Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 12.05.2025, 15:00
Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 17 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 kúpa Jeep Grand Cherokee 4.0 Laredo LPG 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
ceny sa pohybujú ako písal Luther. S tým LPG z búračky by som bol opatrný. Neviem či bude nejaký plynár ochotný to namontovať a zlegalizovať keď na dieloch nemá žiadny zisk len za prácu. To by som si najprv dopredu overil a prípadne dohodol než nejaké zariadenie kúpiš tzv. pod rukou.

Pon, 16.09.2013, 11:42
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Luther píše:
Janciak píše:
:D :D tak toto je haluz.... ok tak to skusim takto poznate dakto dakeho pouzitelneho granda s LPG do 3000

Pozeral by som po tomto: http://jeep-grand-cherokee.autobazar.eu ... 33581.html
cena priaznivá, kilometre sedia, plyn dáš dorobiť, aj tu na fóre boli dobré ohlasy naň.
bol som ho pozrieť asi dva týždne dozadu, chalan ho ma asi 4 roky spodky dverí už začinaju chrasty pod prahovými plastami už to bude asi horšie km ma podla mňa viac ako šecke auta na slovensku motor na moj vkus vo volnobehu mal vyššie otáčky a ako by išiel nie úplne pravidelne no nie v zlom iba môj pocit inak čo som ho kukal aj 15min vrčal potom majiteľ odchádzal a dal mu dlážku žiaden čudný dym pach čiže asi olej nežerie.... no opakujem sa to môj postreh, inak na ten vek pekne zj
Potom aj tento vyzerá dobre, síce 5.2 a asi bol aj ťuknutý, ale dobrá cena, plyn dorobíš, kilometre sedia. http://jeep-grand-cherokee.autobazar.eu ... 27099.html

Pon, 16.09.2013, 22:12
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 17 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný