Dnes je pondelok 19. mája 2025, meniny má Gertrúda a zajtra Bernard
PAJERO 2,8 TD by RADOFFROAD
Autor |
Správa |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
RADOFFROAD píše: ...a jednu vec treba nemat , co mam : CHRBTOVU KOST
...dá sa vymeniť za záhradnú hadicu...
Takže ešte ten kapitál!!!
|
Sob, 28.04.2007, 22:12 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
michi píše: RADOFFROAD píše: ...a jednu vec treba nemat , co mam : CHRBTOVU KOST ...dá sa vymeniť za záhradnú hadicu...
Takže ešte ten kapitál!!!
Nerád by som rušil, ale správny je opačný postup: zlatokopom s hadicami implantovať chrbtovú kosť, a tých, čo pomáhajú za réžiu alebo grátis, podporovať (aspoň morálne, keď sa nedá zatiaľ zákazkami).
|
Ned, 29.04.2007, 20:26 |
|
 |
Palino
Koumák
Registrovaný: Sob, 07.10.2006, 15:53 Príspevky: 180 Bydlisko: Čadca
|
Alebo spravme revolúciu a nech žije KSČ. Tam by mali robiť všetci zadarmo. 
_________________ Jeep Cherokee 4,6i
Suzuki KQ 700
|
Ned, 29.04.2007, 21:35 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
Palino píše: Alebo spravme revolúciu a nech žije KSČ. Tam by mali robiť všetci zadarmo.  čo ja viem, toto teda naozaj zrovna moc nemusím.
Narážal som skôr na to, že máš technický prúser a príliš veľký výber možností, ako to riešiť, nie. A je veľký rozdiel, či ti niekto pomôže a zarobí minimálne alebo vôbec alebo využije situáciu a zderie ťa z kože. Ja som chválabohu narazil (alebo bol nasmerovaný) na ten prvý druh. Takže keď si chcem dať nalakovať káru, nečakám, že ma niekto bude finančne dotovať. Keď mi jebne niečo nečakane a origo cena je v astronomickej výške, je veľmi príjemné zistenie, že mi to niekto pustí tak, že na tom nevykrvácam.
|
Ned, 29.04.2007, 21:58 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|