Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 13.05.2025, 12:12
Dnes je utorok 13. mája 2025, meniny má Servác a zajtra Bonifác

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 665, 666, 667, 668, 669, 670, 671 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
....clenovia urcia,co sa bude diat...... :smt126 .Na mienku clenov sa kazdy z vedenia vysere.V kazdej strane.
K tomu treba brat ohlad nato,ze ako aj inde,tak aj v stranach niektori clenovia nadobudnu dojem,ze oni by stranu viedli lepsie,vedenie sa koryta drzi zubami nechtami a tak sa strana rozdeli a odpadlici zalozia novu.....
Z pohladu tych,co to riadia zpoza opony je to vynikajuce.....este viac roztriestena volicska zakladna....
Ja prave nechapem pocinanie nasich fasistov.Na jednej strane odsudzuju narodniarov od majciho ci uhrika,na druhej strane podporuju ''narodniarov'' na ukrajine,oproti ktorym su ti nasi ''nacionalisti'' len taky slaby cajicek.... :smt139 .

Sob, 09.04.2022, 11:18
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ogo, a to bol ten problém. Kotleba si z LSNS spravil stranu jedného človeka. Najskôr to bolo LSNS, potom Kotleba LSNS, teraz Kotlebovci LSNS. To isté sa dialo v SP, lenže tam to hlavné vedenie vyriešilo po svojom a Kotleba v SP skončil.

Aby som mu nekrivdil. Kotleba spravil pre slovenských vlastencov veľa, ale nemôže sa stavať nad všetkých a robiť iba to čo uzná za vhodné on. Aj od tých šekov ho odhovárali, aj od Bornexinu z vodkou, ale spravil po svojom a bol všetkým na smiech.

Joe, vyčleň si na to pár minút a skús pohľadať také video. Ja sa v týchto vodách pohybujem dosť dlho a priznám sa, že takéto videá a fotky ma obišli. A budem sa opakovať, za tých pár rokov som ani nič také nevidel, ani na protestoch, ani na chatách alebo stanovačkách.

Sob, 09.04.2022, 12:18
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Dá sa kľudne robiť aj strana 1 muža, aj politika 1 muža, ale na to treba mať takého človeka aj voličskú základňu k tomu.
Dokazuje to Viktor Orbán v Maďarsku, je tam už asi 4 krát ??? a všetko vysokopercentné výhry. Dokonca v týchto voľbách získal najviac, a má ústavnú väčšinu. On povedal, že ponúkol voličom mier, prosperitu kde uviedol konkrétne údaje, že spolu s Poľskom majú nejmenšiu nezamestnanosť, najväčší hospodársky rast, najmenšie daňové zaťaženie a najväčšiu podporu rodín. On túto politiku robil už v minulosti a že sa to maďarským občanom zapáčilo, tak svedčia o tom tieto posledné voľby. Plus to, že sa snažil byť nestranný k vojne, nedovolil cez územia maďarska žiadne transporty zbraní, nedal ukrajincom žiadne zbrane. Vybavil lacný plyn od rusov, vybavil nízke ceny PHM a potravín.
Takto sa robí politika. Jemu to vynieslo ústavnú väčšinu. Ak si to porovnáme s našou vládou, tak Orbán robí v podstate presne opak toho, čo naša vláda. Zrejme sa asi inšpiroval....

Sob, 09.04.2022, 14:57
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Kua,co za svinstvo nalievali edovi namiesto vodky na tej ukrajine :shock: ?(alebo v polsku :wink: ?)
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... clenom-eu/
....sak co len trocha pricetny clovek nemoze tarat taketo hovadiny.Zeby nebol pricetny?
....pozeram,ze aj uschi s nim statocne drzala krok v obracani stakanov..... :shock:
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/62 ... n=mostread
Som normalne zvedavy na reakciu recepa a sposob,akym sa uschi bude z toho snazit vykluckovat :wink: .
Dalsiu starost mi robi to,ako sa zachova rus.Po tom vyhlaseni lavrova o dodavkach tazkych zbrani je to dost nahovno.Rus si nemoze dovolit nechat to len tak.....jedine,zeby lavrova vyhlasili za nepricetneho a nahradili ho inym pajacom.Tak som zvedavy,ako dlho ten system bude fungovat a kolko techniky rusom znici.Ak sa ho ukrajincom vobec podari dostat do pohotovosti.

Sob, 09.04.2022, 16:47
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Pochybujem ze ten zmrd bol na Ukraine,, skor v polsku sa zisiel s tym drhuhym zmrdom, a tam si prebrali svoj talmud obaja :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Sob, 09.04.2022, 17:18
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Rusaci uz ukrajincom niekolko tych starych baterii s300 znicili a tato bude typujem asi na vystarhu este fajnovejsie vykalibrovana :-D Sak poliaci pri svojich hraniciach uz taku vystrahu -raketami znicenu ukrajinsku zakladnu plnu eu smolkov videli ist do vzduchu . Otazka co na nas si pripravi rus :smt017 .

Sob, 09.04.2022, 17:22
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No a prave ta otazka je pre nas bohove dolezita!
Som zvedavy,ako sa edko vodka bude xichtit,ked mu ukazu toto video,ak sa situacia obrati
https://www.youtube.com/watch?v=aAMJwTvA7Bk

Sob, 09.04.2022, 17:50
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Dnes som zachytil jednu myšlienku na internete, niekto tvrdí, že to darovanie systému S300 pre ukrajincov je len gesto, lebo rusáci ten systém dokážu vypnúť na diaľku.

Sob, 09.04.2022, 20:03
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tak vsetko je mozne,, ako aj to ze americania preto boli zato aby sa unas stihacky typu MIG vyradili , pretoze maju v programe v elektronike zakodovane nieco take ze ak zameria nepriatelske lietadlo*Nato*, tak automaticky spusti nan palbu,, :smt139 hm, nevylucujem to,,a tes je mozne ze tie raketky mozu dialkovo ich program anulovat, nuz ale ktohovie coje pravda,,Dajme sa prekvapit... :-D

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Sob, 09.04.2022, 21:44
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
To je múdrosť hodná prezidenta Harabina.

Sob, 09.04.2022, 21:45
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Pozeram,ze v rajchu medzi vrchnostou uz zacina prevladat realisticky pohlad na situaciu.....
https://www.zerohedge.com/geopolitical/ ... ns-ukraine
.....a u nas si na klapky na ociach nasadili este jedny :smt139 .

Ned, 10.04.2022, 8:34
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
[quote="Luther"]To je múdrosť hodná prezidenta Harabina.[/quote]
Tak v tomto prípade to môže byť, lebo JUDr. Harabin síce prezidentom nie je, ale zatiaľ vyhral všetky súdne spory mierené na jeho osobu, takže má 100 % úspešnosť. To ako pre právnika je to najlepšie vysvedčenie.

Ned, 10.04.2022, 12:11
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Nesledujem moc toho blázna, ale napríklad chcel anulovať voľby prezidenta, podarilo sa mu to?
Vysvetlil už ako je možné, že si odkladal na účet celý plat sudcu? Odkiaľ mal financie na živobytie?

Ned, 10.04.2022, 13:06
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Podľa dostupných informácií JUDr. Harabin problematiku ohľadne voľby prezidenta podal na zahraničný súd., t.j. je potrebné počkať na ukončenie konania.

Čo sa týka odkladania si na účet celý plat a odkiaľ mal financie na živobytie, tak to je úplne bežná vec, jedného času tak žila moja rodina, a to popritom nie som ani sudca ani som nemal plat ako sudca.
Mimo seba poznám kvantum rodín, ktoré si tak počínajú. Ja na to nevidím nič zvláštneho teda.
A prečo by to mal vysvetľovať JUDr. Harabin ? Komu ?

Ned, 10.04.2022, 14:39
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ak Tebe nevadí keď sudca najvyššieho súdu nevie a nechce dokladovať vedľajšie príjmy, to už je tvoja vec, mne to smrdí korupciou. A komu to má dokladovať? Predsa svojím zamestnávateľom, teda občanom!

Roky mohol niečo zmeniť a nezmenil, teda ak nerátame tzv. protiextrémistický zákon, ktorý z vlastencov robí zločincov, a že strana “Vlasť”!

Pomaly ale isto začínam Bahnovi dávať zapravdu. Sme sprostý národ s veľmi krátkou pamäťou!

Ned, 10.04.2022, 19:58
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 665, 666, 667, 668, 669, 670, 671 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: PatrikLR