|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Autor |
Správa |
Elemir
Čumil
|
Mam Land Rover Freelander 1, rok výroby 2006, trojdverovy, hardback (pevná strecha). Super spokojnosť!! Rád by som ale vlastnil aj softback a vymieňal zima-leto. Poradíte, priatelia, kde kúpiť a či je vlastne možná taká výmena zima-leto?
|
Pon, 07.01.2019, 18:40 |
|
 |
Elemir
Čumil
|
Elemir píše: Mam Land Rover Freelander 1, rok výroby 2006, trojdverovy, hardback (pevná strecha). Super spokojnosť!! Rád by som ale vlastnil aj softback a vymieňal zima-leto. Poradíte, priatelia, kde kúpiť a či je vlastne možná taká výmena zima-leto? Haló! Priatelia!! To nikto nemá skúsenosti, informácie, ktoré by mi mohol podarovať??? Hardback alebo hard top je pevná strecha. Ta sa dá dať dolu a miesto nej sa dá namontovať softback alebo soft top, ktory može byť s oknami alebo iba pláštenka. Ja hľadám soft top, teda plátennú strechu s oknami, ktorá sa dá sklopiť a v lete je možné jazdit ako kabrio. V prípade nutnosti (počasie, parkovanie) sa strecha znovu natiahne...Nič?? Nikto??
|
Štv, 10.01.2019, 10:27 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3297 Bydlisko: Nitra
|
Elemir píše: Mam Land Rover Freelander 1, Nie kazdy kto ma taketo auto aj chodi a pise na toto forum.Skus Land Rover forum.
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Štv, 10.01.2019, 22:24 |
|
 |
Elemir
Čumil
|
Dakujem Milan. Vyskúšam. To je tuším České fórum.
|
Pia, 11.01.2019, 10:12 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|