2007, 8:54
Profil WWW
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
čauťe lidi, ja sa tu už nebudem rozjimať, aká bola woooov super akcia.To
ste už spravili vi za mňa, ja sa len pridávam :smt148 :smt148 :smt148 :smt127 :smt127 :smt127 :smt125 :smt125 :smt125
Dufi tie foto sú fasa

Pon, 16.04.2007, 9:26
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Super ,super ,super není co dodat a trochu se smutkem a zavistí konstatuju že ochota lidiček v Tisovci se už vidí málokde. Vubec se nám nechtělo odjíždět a připadali jsmesi jako ve snu. Dik Mirozovi a ostatním klukům v zelených tričkách (ani nevím odkud byli ) a taky Danovi a všem ostatním a hlavně pořadatelům. :smt128 Dojeli jsme až v pondělí ráno a všichni v pořádku. Ještě jednou mockrát díky za TISOVEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pon, 16.04.2007, 9:45
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Môj pohľad na TISOVEC – taký blog ....

Krásna príroda, perfektné prostredia, dobre premyslené trasy a v neposlednom rade super počasie. Proste úplne úžasné podmienky na takúto akciu. Bohužiaľ sme na sa jednom mieste mojou vinou zdržali a tak nám všetcia ušli. No a od toho okamihu to bolo také normálne pojazdeníčko bez konca. Akurát bola cesta rozjazdená asi stovkami páriacich sa hrochov (inak si to vysvetliť neviem) a pomoc v nedohľadne . Tiež by som doporučoval, aby k itíku pridali nabudúce aj mapku, nech sa človek orientuje kde je a čo ho čaká.

Asi som mäkký, ale keď to zrátam s cestou tak som krútil od rána od pol šiestej do večera do jedenástej a to je v takom kostitrase doooosť. Takže obdivujem a klobúk dole pred všetkými, čo prešli celú trať až do konca. Mne bohato stačilo tých 40 km. Aj to bolo cez hlavu.

Mňa popri všetkých veciach mrzelo len, že sme cestou nestretli živú dušu, ešte po prvú špeciáku áno, ale potom už len občas, sporadicky. Asi som to zle odhadol, myslel som, že to bude aj o spoločenskej akcii ....

Takže čo by som privítal:
1. usporiadateľov na viacerých miestach, nielen na jedinom úseku, kde bol traktor. Prehodiť slovo o trati, aby to nebola len divočina ...
2. mapu k itíku

Čo ma mrzelo:
1. páni od UAZu v dolinke, ktorí huckali ľudí do kopca a keď mi mojou neskúsenosťou hrozilo, že skončím bez hlavy, tak ma nechali napospas ležať na spolujazdcovom sedadle, kde som fakt prežil „vzrúšo“ kým neprišli dobrí ľudia, a keby ich nie, boli by ste asi mali smrťák, čo by TISOVCU asi neprospelo. Takže páni, ak sa ocitnete v sračkách, modlite sa, aby neboli nablízku takí ako vy, lebo tý Vás v tom nechajú. Ja som skočil k jednému Pajeru, keď sa mi zdalo že sa otočí, ale zvládol to a ja som stopol skôr, než som bol pri ňom a asi si môj pohyb ani nikto nevšimol. A utekal by som Vám pomôcť aj k tomu UAZU keby som videl že treba. Rady – „Vyskoč!” keď je auto naklonené na stranu šoféra mi moc nepomohli ....
2. mrzelo ma, že som nestretol osobne ľudí ako Radooff, Findera, To-na a ďalších z tohto fóra
3. mrzelo ma, že som vlastne zas bez skúseností, ktoré som chcel získať, lebo nemal kto skúsený poradiť

Poďakovanie:
- Pánom z Tisovca za zorganizovanie akcie
- MilanoviBB a IvanoviBB za to, že nemám rozvodovku na sra....
- HUP Cuku z Bamaxu (Milan vďaka ešte raz) pomohol a hodne
- KA-Johnymu ze to že ma oslovil a spoznal že som to ja
- PaťoviZV, Majovi a Chalupárovi s posádkou za spoločnosť v príjemných a pomoc v ťažkých chvíľkach

Fotky pridám, ešte sú vo foťáku...

ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD
ex: Jeep Grand Cherokee 5.2
ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI

Pon, 16.04.2007, 10:16
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Super akcia krasne zvladnuta pekne počasie dobra partia . Prešiel som nočnu etapu a v sobotu aspoň kusok asi 12 km super partia na A trase neratal som že toľko prejdem na mojej leštenke. Akurat som nebol na triale lebo v nedelu rano my zavolali z domu že my niekto vykradol komplet garaž čim my pokazili cely zažitok. P.S. keby niekomu z okolia Žiliny niekto nukal org.kolesa Mitshubishi Pajero zo zimnymi gumami Discoverer 265/70 R16 alebo skuter KYMCO Agility 50 r.v. 2006 ZA-320AE bordova met. a ručne nastroje . DAKUJEM
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

Pon, 16.04.2007, 10:19
Profil WWW
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
...síce som si pôvodne povedal, že dám pár dní fóru pokoj, ale kým som plný dojmov, nedá mi...

...chvály nikdy nie je dosť, takže skláňam sa s úctou pred organizátormi - chlapci, klobúk dole...ako dobre mienenú radu by som pre vás mal - na ťažšiu trať nepustite auto bez navijaku...ak chce ísť, nech ide na konci (čakať tri hodiny na jednom mieste - a čakalo sa dosť dlho viackrát - napr. pre nás znamenalo neprejdenie celej trasy, čo je škoda...)

... nesmierne sa mi páčil aj prístup obyvateľov Tisovca - od detí po babky nás vyprevádzali, o to viac ma mrzelo, keď si niektorí z nás robili popri oficiálnej trase svoju vlastnú, že jo Rendo, akoby nám nestačilo to, čo nám zo svojho tí zlatí ľudkovia poskytli...a chlapci to predbiehanie na niektorých špeciálkach rozbíjajúce partie, to hádam tiež nebolo treba...a pre ožratého blba v aute mám okrem poľutovania otázku, čo z toho mal...

...na každý pád som rád, že som spoznal niektorých ľudí konečne osobne a mnohí mi teraz pripadajú ako starí dobrí priatelia...

...včera po návrate domov som plný emócií sadol do pajerka, najprv vyviezol diviačikom a vzápätí som pokračoval svoj súkromný Tisovec a za trištvrte hodiny som ošúchal toľko kríkov, ako sme stihli za celý deň v tom ozajstnom a jedinečnom Tisovci...ale chýbala pritom naša skvelá parta, takže nech žije Tisovec 2008 :smt039

Naposledy upravil Jano JP dňa Pon, 16.04.2007, 10:58, celkovo upravené 3

Pon, 16.04.2007, 10:22
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Dobra akcia, skoda, ze nezaprsalo, krasna priroda. Co mi vadilo, tak nekonecne cakania na specialkach a potom aj na triale. Mozno by nabuduce mali dat organizatory nejake nie vysoke startovne, napriklad 500Sk na auto. Pomohlo by to aj organizatorom, nikoho by to nepolozilo a znizil by sa pocet tych, co tam nemali co robit. Na triale sa mohli urobit viacere sekcie s vlastnym startom. Miesta bolo dost. Ale inac pozitivne dojmy prevladaju nad negativnymi. Pridem aj na buduci rok. A tesim sa na fotky a videa.

Pon, 16.04.2007, 10:28
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Milan BB tvoj spolujazdec SUPER natacal bez obrazu ale zas pocujem co si sa rozpraval z partiou :-D :-D :-D :-D

Pon, 16.04.2007, 10:58
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 276 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný