Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 13.07.2025, 5:12
Dnes je nedela 13. júla 2025, meniny má Margita a zajtra Kamil

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 578, 579, 580, 581, 582, 583, 584 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno -
ešte úvaha nad tým trestným oznámením Radačovského, píšeš, že .....Ak sa to nepodari zamiest pod koberec,ci casom vysumiet,tak sa to prekryje nejakym vecsim svinstvom.Ja si myslim,ze kiska skonci prezidentovanie a tym sa na vsetko zabudne.Mozno este radacovskemu daju nejaku trafiku....

Nepochopil si podstatu.
Samozrejme, že budú snahy to nejak sprasiť zo sveta ale toto je iné kafé.
O čo sa jedná ?
Ide tu o to, že v podstate je to dvojsečná zbraň. Ak sa to rozpracuje, tak už len zo samotného princípu niekto si to musí odsrať. Bude hovorca Krpelan, Pelegriny alebo Bugár ochotný riskovať 3 roky trestu za dobré meno Kisku ? Keď o pár týždňov bude odovzdávať kľúče od paláca ? Alebo si povedia, že sa im to neoplatí byť taký obetavý ale potom meč bude visieť nad Kiskom.
Toto bol geniálny ťah Radačovského, tvrdím, že takýto šach-mat tu ešte nebol, a on je už na dôchodku a prisľúbil, že bude informovať o stave veci.

Štv, 28.02.2019, 12:14
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Takto by som to.....
Sice mozno nechapem podstatu,ale zasa vnimam,ako to v nasej politike funguje.Vzdy pred nejakymi volbami sa objavi nejake podobne svinstvo,vzdy sa najde niekto spravodlivy,ktory slubuje,ze to nenecha len tak a .....a mozes dolozit aspon 1 pripad,zeby sa s tym po volbach niekto zapodieval,ci nedajboze sa daco vyriesilo?
Ja by som si polozil otazku.Nekandiduje pan radacovsky niekam?Ma na rovasi nieco,cim ho niekto drzi obrazne za gule?
Nehnevaj sa,ale co sa zmeni tym,ze mec bude visiet nad kiskom,ktory to uz ma aj tak spocitane?Alebo je prave toto dovod a na statie bol vybraty panak,ktory uz svoju ulohu splnil?Aby mec nevisel nad niekym,nad kym by mal visiet prinajmensom sekac gilotiny?
Kukam,ze cechom sa demokracia uz prejedla...
https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/soud- ... zpravy_jzk
Sudruh statny zastupca sa inspiroval sudruhmi z totality,predstavil si,ake to bude krasne,ked zas budu mat vsetci jednotny nazor,ktory samozrejme predostre sudruh statny zastupca,kua ta totalita sa vracia volako prirychlo :-D

Štv, 28.02.2019, 16:29
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Nie, nie, nie, nie takto som to myslel.
Myslel som na samotný prípad, na genialitu zápletky, osoby sú tu až v druhom slede. Toto je doslova halyvúdský scenár na politický film.
Jedná sa o to, že stále, ked bol nejaký prípad, tak tam stále boli slabé dôkazy, vyvrátiteľné veci, tanec právnikov a advokátov, a podobné nezmysly.
Tento prípad je výnimočný.
V hre sú najväčšie persóny radenia štátu. Najvyšší vypustil džina z fľaše a svedčiť mu majú oni. Ak dosvedčia, majú na krku obvinenie zo zatajenia. Ak nedosvedčia, najvyššieho usvedčia z krivého obvinenia. V tomto vidím výnimočnosť prípadu. Čo už pár rokov sledujem politiku, tak takéto ešte nebolo. Za to som zvedavý, ako sa to skončí.

Štv, 28.02.2019, 20:29
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No,ked to beries takto....tak ano.Ale aky zmysel to bude mat,ze odstrelia najvyssieho,ktory uz dlho najvyssi nebude?Podla mna je to zasterka niecoho.Ten dovod je taky smiesny,ze je to cloveku az napadne a napadne je aj to,ako sa to medializuje.Pan sudca ma jednoducho ineho sefa,ako pan uzernik a teraz ide len o to,kto drzi lepsie karty.Takto ludia dostanu svoju show,ak kisku privru,tak sa chvilu nebude pisat o nicom inom a zatial sa v klude uskutocni nejake svinstvo,ktore by sa inak tazko tajilo.Pripadne zas zmizne zopar milionov......
A ako vravis...v hre su najvyssie persony tohto statu....tak kto to odsere?Predsa ta,ktora uz nebude najvyssia,ne?A nech uz kisku akokolvek nemam rad,on nieje ten,ktory by si tu basu najviac zasluzil.Adeptov v poprevratovych vladach je habadej :-D .

