| 
	| 
	Hľadať  • Registrovať • 
		FAQ •
		Anjeli •
		Pravidlá •
		Rapid Link

• Prihlásenie
	 | 

Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

| 

Stránka 1 z 1
  | 
			 [ Príspevkov: 5 ]  | 
			 | 

| Autor | 
            Správa | 

| 

Stefo 
				Učeň 

Registrovaný: Sob, 13.07.2013, 19:18 Príspevky: 48 Bydlisko: Nizny Zipov

| 

Zdravim Vás, mám Grand Vitara ročník 2003 a chcem sa pustiť do výmeny predných pružín. Máte s tým niekto skúsenosť? Za každú radu ako na to budem povďačný. 

| 

| Uto, 07.01.2020, 1:17 | 

| 

| 

| 

andrej190 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Sob, 12.11.2011, 13:20 Príspevky: 1469 Bydlisko: B. Bystrica

| 

na tomto aute som si menil sám doma celý podvozok pôvodný za IM. Je to úplne v pohode. za cca 4hod som to mal spravené pohodovým tempom len tak na dvore za pomoci klasických zdvihákov   máš tam viac možnosti.. najlepšie by ti bolo zohnať sťahovaky na struny a tým to posťahuješ a pomeníš..     ak nie tak máš ešte možnosť dať auto na zdvihák, zatlačiť rameno nech zatlačí strunu (druhým zdvihákom napríklad) zaaretovat strunu aby sa nevystrela a povoliť rameno.. a struna vypadne sama. len pozor na ruky a aby ti nevystrelila dako.. opatrne s tým  

_________________http://www.safeworks.sk -  Výškové práce, Pilčícke práce, Elektroinštalácie 

| 

| Uto, 07.01.2020, 11:52 | 

| 

| 

| 

Stefo 
				Učeň 

| 

Andrej190 dík za radu . Zohnal som tie stahovaky , tak sa pustím do toho cez víkend. A tak náhodou si nemenil aj manžety na homokinetickom kĺbe ? 

| 

| Štv, 09.01.2020, 18:32 | 

| 

| 

| 

andrej190 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Sob, 12.11.2011, 13:20 Príspevky: 1469 Bydlisko: B. Bystrica

| 

menil som aj manžetu lebo som ju prepichol konárom     ale tým som si už nie až tak istý.. dáko som si poradil a spravil ale nepamätám.. tuším musí isť dole všetko od kolesa aj s nábojom a potom klb vybrať a potom manžetu vymeniť.. ale zato nedám ruku do ohňa niesom veľmi na takéto roboty.. ale niekto iný tu hádam poradí    

_________________http://www.safeworks.sk -  Výškové práce, Pilčícke práce, Elektroinštalácie 

| 

| Štv, 09.01.2020, 21:30 | 

| 

| 

| 

Stefo 
				Učeň 

| 

Čau, stiahol si s jedným stahovakom pružinu? Ja len, že tam neviem dopasovat druhý stahovak, tak či mi to nestrelí, keď budem len s jedným sťahovať 

| 

| Sob, 11.01.2020, 12:41 | 

| 

| 

| 

| 

Stránka 1 z 1
  | 
			 [ Príspevkov: 5 ]  | 
			 | 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|