Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 10.05.2025, 7:37
Dnes je sobota 10. mája 2025, meniny má Viktória a zajtra Blažena

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 276 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Ďalší
 Tisovec 2007 - Rezumé 
Autor Správa
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin 4 píše:
To Paťo ZV .... aby si sa nemýlil... išiel s nami jeden mládenec z NR na sériovej Nive (tej polovníckej s takým monštróznym rámom/nosičom na čumáku) na origo kolách a držal sa velmi statočne. Srdnato preskákal aj kamenný potok.... normálne som čumel :shock:

To pridanie trasy C som myslel asi v tom zmysle, že bolo vela áut ktorým bola A aj B nudné a tak vymýšlali hovädiny.... všelijaké krížené samuraje bez čísel, Patroly ktoré sa na orginál len vzdialene podobajú a pod. Bolo trocha mrzuté že od nudy krosili mimo trať alebo priamo ohrozovali ostatných. Asi by mali mať vlastný trail ktorý ich dostatočne zamestná.... a ani by nemusle byť nijak dlhý, stačí fest náročný. Domnievam sa, že na takých autách ani tak neocenia desiatky kilometrov prejazdov ako skôr jednu festovnú jamu.

Ja by som práve radšej tie prejazdy jak bolo, ale bez nervóznej svorky lunochodov za chrbtom.

...jo... a ešte ma niečo napadlo.... :evil: .... na výjazde z trailu by mali všetci povinne fúkať do Drägra... :evil: :evil: :evil:

Ja za volantom nepijem :!: :-D

Pon, 16.04.2007, 16:16
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
KAKTUS píše:
Martin 4 píše:
To Paťo ZV .... aby si sa nemýlil... išiel s nami jeden mládenec z NR na sériovej Nive (tej polovníckej s takým monštróznym rámom/nosičom na čumáku) na origo kolách a držal sa velmi statočne. Srdnato preskákal aj kamenný potok.... normálne som čumel :shock:

To pridanie trasy C som myslel asi v tom zmysle, že bolo vela áut ktorým bola A aj B nudné a tak vymýšlali hovädiny.... všelijaké krížené samuraje bez čísel, Patroly ktoré sa na orginál len vzdialene podobajú a pod. Bolo trocha mrzuté že od nudy krosili mimo trať alebo priamo ohrozovali ostatných. Asi by mali mať vlastný trail ktorý ich dostatočne zamestná.... a ani by nemusle byť nijak dlhý, stačí fest náročný. Domnievam sa, že na takých autách ani tak neocenia desiatky kilometrov prejazdov ako skôr jednu festovnú jamu.

Ja by som práve radšej tie prejazdy jak bolo, ale bez nervóznej svorky lunochodov za chrbtom.

...jo... a ešte ma niečo napadlo.... :evil: .... na výjazde z trailu by mali všetci povinne fúkať do Drägra... :evil: :evil: :evil:

Ja skoro tiež nie. :!: :-D

Pon, 16.04.2007, 16:21
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Koľko tam bolo vozov, toľko bude názorov a skúseností a holt - každý veci vnímame inak (akí by sme boli nudní, keby sme boli všetci rovnakí ... :? ).

Aby som prevážila trošku tie mištičky - pridávam sa na stranu kladných zážitkov. Môžem za náš voz vyhlásiť akciu za super zorganizovanú. Keďže sme nevyrážali v prvej návalovej vlne, ale po vyfásnutí itinerára sme ešte odskočili na pumpu - jazdilo sa nám výborne. Zvládli sme aj niektoré chuťovky, tam kde sa malo nevyjsť čakal "lift-boy"- traktorista, tam kde sa v prudkom klesaní malo vykotiť čakali záchranári ... nie každá akcia má až takéto zabezpečenie.

Začínala som v klasike - gazíku, takže zo začiatku som na to pozerala cez jeho "optiku" a niektoré klesania boli pre mňa panikou, ale Patrol, dobré pneu a cit pre jazdu nakoniec zabezpečili super zážitok.

Ešte raz teda dík tisovčanom, lebo povedať tu svoj názor je jednoduché, ale zorganizovať - to už je o inom ...

Pon, 16.04.2007, 16:24
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vážení všetko bolo super :smt023 :smt023 a teraz pozor príde jedno číslo :lol: 219 to je počet oficiálne registrovaných posádok . Postrehy a reakcie na niektoré vami opísané situácie dám večer . Čaute kamoši .

Pon, 16.04.2007, 16:36
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Viete niekto zodpovedne povedat aky bol rozdiel v narocnosti medzi trasami A a B ? My sme sli trasu A ale nevedeli sme o tom ze je to delene podla narocnosti.

Pon, 16.04.2007, 16:38
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Lubos BA píše:
219

:shock: typoval som do 200.

Pon, 16.04.2007, 16:40
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jezis.... :roll: Nebolo to delene podla narocnosti. Len 216 aut sa na jednu trasu nezmesti. Preto jedny zostali na lavej strane (B) a druhy na pravej. (A) Vidim to podla fotiek .

Pon, 16.04.2007, 16:42
Profil WWW
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin 4 píše:

Asi sme stretli rovnaku partiu. Tiez som ich pustal radsej dopredu. Obrázok

Tu nam neodporucali ist bez navijaku a vysli sme v pohode.
Obrázok Obrázok

Naposledy upravil dado dňa Pon, 16.04.2007, 16:48, celkovo upravené 1

Pon, 16.04.2007, 16:43
Profil WWW
Čumil
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Velke podekovani a pochvala organizatorum!!!!!!

5 let jsme se podilela na organizaci mnohem mensich akci a o to vic ocenuji Tisoveckou partu!

nicmene, v patek po 11 hodinach cesty byl muj prvni dojem se otocit a zmizet. Dojeli jsme spolecne cca 10 aut a kratce po startu nas organizatori dokonale roztrhali. Pokusili jsme se aspon par aut zgrupovat na nocni jizdu terenem, ale i tam stacila chvilka a byli jsme opet rozhazeni mezi nedockavce.. Cast nas nocni prolog po porade s organizatory predcasne vzdalo , takze jsme se i shledali s temi co meli to stesti a trat projeli celou. (vzhledem k tomu ze sme skoro nikdo netusili kde budem spat, bylo to vic nez vhodne se drzet pohromade). V sobotu jsme byli chytrejsi, a po porade s organizatory vyrazili na trat jako skupina. Hodne vzadu, takze stesky na zacpy se nas netykaly.
Trat parada, vyrostla jsme na expedicnim jezdeni a tohle bylo presne to co mam rada. Kochacka, prejezdy , kombinovana s tezsimy useky. Itik velmi dobre napsany, respektive namalovany, meli jsme zavaznejsi problem asi jen v jedinem miste a to spis nasi vlastni chybou , ze nikdo presne nemeril vzdalnosti. Sobota proste bomba, jen me mrzi ze jsme s eprilis dlouho zasekli na specialce a trat neprojeli zdaleka celou. Docela by me zajimalo , jak by byla trat pruchodna, kdyby bylo trosku zaprselo, asi by jsme se divili i usima na nekterych mistech.

Nedele byla videt obrovska snaha organizatoru, nicmene jedna brutalni trat pro tolik aut , znich velka cast na to proste nemela byla opravdu malo. Ale i jen koukani stalo sakra za to.

Velky dik patri organizatorum za to, ze jsi v tom zmatku nasli cas nam pucti potrebnou hadicku ke zprovozneni jednoho z aut. Kdykoli jsme se na kohokoli znich obratuili o pomoc ci radu, okamzite resili.. neuveritelne pri tom mnoztstvi aut.

Celkovy dojem uzasny, vsechny bolistky ,na ktere jsem narazila, dokonale prekreje celkovy dojem z akce. Usporadat neco takoveho na teto urovni a jeste zadarmo - PANOVE KLOBOUK DOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!! tohle za tech 22 hodin cesty stalo.

PS. mrzi me, ze v tom mumraji lidi jsem chodila okolo tech, co znam z ceskych for, aniz bych tusila, ze jsou to oni. Priste povinne cedule s nickama na krk :lol: :lol: :lol:

Pon, 16.04.2007, 16:43
Profil ICQ
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nemate niekto foto jak som jazdil na triale??? :-D

Pon, 16.04.2007, 16:47
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Serus, chlopy!!! :smt128 Aľe aj Lady´s :smt127 Ja zatial ľen kratko. Dnes sme doražili domu z Tisovca o 01.00 ZULU u noci :roll: Sice na gurtni, :smt017 ale :smt131 Mam ešči krvou podľate oči, aľe celu kožu! Akurat Patrolek kľeknul :roll: :smt139 No ne vlastnou vinou. ani ňe zato, žeby Patrol nebul super auto :smt134 Furt je a aj budze jednotka!!! :smt023 Rano idze na rozborku, po obedze je tu nova spojka a pojutre /streda/fičime! :smt148 Takže, Tisovec- :smt023 nad moje očakavaňa :smt023 bars krasne tereny, poklona :smt147 organizatorom,super partia :smt125 ,super organizacia :smt148 ,prekrasne trate, krasne krajina,...Viem že je tu veľa "borcoch","frajeroch namyšlenych" nebudzem ich menovac, co povedzia:" taka normalna akcia" ale pre mňe to bula prva taka akcia a mušim povedac ešče raz:" super, super, super" :smt125 . A žeby ich -tych akcii bulo častejši a čim vecej! Auta še poopravuju a idzeme daľej!!! Som veľmi, bars, rad, že som v Tisovci stretnul veľo ľudzi z teho fora osobne /nebudzem vas teraz šickych menovac, bo to budze bars dluhy prispevok/, aľe myšlel som, že vas tam stretnem osobne šickych. Možno sme še aj štretli, ale sme še nespoznali, abo minuli. Nevadzi :smt134 budu ďalše akcie, stretnutia, a my še raz určite osobne spozname :smt023 Už teraz še na vas tešim!!!
Ja zatiaľ teľo. :smt131 Ja še ešče rozpišem, aj fotečky aj videa dajake pripojime s Tinom, len teraz nemam bars čas. Ešči raz, bulo to ozaj bars krasne! Ta še trimce a opravujce motore!!! OFF. :smt125 :smt023

Pon, 16.04.2007, 17:01
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Poslať 
KAKTUS píše:
Martin 4 píše:

Nepij :smt134 !!!Možno še zachraniš :smt139 , ale straciš kamaratoch!!! :smt125

Pon, 16.04.2007, 17:09
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jedna u vec k tomu čo tu je popísané,plne súhlasím s tým čo napísal Diesel a DanoDEF.Organizátori proste na jednotku s hviezdičkou.Oni už toho moc na tak geniaálnej akcií nezlepšia,takže sa musíme zlepšiť naozaj len MY.A chlapi tú tretiu trasu by ste kde asi tak zorganizovali?Miesto,miesto to je v dnešnej dobe veľký problém.

Obrázok

Pon, 16.04.2007, 17:34
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ahojte.
Snáď všetko už bolo povedané, ale predsa : Bolo TO fantastické :smt023
Nie som perfekcionista, aj keď mám záľubu v dokonalosti :-D .. málokto
by dokázal pripraviť takéto podmienky pre 10 rôznych (!) áut, nie pre
viac ako 200 !!!
Negatívka opadnú jak lístie, a ostane len to pekné,silné, a nezmazateľné.
A ako "Doru",isto nás viacerích mrzí, že sme sa nestihli ani vidieť-nieto
POZNAŤ-viac duší z tohto fóra. O to viac sa teším-e na ďaľšiu podobnú
akciu, a postupne sa ponapráva všetko, vzťahy aj nárazníky, nie? :D .

Všetkým fakt vďaka :-) .

Pon, 16.04.2007, 17:53
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A téma v 3. riadku je už zamknutá, tak chcem ešte pozdraviť Vlastíka, a poďakovať za tú priazeň :smt006

zamkol som ju lebo je už tematicky neaktuálna(vysvetlenie v prvom príspevku tohoto threadu
neboj, vlasto si to tu určo nájde. :wink:
diesel

Pon, 16.04.2007, 19:19
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 276 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný