Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 27.07.2025, 21:16
Dnes je nedela 27. júla 2025, meniny má Božena a zajtra Krištof

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 475, 476, 477, 478, 479, 480, 481 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
no Kiska urobyl obrovsku chybu,, nieco ako jeho predosly blbecek, ked neuznal novozvoleneho gen. prokuratora, Centesa,, tudis Kiskov psov povinnostou je aby ho pozval k stolu a nie odignoroval,, on mujsi respektovat volu volicov,, a ci sa mu poaci anebo nie :smt151 , bol pravoplatne zvoleny,, aj ked ja ho osobne nemusim,, ale zvolili ho tak sa to musi akceptovat!!!!v podstate keby Kotleba ubral trosku z tych picovyn ako nastraz a podobne blboviny,, co mu vsak veru prihorsuje,, tak by bol super a mozno by dostal ovela viac hlasov a mohol by ovela viacej aj dokazat,, Tym ze hajluju si nastraz a take blbovyny mu len pritazuje,,a nepomoze..v podstate som cital jeho prog :smt133 :smt023 ram a musim povedat ze je dobry a super,, nuz ale vyckajme kde to dospeje,, ale kazdopadne to bude zaujimave,, :smt151

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Uto, 08.03.2016, 18:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Efendi, lenze keby sa Kotleba a spol prestal zdravit "Na straz" stratil by svoju tvar a spadol by medzi vsetkych tych farizejov, ktory rozpravaju a tvaria sa tak ako chce volic. Su doslova ako prostitutky.

Uto, 08.03.2016, 18:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO - vsetko je to krasne, ale ziadny zakon a ziadna ustava neprikazuje prezidentovi niekoho zavolat na kavu... zatial nikomu nic neobmedzil, ani nezakazal. kotlebu z rokovani o zostaveni vlady vylucili vsetky ostatne strany, nie prezident. prezident s tym v tejto faze absolutne nic nema, ma povinnost len politicky napomahat zostaveniu vlady, udelit mandat a pripadne podmienky. sorry, ale kotleba do toho v tejto faze fakt nema co povedat, aj keby chcel...
ak by bol sucastou navrhovanej vlady a prezident ho odmietne vymenovat, potom sa mozeme bavit o tych veciach, ktore si pisal...
zatial su kotleba a jeho ludia riadne zvoleni poslanci parlamentu, ktorych vsetci respektuju a teda nikto nikomu nepluje do tvare... uplne zbytocna hysteria zalozena na ignorovani a prekrucani faktov...

Uto, 08.03.2016, 19:48
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Zbytocna hysteria? Vies si predstavit co by bolo keby nevolal Matovica alebo Fica? Toto nieje hysteria ale domahanie sa obcanov ktory volili Kotlebu aby neignorovali ich zverenca a teda ich hlasov. A ked uz to neprikazuje zakon, tak aspon charakter, len to uz by sme fantazirovali keby sme charakterne spravanie chceli od Kisku :)

Uto, 08.03.2016, 19:57
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Roman, viem že si slušný človek...no mýliť sa vedia jak slušní ludia tak tí vagabundi. Naozaj si si tak istý, že je A. Kiska človek na správnom mieste....funkcii?

pripomeniem jeden z jeho zásadných výrokov...ktorý jasne vyjadruje jeho "uhol pohladu":

"V tomto nepokojnom svete je Turecko ostrovom stability a prosperity, ale aj štítom voči hrozbám pre našu bezpečnosť"

skopčím, čo som písal v inej súvislosti:
diesel píše:
Erdogan masakrujúci svojich kurdov, zatvárajúci hromadne kritických novinárov, rozháňajúci protesty slzným plynom, vodnými delami a pelendrekmi, otvorene podporujúci terorizmus....to je náš spojenec...partner na summitoch....pre jedného idiota dokonca "záruka mieru na blízkom východe"....netreba snáď pokračovať... :-D

a doplním známu vec už aj špičkovým európskym politikom...že Turecko momentálne brutálne vydiera v podstate existenčne ohrozenú Európsku úniu...treba to ešte rozoberať podrobnejšie?

Uto, 08.03.2016, 20:01
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Thunder
- ja som to nepísal, však dole je odkaz, je to text z komentárov
- za to som to sem dal, aby sa dalo o čom diskutovať, čo má materiálny podklad a nie jedna pani povedala
- čo píšeš o prezidentovi, OK, dá sa s tým súhlasiť. Lenže potom nemal si zavolať na kávu k sebe žiadneho zo šéfov strán. To, že zavolal a Kotlebu nie, tak automaticky delí ľudí v spoločnosti. Prezident republiky je najvyšším štátnym úradníkov v štáte a nemôže si občanov vyberať. Občania si vybrali jeho a nie naopak. Je to to isté ako by si stál niekde na úrade v rade a chceš si niečo vybaviť, príde na teba rad a tu úradník pred tebou zabuchne okienko a povie, že teba nie !

Uto, 08.03.2016, 20:04
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
[quote="diesel"]Neviem, či ste to postrehli, ale pravdepodobne na zásah niekde zvonka, sa úplne zmenili pôvodne rozbehnuté plány. Chystajú sa zmeniť pravidlá tak, aby vrátili "čas späť"...zrejme aj štandardné strany do parlamentu. Samozrejme za zrušenia registrácie Kotlebovej strany....a vyradenie Matoviča s Kollárom z predčasných volieb. A to bude skutočne drsná facka demokracii...
Fico s Dankom a Procházkom pre to zháňajú podporu...predpokladám tichú dohodu s Bugárom....[/quote]

!!! Moc zaujímavé !!!! Skade to máš ????

Uto, 08.03.2016, 20:07
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Vypočuj si celý dnešný prejav Danka na tlačovke...nič iné z toho nevychádza....

pospájaj si fakty...stretnutie Procházku a Fica, demonštrácia "antifašistov" v BA a ich výzva na rozpustenie LS-NS...totálny obrat Danka...slová, ktoré povedal na tlačovke...

Ak si trúfnu LSNS rozpustiť, a ak sa im to podarí...zaujímalo by ma čo by bolo s jej mandátmi...no či by sa už prerozdelili alebo len proste vynechali, radikálne by to zmenilo hlasovaciu matematiku...

edit: prerátal som to...v takom prípade stačí dať dokopy Smer, SNS a Sieť...a majú väčšinu...krátko na to novelizujú volebný zákon a zákon o politických stranách a vyradia strany bez riadnej členskej základne....Danko to jasne popísal ako obrovský problém slovenska...

Naposledy upravil diesel dňa Uto, 08.03.2016, 20:29, celkovo upravené 1

Uto, 08.03.2016, 20:12
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Diesel - tu citaciu o Turecku som pred casom postrehol aj ja a dost ma zarazila. Lenze som uz raz taky, ze ked ma nieco zaujme, tak sa tomu pozriem na koren. Je velmi vhodne vytrhnuta zo sirsieho kontextu, kde sa hovori o blizkom vychode a tam to dava zmysel. A podobne to bolo aj u dalsich takychto citatov, kde vychadzal ako "slnieckar" vitajuci utecencov a pod. Ked das ale dole povinnu vatu, aby ho nemohli oznacit za rasistu a xenofoba, posolstvo je uplne jasne proti ilegalnej migracii. Ked si to precitas cele, nie je tomu co vytknut. Ale ked niekto potom cielene nazdiela iba tu vatu, ludia na to skocia a malokto si da tu robotu, aby si pozrel alebo precital cely prejav.
Ja osobne ho povazujem za doteraz najlepsieho Slovenskeho prezidenta... Aj ked doterajsia latka bola nasadena fakt velmi nizko... :mrgreen:

Uto, 08.03.2016, 20:28
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Diesel - Uff, tak to je teda riadna konšpirácia. To je hra s ohňom, resp. spláchnutie právneho štátu. Potom už môžu sem rovno dzignúť nejakýho peršinga...

Uto, 08.03.2016, 20:29
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Predchádzajúci prezidenti si zavolali len "zostavovateľa vlády" a nikto to tak neprežíval. Taktiež si predtým pozval Fica na rozhovor o aktuálnych témach a nikto neriešil, že si nepozval aj opozíciu. Teraz riešil so stranami zostavovanie vlády, tak prečo by tam pozýval Kotlebu, keď s ním nikto neráta a on tiež s nikým nič nechce mať? To by potom mal tiež pozvať aj zástupcov strán čo sa nedostali do parlamentu a zástupcov tých čo nevolili, veď tých je dokopy niekoľkokrát viac ako Kotlebových! :smt017

Uto, 08.03.2016, 20:33
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Dnesny den - rano vstanem zapnem radio-a hned fasizmus, sadnem do auta a zase v radiu fasizmus pocujem :-D ,pridem teraz domov ,zapnem telku a zase sprska slov o fasizme :-D kurwa kde je ten fasizmus ? :smt017 :smt121 :smt126 Som zvedavy do kedy to budu stale omielat :smt121 :-D

Uto, 08.03.2016, 20:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
thunder píše:
Ja osobne ho povazujem za doteraz najlepsieho Slovenskeho prezidenta... Aj ked doterajsia latka bola nasadena fakt velmi nizko... :mrgreen:

Rovnako som sa na to díval aj ja...ved som ho volil...

Uto, 08.03.2016, 20:37
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO píše:
Diesel - Uff, tak to je teda riadna konšpirácia. To je hra s ohňom, resp. spláchnutie právneho štátu. Potom už môžu sem rovno dzignúť nejakýho peršinga...

tiež ma až myklo, ked sa mi to v hlave spojilo....napokon furt je možné, že malujem čerta na stenu...ale už by som si na to nevsadil, že tak nebude....nájdi si ten Dankov prejav

...už len tá rozpútaná antifašistická hystéria...teraz by bolo zaujímavé odpočúvať generálneho prokurátora :mrgreen: ...všetci vieme z ktorej stajne je....počkáme si...

Kto si vsadí na koalíciu Smer, SNS, Sieť?... :smt077

...samozrejme "objednávka" na rozpustenie pôjde od rozhorčených širokých más....rozumej mimovládok...

Uto, 08.03.2016, 20:39
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Diesel - Dankov prejav som našiel na TA3, ak je to ten, ktorý myslíš. No, podľa mňa v podstate hovorí všetko OK. Zrejme cíti, že je jazýčkom na váhach a tak si chce vytĺcť čo možno najviac a aby neboli prekvapení, tak im to rovno aj povedal.

Sulík sa zas veľmi ponáhľa, už sa vidí v premiérovom kresle. Nech je ako chce, najtriezvejšie to pomenoval Bugár. Tie roky v politike to sú skúsenosti. Neviem si predstaviť, čo bude robiť Matovič, keď bude pri moci...

Uto, 08.03.2016, 20:49
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 475, 476, 477, 478, 479, 480, 481 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný