Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

| 

Stránka 1 z 1
  | 
			 [ Príspevkov: 6 ]  | 
			 | 

| Autor | 
            Správa | 

| 

matoffroad 
				Učeň 

| 

zvažujem kúpu pajera  ide mi len čisto o jazdenie v teréne + potom nejaké úpravy ( arb uzávierky zdvyhnutie , väčšie pneu atd )  Chcel by som sa spýtať či je v týchto motoroch velký rozdiel , jasné že vo výkone , ale ide o spolahlivosť  poruchovosť atd , vedeli by ste mi poradiť čo radšej kúpiť alebo nejakí rady postrehy skúsenosti . 

| 

| Sob, 06.01.2018, 18:55 | 

| 

| 

| 

tomo544 
				Učeň 

| 

Skús cez vyhľadávač na fóre pozrieť iné príspevky...isto sa tu už preberalo.. V podstate na blaznenie v teréne sa odporúča 3.5 a to výhradne s automatom... 

| 

| Sob, 06.01.2018, 22:11 | 

| 

| 

| 

Andras 
				Začínajúci koumák 

Registrovaný: Pon, 27.02.2012, 22:59 Príspevky: 116 Bydlisko: Eber Hardcore

| 

Zober si 3,5. Je to fakt sranda 

| 

| Ned, 07.01.2018, 10:38 | 

| 

| 

| 

matoffroad 
				Učeň 

| 

tomo544 píše: Skús cez vyhľadávač na fóre pozrieť iné príspevky...isto sa tu už preberalo.. V podstate na blaznenie v teréne sa odporúča 3.5 a to výhradne s automatom... práve že som včera všetko prečítal a nikde sa to tu neporvnáva len pár porúch ale inak nič preto som založil túto tému .  

| 

| Ned, 07.01.2018, 11:13 | 

| 

| 

| 

JOE66 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Uto, 17.04.2012, 18:31 Príspevky: 2588 Bydlisko: Vychod

| 

Malo si asi cital      Spolahlivostou su na tom priblizne rovnako a bizuteriu okolo motora ako vaha vzduchu,skrtiaca klapka,servo  a podobne veci maju tie iste zamenitelne hovorim od rocnika 94 do 2000 lebo potom uz su ine indukcne cievky napriklad na 3litri a kable z nich nepasuju do starsich . No a motor jednoznacne s 3,5 a len automatom + 3,5 ma silnejsie kardany a niektora aj predny diferak. Ale zohnat pekny a zachovaly kus     . Inak ked to chces len do terenu  tak sa na pajero s motorom vybodni a pozeraj patroly lebo na pajere  pouzivanom len v terene budes casto riesit servis prednej napravy  a moznost jedina je zeby si ju prerobil na pevnu tuhu. Ale patrol aj ked nema motor tak stabilitou v terene a odolnostou je na tom lepsie ked uz chces to ,,rasovat -nicit,, v terene    

| 

| Ned, 07.01.2018, 14:54 | 

| 

| 

| 

matoffroad 
				Učeň 

| 

JOE66 píše: Malo si asi cital      Spolahlivostou su na tom priblizne rovnako a bizuteriu okolo motora ako vaha vzduchu,skrtiaca klapka,servo  a podobne veci maju tie iste zamenitelne hovorim od rocnika 94 do 2000 lebo potom uz su ine indukcne cievky napriklad na 3litri a kable z nich nepasuju do starsich . No a motor jednoznacne s 3,5 a len automatom + 3,5 ma silnejsie kardany a niektora aj predny diferak. Ale zohnat pekny a zachovaly kus     . Inak ked to chces len do terenu  tak sa na pajero s motorom vybodni a pozeraj patroly lebo na pajere  pouzivanom len v terene budes casto riesit servis prednej napravy  a moznost jedina je zeby si ju prerobil na pevnu tuhu. Ale patrol aj ked nema motor tak stabilitou v terene a odolnostou je na tom lepsie ked uz chces to ,,rasovat -nicit,, v terene   super dik za info ,  

| 

| Ned, 07.01.2018, 20:19 | 

| 

| 

| 

| 

Stránka 1 z 1
  | 
			 [ Príspevkov: 6 ]  | 
			 | 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|