Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 27.07.2025, 14:24
Dnes je nedela 27. júla 2025, meniny má Božena a zajtra Krištof

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 482, 483, 484, 485, 486, 487, 488 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Aby ste si nemysleli, niesom na strane Kotlebu, ale na strane pravdy, preto mi neda mavnut rukou nad tymi nezmyslami, coho su teraz plne media (ktore nesledujen, ale pri vykone svojho povolania sa im zial Bohu nevyhnem).

Pia, 11.03.2016, 1:02
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ak je to na mňa Luther, tak som možno trochu uletel, ale je to celkovým jeho vykreslovaním: či už zo strany kritikov alebo zástancov. Jedni z neho robia čerta, druhý nového Ježiša Krista. Je to skôr hajzlík s rovnakými manierami ako jeho predchodcovia v politike, len to ešte ešte šmrncol rasisticko-hlinkovskou(fašizmus už nie je in :-D ) ideológiou. Mimochodom, ak si fandom histórie, určite Ti neušlo, že zopár finesov pri kontakte s ľuďmi opajcoval od Adolfa, resp. z jeho rannej tvorby. :smt023

Edit: Aby som ale nebol len negatívny, dám jedno pozitívum na jeho stranu: Vďaka Kotlebovi dáme čoskoro 500-ku! :-D :smt156

Naposledy upravil Martinoff dňa Pia, 11.03.2016, 1:06, celkovo upravené 1

Pia, 11.03.2016, 1:03
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
:smt015
Nemyslim si ze som nejako extra emotivny.
Zatial vsetko v ramci slusnosti.

Neviem ako to ze je najtransparentnejsi.
Viem len to kolko mna stoji namahy sa uchadzat o statnu zakazku co i len za 800eur a aj tak ju neziskam.
Pre mna platia vsetky zakony a pre neho nie.
Ak chce nieco robit inac, musi najprv presadit zmenu zakona a nie robit to ako na klondajku.
A tak ako tvrdim od zaciatku, pre mna je neprijatelny akykolvek naznak rasizmu.
Ak je niekto svina tak je jedno odkial je a akej je farby. To kde sme sa narodili, akej farby sme a ake mame iq si nevybral nikto z nas a nikto sa o to sam nijako nepricinil.
Tak trestajme ludi podla ich hriechov, pomenuvajme zlocincov menom a nie tak ako nasi novy poslanci.

Pia, 11.03.2016, 1:05
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ako mozes spojit slova rasizmus a Hlinka dokopy? K tomu rasizmu, ktory slovak nieje "rasista"? Aj ked drviva vacsina ludi oblubujucich toto slovo nevie co znamena. Ja osobne si nemyslim, ze Kotleba prahne po majetkoch a statkoch. Za tu dobu co ho poznam a venuje sa pronarodnej myslienke ho to viac stalo ako mu to dalo.

ORC, viem ako funguju "verejne" sutaze. Tiez som sa do nejednej zapojil, ale nemozes hovorit o netransparentnosti na zaklade novin, ktore vyhral jeho kamos, lebo sa nik iny nezapojil, alebo na zaklade autoservisu, ktory asi maju osvedceny. Tiez keby som bol v parlamente radsej si necham Jeepa servisovat u Pala v ZA ako v Motorcare.

EDIT: Ktory slovak okrem ORC-a nieje rasista :D (na odlahcenie).

Pia, 11.03.2016, 1:12
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Uz sa tu chce trestat a este ani odsudeny nebol :smt126 kurwa a ze demokracia :smt121

Pia, 11.03.2016, 1:14
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
JOE66 píše:
Uz sa tu chce trestat a este ani odsudeny nebol :smt126 kurwa a ze demokracia :smt121

Sila zvyku, Kotleba bol uz vela krat zadrzany a obvineny, ale cuduj sa svete, skutkova podstata sa nenaplnila. Mimichodom, prezumpcia neviny je na slovensku cudzi pojem, ba dokonca nadavka :D

Pia, 11.03.2016, 1:18
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Svojho Jeepa si servisuj kde chces, statneho a teda aj mojho bohuzial MUSIS servisovat tam kde ti to zakon umozni.
Inac sme tam kde nas kedysi dostal Meciar a Fico v tom pokracoval.

Na odlahcenie: aj ja som zbil cernocha v Senegale ked mi vykradal auto. A 2x ma zatkli (Mali a Gambia) za to ze som urazal policajtov za ich rasisticky pristup ku mne.
Tak teraz neviem, som aj ma rasista?

Pia, 11.03.2016, 1:21
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Podla medii a niektorych primitivov si. Mal si zabezpecit aktivnu pomoc cernochom pri zabezpecovani si jedla a majetku.

Ono neviem ako to s tym servisom bolo a tomu clanku neverim, tak len tazko sa mozem vyjadrit. Kto vie, mozno sa casom dozvieme ako to vlastne je.

Pia, 11.03.2016, 1:29
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Podla nasich skurvenych medii si viacnasobny rasista :-D a uz by si mal sediet :smt121

Pia, 11.03.2016, 1:29
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
JOE66 píše:
Podla nasich skurvenych medii si viacnasobny rasista :-D a uz by si mal sediet :smt121

Takzvany masovy rasista. Alebo rasista recidivista :D

Pia, 11.03.2016, 1:32
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Inak, vsetko najlepsie k meninam tej trube do nemecka. Nech sa jej uz konecne polepsi a pozrie sa na svet triezvo.

Pia, 11.03.2016, 1:33
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Sme to dospeli :smt017 este horsie vymyvanie mozgov a cenzura ako za komunistov :smt126 A k tej trube nemeckej merkelbabe -cakam kedy rano zapnem radio a budu hlasit ,ze spachala samovrazdu alebo podobny scenar :-D To by bol pekny zaciatok dna :smt121

Pia, 11.03.2016, 1:38
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Luther píše:
Ako mozes spojit slova rasizmus a Hlinka dokopy? K tomu rasizmu, ktory slovak nieje "rasista"?
Práve si to spravil za mňa Ty - alebo Hlinka nebol slovák? :-D Pre Tvoje upresnenie, to bolo o "jeho" gardách-partizánoch (pamätníci Ti vysvetlia toto spojenie :wink: )
Luther píše:
Sila zvyku, Kotleba bol uz vela krat zadrzany a obvineny, ale cuduj sa svete, skutkova podstata sa nenaplnila. Mimichodom, prezumpcia neviny je na slovensku cudzi pojem, ba dokonca nadavka
Tento argument vrele doporučujem nepoužívať! Slovenské súdy totiž zatvárajú iba nevinných, vrahovia, násilníci a zlodeji bývajú prepustení kvôli nenaplneniu skutkovej podstaty. Takže si ho veľmi trefne zaradil. :twisted: Prezumpcia neviny = ešte ma neodsúdili a keď mi to vyjde ani ma neodsúdia. :smt006
Luther píše:
Inak, vsetko najlepsie k meninam tej trube do nemecka. Nech sa jej uz konecne polepsi a pozrie sa na svet triezvo.

JOE66 píše:
A k tej trube nemeckej merkelbabe -cakam kedy rano zapnem radio a budu hlasit ,ze spachala samovrazdu alebo podobny scenar :-D To by bol pekny zaciatok dna :smt121

Chlapci, čo to máte za matroš? Je to nejak moc silné. :smt126 :smt126 :smt126

Pia, 11.03.2016, 1:55
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
A ty fandis merkelbabe ? :-D :smt121 Si v jej fanklube :smt017 :smt121 Ta zena je skodna :smt021

Pia, 11.03.2016, 1:59
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tak ja si sladko spím a vy tu ťaháte nočnú! :shock: :-D Na to sa už ani nedá spätne reagovať, ale myslím že Joe s Lutherom to v pohode ustáli. :-D Miestami sa tu už tuším argumentuje len pre samotné argumentovanie...ako s tými "rasistickými výrokmi". Ruku na srdce...ono JE TO TAK...stačí dlhodobý pobyt(trvalého charakteru) v susedstve inkriminovaných bytostí...so všetkými následkami...a KAŽDÝ....opakujem KAŽDÝ z týchto dovtedy liberálnych, tolerantných a neviem ako slniečko-pravdoláskových rečníkov vypustí z úst rovnaké, ostré, rasizmom označenia-hodné slová....bodka. A to ich ešte polovica z nich aj bez toho pobytu vypúšťa...len to pred verejnosťou pokrytecky skrýva. :wink:

Úplne rovnako je to aj vo vzťahu k utečencom...inak sa na vec díva účastník kolínskych osláv a inak človek žijúci v relatívne oddelenom priestore domov-práca-zábava, ked podobné zážitky nezažije...nemám pravdu? A potom sú tu ludia, ktorí majú zdravý rozum, a vedia si veci reálne vyhodnotiť aj bez osobných zážitkov. Tak hor sa k tej 500-vke...do predčasných volieb to snáď stihneme :-D

Pia, 11.03.2016, 8:04
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 482, 483, 484, 485, 486, 487, 488 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný