Dnes je utorok 24. júna 2025, meniny má Ján a zajtra Tadeáš
Autor |
Správa |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8014 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
Potkají se dva kámoši a jeden říká: „Tak jak se daří?“ Druhý povídá: „Ále, stojí to za prd, nemám práci!“ První: „No tak pojď dělat k nám, já dělám v pohřebním ústavu, člověče, tam se užije sranda, to by ses divil!“ „Cože? V pohřební službě? Co tam může být za srandu?“ „No tak třeba minule, volali nám, že umřel chlap na ženský! Tak tam přijedeme, z tý ženský jsme ho sundali a dali ho do rakve a on vylítl a všem nám dal přes držky!“ Druhý na něj nevěřícně kouká a povídá: „Cože? On jako obživl?“ „Né, to né, ale my jsme si spletli patro! 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Sob, 28.06.2014, 11:51 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8014 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Sob, 28.06.2014, 12:17 |
|
 |
pepo_ba
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 06.06.2011, 11:47 Príspevky: 656 Bydlisko: Bratislava
|
Pepo.
_________________ XJ
|
Pon, 30.06.2014, 22:16 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
Byli dva bratři, jeden byl partyzán a druhý sloužil u SS. Skončila válka a oba bratři nastoupili jako soustružníci v ČKD. Za 10 let bratr partyzán stále stojí u svého soustruhu, bratr od SS je mistrem. Za dalších 10 let bratr partyzán stojí u soustruhu, bratr od SS je vedoucím provozu. Za dalších 10 let bratr partyzán stále u soustruhu, bratr od SS je ředitelem ČKD. Slaví se 40 výročí Slovenského národního povstání a bratr partyzán, který je stále soustružníkem v ČKD i bratr od SS, který je ministrem průmyslu jsou pozváni na slavnost k tomuto výročí.Sejdou se u skleničky a bratr partyzán se ptá: Jak je možný, že já, s mou minulostí pořád stojím u toho blbýho soustruhu, a ty s tvou minulostí jsi ministr? Bratr od SS odpoví: Víš, celej vtip je v kádrovejch materiálech. Já měl bratra partyzána, ale ty jsi měl bratra u SS.
|
Uto, 01.07.2014, 23:32 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|

1) ŠOKUJÚCE,NEUVERITEĽNÉ: 9-ročný chlapec zachránil život farárovi. Našiel mu hrčku na semenníku. 2) Psychopat napustil jedom peniaze, ktoré daroval detským domovom. Zomrelo 20 poslancov, dvaja starostovia a jeden minister.. Žiadne dieťa zatiaľ nebolo ohrozené... 3) Sedia majitelia Penty a J&T na brehu Štrbského plesa a chytajú ryby Jeden z nich chytí zlatú rybku, pozerá na ňu a po chvíľke hovorí : "No čo ty chudera, čo by si chcela ???" 4) Ide Fico s Gašparovičom a zrazu cez cestu lezie malý had. Gašparovič hneď priskočí a háďa rozmliaždi. Fico: "Čo si to spravil? Nemôžeš zničiť každého, kto sa nám postaví do cesty. Je demokracia a každý má právo ísť svojou vlastnou cestou." Idú ďalej a zrazu pred nimi začne poskakovať žaba. Fico zrýchli a jediným šliapnutím ju rozpučí na kašu. Gašparovič nechápavo krúti hlavou: "Ale veď pred chvíľou si vravel, že každý môže ísť svojou cestou....!" Fico: "Ale majú sa plaziť a nie vyskakovať!" 5) Cigánka u doktora: Pan doktor ta jak je toto možne ???? Ta ja som zdrava, brat je zdravy a deti mame jebnute !?!?!?! 6) Svokra leží na smrteľnej posteli, a príde k nej zať s fľaškou v ruke a hovorí: - Ta co mamo, dame kapurkovu? 7) Človek si večer sadne k reklame a oni mu do toho drbnú film. 8) Vnúčik na oslave dedkových 99. narodenín: -"Deduško všetko naj... a hlavne aby sme sa takto stretli aj o rok a oslávili spolu 100-ročnicu" "No neviem vnúčik môj, neviem či sa nám podarí stretnúť?" "Ale dedko, veď to je len jeden rôčik, len 365 dní." "Ja sa nebojím o seba, ale ty jazdíš na motorke ako cocot."
|
Str, 02.07.2014, 9:41 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
|
Štv, 03.07.2014, 18:18 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
|
Pon, 07.07.2014, 9:29 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
U Nováků na zahradě přistane létající talíř. Vyleze z něho jeden ufonský, ale celkem přijatelně vypadající pár, a tak je Novákovi pozvou domů a udělají mejdan. Když už jsou trochu v náladě, tak chlapy napadne, že by si mohli zkusit trochu rozšířit obzory a prohodit si manželky. Udělají to, Nováková si odvede ufona do ložnice, tam se svlíknou, Nováková si ufona znechuceně prohlíží a myslí si: ?Takovej malinkej...?. Jenže ufon si trochu zakroutí ušima a pindík mu hned povyroste. Nastaví tu správnou velikost a pak si s Novákovou užívá až do rána. Ráno, když ufoni odletěli, tak Nováková celá růžová říká manželovi: "Já jsem to měla úplně nádherný! A co ty? ? A Novák na to: ?No teda, já ti řeknu, za moc to nestálo. Úplně jako obyčejně a navíc mně celou dobu hrozně kroutila ušima...?
|
Str, 09.07.2014, 7:46 |
|
 |
andrej190
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 12.11.2011, 13:20 Príspevky: 1469 Bydlisko: B. Bystrica
|
 Parking level profesional.. btw: zo žiliny 
_________________http://www.safeworks.sk - Výškové práce, Pilčícke práce, Elektroinštalácie
|
Pia, 11.07.2014, 14:53 |
|
 |
Martinoff
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 30.09.2008, 18:01 Príspevky: 1932 Bydlisko: TO
|
_________________ Pajero II 3,5l V6 24v - a už v tom zase lietam...
L200 - pracovné, a to doslova!
|
Pia, 11.07.2014, 16:46 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.03.2013, 19:37 Príspevky: 2162 Bydlisko: Lipt. Mikuláš
|
To záleží od uhla pohľadu 
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Pia, 11.07.2014, 16:50 |
|
 |
andrej190
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 12.11.2011, 13:20 Príspevky: 1469 Bydlisko: B. Bystrica
|
diery medzi kolesom a podbehom má slušné také nemám ani ja 
_________________http://www.safeworks.sk - Výškové práce, Pilčícke práce, Elektroinštalácie
|
Pia, 11.07.2014, 21:09 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|

Předmět: Fw: luxusní vtip... Setkají se čtyři kamarádi, kteří se už neviděli 30 let. Po několika drincích si jeden musí odskočit na toaletu. Ostatní si začnou povídat o svých dětech. První říká: "Jsem tak strašně hrdý na svého syna! Studoval Economy and Business a hned po škole mu nabídli dobré místo ve velmi dobré firmě a nakonec se vyšplhal úplně až na vrchol a dnes je prezidentem firmy! Dnes je tak bohatý, že svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám koupil nejnovější model od Mercedesu!" Druhý povídá: "To je bomba! No, ani já se nemusím za svého syna stydět. Začal v letecké společnosti, potom vystudoval školu a stal se z něj pilot. Později se stal partnerem ve firmě, dnes vlastní většinu akcií. Ten je dnes tak bohatý, že svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám koupil úplně nové letadlo. Třetí vypráví: "To je super!! Můj syn vystudoval stavební inženýrství, začal podnikat a dnes vlastní jednu z největších stavebních firem světa a je z něho multimilionář! A mohl si dovolit koupit svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám obrovskou vilu!" V tom, jak si ti tři začali navzájem srdečně gratulovat, se z toalety vrátí ten čtvrtý a ptá se: Co si tu tak srdečně gratulujete?" Jeden odpoví:"Právě se bavíme o tom, jaké máme úspěšné syny a jak jsme na ně pyšní!" No a co Tvůj syn? "Můj syn je buzerant, živí se tancováním po nočních klubech", říká ten čtvrtý. Ostatní tři ho se sklopenýma očima začnou litovat: "To je škoda, to je zklamání!" A ten čtvrtý jim na to povídá: "Proč? Já se za svého syna nestydím! Je to přece můj syn, já ho mám velmi rád a zle se mu nevede. K posledním narozeninám před dvěma týdny dostal překrásnou vilu, nové letadlo a nejnovější model Mercedesu od svých tří frajerů!" 
|
Pon, 14.07.2014, 22:03 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.03.2013, 19:37 Príspevky: 2162 Bydlisko: Lipt. Mikuláš
|
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Pon, 14.07.2014, 22:10 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
Stoji cigan v Bratislave na dunajskom moste, a honi si curáka,,, ide stadial policajt, a pytasa ho,, Dežo co to robýš? a on : Dyk more , taco si slepy?? nevidzis ze pošilam dzeci do cudziny?? 
|
Uto, 15.07.2014, 17:37 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|