Štv, 28.02.2019, 20:53
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Nie je potrebné hľadať nejaký zmysel v tom, že odstrelia najvyššieho, ktory uz dlho najvyssi nebude. Tu ja to nevnímam tak, že kto z toho bude mať osoh. Vnímam to tak, že najvyšší kápovia rozohrali hru, kde si vlastne kýbel hovien zatiaľ rozliali sami medzi sebou. Pokiaľ som správne čítal, tak v hre sú len najvyšší a jeho hovorca Krpelan, Fico, predseda Pelegrín a Bugár. Prípad po dôkaznej stránke v podstate nevyžaduje nič, len sa opýtať pánov, prečo vec pána najvyššieho zatajovali. A koniec. Jedná sa o to, že takéto prípady sa dajú vyriešiť relatívne v krátkej dobe, rádovo v hodinách, tu celé komplikuje len to, že kedy týchto kápov dokáže vyšetrovateľ dostať spolu k výsluchu. Za to sa všetky prípady kápov ťahajú roky, lebo využívajú vymoženosti kápov že sa vraj nemôžu dostaviť k výsluchu lebo za to, lebo preto.... OK, je dosť možné, že ja prípad skôr vidím v technike vyšetrovania a dokazovania ako v rovine politického boja. Ale prízvukujem, toto je fakt ľahký prípad, s veľkými dôsledkami pre kápov.

Štv, 28.02.2019, 21:35
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No,vidime to kazdy inak.Ked to vidis v technike vysetrovania,tak hlavne ty by si mal chapat,ze to neskonci inak,ako tie pripady,o ktorych pises,ze na ich vyriesenie staci par hodin.Nezabudaj,ze zijeme na slovaci,= kraine neobmedzenych moznosti pre rozne krimizivly :-D .
Potom,ked sa ten lahky pripad uzavre,tak mi daj link,kde si pozrem tie velke dosledky pre kapov :shock: :smt126 :smt126 :smt126
Ani nevies,ako rad by som sa mylil :smt156 ....
Tuto celkom zaujimavy prejav....to je naozaj pravda :shock: ?
https://www.youtube.com/watch?v=uT-fMBp5byY

Pia, 01.03.2019, 8:01
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
bahno píše:
...Ale aky zmysel to bude mat,ze odstrelia najvyssieho,ktory uz dlho najvyssi nebude?Podla mna je to zasterka niecoho.Ten dovod je taky smiesny,ze je to cloveku az napadne a napadne je aj to,ako sa to medializuje.Pan sudca ma jednoducho ineho sefa,ako pan uzernik a teraz ide len o to,kto drzi lepsie karty....

Myslím že si to vystihol celkom presne. Zaujatosť tým "správnym Smerom" je úplne jasná a pokus tváriť sa nezávislo maximálne trápny.
Celá táto kauza je ešte len v plienkach - zatiaľ sú to tvrdenia proti tvrdeniu. Kiska tvrdí že má dôkazy - určite to nie sú žiadne písomnosti, jedine nahrávky. Ak niečo také má, tak je to rýchla záležitosť. Inak to budú len teoretické tanečky.
Že ho Fico takto skutočne vydieral, je jasné asi každému. Bugár to nakoniec sám nepriamo potvrdil a Fico svojimi verejnými výrokmi tiež. Radačovského podanie je len pokusom zastrašiť a zdiskreditovať svedkov - typujem že hlavne Bugára, lebo ten je teraz fest na váhach ku komu sa prikloniť.
Asi sa ešte pobavíme. :-D

Pia, 01.03.2019, 10:21
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
[quote="Martinoff"]........ Radačovského podanie je len pokusom zastrašiť a zdiskreditovať svedkov - typujem že hlavne Bugára, lebo ten je teraz fest na váhach ku komu sa prikloniť.
Asi sa ešte pobavíme.....[/quote]

Tak toto je hodne zaujímavá myšlienka. Hlavne z dôvodu, že v podstate tu sú 2 podania a síce podanie poslanca Dostála a bývalého sudcu Radačovského, kde vlastne sa jedná o tie isté osoby. Takže zastrašený a zdiskreditovaný hlavne Bugár ?

Pia, 01.03.2019, 11:53
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
O tom,potom ma harakter a nevie sa rozchodnúť. :-D

Nissan Terrano ll TDi - EX Jeep Grand Cherokee 5,2 V8,Jeep Grand Cherokee 5,2 V8,Jeep Cherokee 2,5 td,Ford Maverick 2,7td,Jeep Grand Cherokee 5,2V8,Jeep Grand Cherokee 4,0i,Jeep Grand Cherokee 2,5td,Hyundai Galloper 2,5td,Jeep Cherokee 2,5td , VW T3

Pia, 01.03.2019, 16:48
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No,ja zatial vaham medzi kotlebom a harabinom.Keby majo nemal na plagate ako prve slovo vycapene boh,tak by jednoznacne viedol.Ked by som to musel prehliadnit,musel by som prehliadnut sudcovo clenstvo v strane(to neviem,ci by som dokazal),musel by som prehliadnut,s kym sa predtym kamaratil......
Ale u sudcu je u mna velke minus to jeho clenstvo v strane...teda,ani nie to clenstvo,ale to preoblecenie po prevrate.Taky preobliekac nema charakter a preoblecie vzdy,ked mu to bude davat nejake vyhody.
So skripanim zubov este mozno krajniak....ak z tych 3 nik neprejde v prvom kole,tak na druhe uz serem.
Pozrel som si majovu debatu na ta3 s dvomi moderatormi(uplnymi teliatkami) a nemam nic,co by som mu mohol vytknut.Len keby sa tak neohanal bohom.

Sob, 02.03.2019, 9:33
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Frantikom jebe :shock:
http://www.reformy.cz/francie-bude-hrdi ... -popravit/
Niezeby boli radi,ze im problemy s dzihadistami vyriesia iracania.....

Sob, 02.03.2019, 9:42
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
bahno píše:
Frantikom jebe :shock:
http://www.reformy.cz/francie-bude-hrdi ... -popravit/
Niezeby boli radi,ze im problemy s dzihadistami vyriesia iracania.....

vsak dostanu co chcuu,, makrone asi nestaci na tu staru ojazdenu kraxnu :-D tak potrebuje migrantov, cernochov a kadeaku haved,, :-D :-D :-D :-D :-D Obrázok

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Sob, 02.03.2019, 10:19
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ta kraxna bude najsor daka lesba,ked sla za buzika :-D ....ktory je nadrzany na spotenych cernoskov :wink:
.Ten obrazok sa ti podaril :smt023 ...onedlho realita :smt011
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_remy

Sob, 02.03.2019, 10:23
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
plny suhlas bratu :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 Ale ked Kotlebicek, nas chlebicek, vyhra ,, pojde do parlamentu,, tak unas k tomu nedojde,, Slovaci nepustime k nam tu haved hnusnu,, :smt023

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Sob, 02.03.2019, 10:26
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
To by bolo pekne :D ...len si myslim,ze este nevyhra.Este je moc dobre.Vela ludi nepocuva,co vravi a drzia sa toho,co vraveli aj tie 2 teliatka,s ktorymi tam debatil.On im vravel,ze sa treba poucit z chyb druhych statov a oni stale mleli to svoje...,ze:kolko trestnych cinov spachali u nas :shock: ?Odpoved,ze:u nas zatial ani jeden,kedze u nas niesu,uz nedokazali pochopit....a takto este rozmysla vela ludi.Donedavna takto rozmyslala vecsina ludi na zapade,ale nic tak neotvori oci,ako vlastna skusenost.Sice by ma to netesilo,ale na dobu,ked by si u nas za vlastne museli platit armadu vseliaki buzeranti,fetaci,slnieckari a genderaci,aby ich moslimaci nevykantrili,na tu dobu by som sa rad pozrel.
Zidia v belgii uz takto ziju roky....a to vdaka ich bohatym sukmenovcom,ktori su za ten stav zodpovedni.

Sob, 02.03.2019, 10:35
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 578, 579, 580, 581, 582, 583, 584 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný