|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Autor |
Správa |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
Ivko, si ďábel  presne si to trafil... prečo nemáme nejakú stranu združujúcu intelektuálov a presadzujúcu fakt dobré a správne riešenia? -lebo by nemala voličský potenciál - ľudia sa radšej nechajú oblbnúť a takých je bohužiaľ väčšina - takže ak chceš byť úspešný, stavaj na blbosti...prepáč mi, môj milovaný slovenský národ, takí sme...ale aj tak ťa mám rád, aj ja su slovák...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Uto, 29.05.2007, 10:29 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
dado píše: Nie, nepoucitelny. Su hlupy. Raz to uz jedna firma s touto reklamou na autach spravila. Dopadlo to takto isto.
...ale aspon su verejne hlupi !!!....  kazdy na nich vidi jak maju tu reklamu vycapenu.
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Uto, 29.05.2007, 11:03 |
|
 |
shedou1
Frajer
Registrovaný: Pia, 29.12.2006, 0:52 Príspevky: 220 Bydlisko: Handlová
|
Chlapi naco sa nad tim vlastne pozastavujete vsetci co maju tie krasne nalepky dobre im tak ako dat za nieco 25litrou cudziemu cloveku o niecom svedci.ako a naroovat si odskodne za svoju SPROSTOST tak to hadam nie? Mne kto zaplti za moje chyby? Ale aspon maju peknych orlov na kapote uz z dialky ich vidno oplatilo sa za 25tacou teraz si mozu 
|
Uto, 29.05.2007, 22:46 |
|
 |
Cukrik
Začínajúci koumák
|
Ale aspon vidis od koho sa daju peniaze vytiahnut 
|
Str, 30.05.2007, 5:35 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|