Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 09.05.2025, 17:51
Dnes je piatok 9. mája 2025, meniny má Roland a zajtra Viktória

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 693, 694, 695, 696, 697, 698, 699 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Sú tu veci, ktoré by Fico zrejme nespravil - napríklad to celoplošné testovanie. Výsledkom je najviac zosnulých na celom svete v prepočte na počet obyvateľov.
Prečo nikde v europe potom nebolo celoplošné testovanie ? Lebo sa len čakalo na výsledky ako dopadnú, t.j. koľkí zomrú. Kto to všetko prikázal ? Sami ľudia išli na testy ? Nie, bola to amatérska vláda magoroviča. všetky vyhlášky tučného mikasa sú protizákonné. Všetky obmedzenia boli protizákonné. Zdravie národa sa riadilo nie medicínsky ale politicky družinou amatérov. A to nie sú moje slová, toto tvrdia lekári s desiatkami rokov praxe. Na SK je stav bezprávia. Nikde na svete neexistuje aby padnutá vláda si veselo vládla ďalej skoro rok. Keď sa im to nedarilo, prezidentka vymenovala vlastnú vládu bez konzultácií s parlamentnými stranami !!!!!! To kam sme sa dostali ????? Samozrejme takáto vláda nedostala podporu v parlamente. Tu sa dejú veci, ktoré sa nedejú ani v pápujinovejgvíneji. Strach a hrôza. Najhoršie na tomto celom je, že SK nemá generálneho prokurátora, ktorý by sa aspoň snažil nejak zakročiť proti takémuto bezprizornemu porušovaniu práva. Ja sa ani nečudujem, že mu chcú obmedziť právomoci. To čo nefunguje, to nemá šancu dlhodobo existovať.

Uto, 26.09.2023, 11:08
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Tazko povedat,ci by testovanie neprebehlo aj za fica.Len on by sa vyhovoril na uniu a cl.7 ods.2 nasej ustavy a to testovanie by ovcanom podal tak,zeby nan isli aj v mraze v trickach.Igor je idiot co prepadol megalomanstvu a tak to vzal na seba.Ale igor neporobil zmluvy s fajzrom a dalsimi zlocineckymi organizaciami,ani nezacal prvy nakupovat testy,o ktorych ich vynalezca tvrdil,ze niesu vhodne na testovanie kovidu az tak srdnato,ze z toho ''zomrel'' :-D .Na tom,ze do ovcanov napichali neoverene svinstvo nema vinu len igor,ale cela vlada na cele so skladkovou a vlastne sa toho zlocinu zucastnili skoro vsetky vlady.Ktovie,co im za to bolo slubene,alebo cim boli zastrasene.Ze to bolo divadlo,svedcia rozne fotky a reportaze nakrutene v case,ked si ''elity'' mysleli,ze ich nik nevidi.Len tie svine dokazali ludi vystrasit tak,ze ti potom boli pristupni kadejakym zvrhlym experimentom.Ja sa skor cudujem ludom co si to dali napichat.Zvlast,ked su dostupne info o tom,ze na smrt choremu nemozu dat neoverenu latku ktora by mu mohla(ale nemusela,aj ked jemu to moze byt 1) pomoct a oni sa este predhanali v tom,dat si pichnut nevyskusane svinstvo hocijakemu pajacovi a predtym este podpisat svoj ;;upis diablovi'' :smt139 ....to clovek nepochopi.
Ked si jebnuti ovcania zvolia za hlavu statu babku,co sa ani nevie naucit jednoduchy text a chce aby sa ludia na slovaci nebali umierat namiesto toho aby sa tu nebali zit,tak sa cudujem,ze sa cuduju,ze zuza robi vsetko preto,aby sa ludia nielen nebali umierat,ale robi im take podmienky,ze sa na smrt budu tesit.Sak im to slubovala!
....kam sme sa to dostali.....nuz do konecneho stadia vyvoja demokracie,ako to uz daaavno vysvetloval Sokrates.
SK generalneho prokousa ma,ale generalny prokous ma tepleho fleka a rodinu :wink: .A tak sa drzi znameho hesla.../kto nic nerobi/.....

Uto, 26.09.2023, 19:57
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Tak a máme po voľbách.
Sláva víťazovi, česť porazenému.
O výsledkoch sa dá hodne diskutovať, ale mňa zaujalo vyjadrenie pani prezidentky ešte z 13. septembra pre denník N : "Demokracia a Slovensko sú silnejšie ako Robert Fico"
https://dennikn.sk/3567307/prezidentka- ... bert-fico/
Poviem úprimne, som veľmi sklamaný zo šírenia takýchto reči najvyššou ústavnou funkciou tesne pred voľbami... a napokon vidíme čo je realita.

Ned, 01.10.2023, 9:15
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Zalezi na tom,z akeho uhla sa clovek na ten zuzin vyrok pozera.Keby clovek nevedel kto je caputova,tak by to bola celkom rozumna uvaha.Podla mna je to zatial jedina rozumna veta,ktoru kedy vypustila z huby.A ak je to este jej vlastna myslienka,tak klobuk dole,ako nam dievka rozumovo rastie :-D .Robim si srandu.....dievka to tak nemyslela.Ale to nic nemeni na tom,ze demokracia a slovensko su silnejsie,ako robo.Slovensko sa aj napriek robovi stale akotak drzi a demokraciu sa podarilo znicit az novodobym fasistom.Aj ked nicit ju vlastne zacal robo,zalozenim naky.
Ja som sklamany z vysledkov volieb.Zvolit si namiesto hyen vlkov ktori boli predtym zhodeni hyenami,to uz ukazuje dost vysoky stupen debility volicov.No co uz.....moji favoriti sa sice do kresiel nedostanu,ale aspon nebudem nastraty,ze som naletel na sluby podvodnikov.
Ja som zo zuzy vobec nie sklamany.Od nej som to cakal.Skor by som bol sklamany,keby sa zachovala ako politicka s chrbtovou kostou.
Skor som necakal,ze tolko hlasov dostane robo,pele a nebinarne simecko a tak malo hlasov pronarodne strany.Vymyvanie mozgov ''nezavislymi'' :smt121 prieskumami prinieslo bohatu urodu.Nuz,ovcania chcu byt klamani a okradani a vitazi volieb im tie ocakavania s radostou splnia :cry: .

Pon, 02.10.2023, 18:10
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Tak akurát čítam, že matovič mal veľmi veľa hlasov v romských šeregoch na východe až tak veľa, že to vraj vyšetruje naka...no jasne z toho nebude nič ale aj tak aspoň vidno, ako matoviť namotal ľudí na tie 500.- eurové darčeky za voľby.
Prekvapením pre mňa je Uhríkova partaj, kde zmizli ? Nejak sa im nezadarilo...

Pon, 02.10.2023, 20:51
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Sak som spominal,ze oni boli vytvoreni a pouziti len na rozbitie majciho strany.ked lsns zacinala naberat percenta.Lenze volici ktori neznasali majciho a presli k nim,rychlo zistili,ze boli paradne ojebani a ked mazurek odstavil tu sympaticku kocku z radia a nahradil ju volakou sliepkou,plus otocenie o 180 stupnov ohladom vystupenia z unie,tak to radsej hodili dankovi,ficovi,pelemu.......
No co,mourenin poslouzil,mourenin moze jit :-D .....
No, som zvedavy,ze ktori z tych podvodnikov co mali najviac hlasov vytvoria koaliciu a zacnu piect tortu na sposob psicka a macicky :-D .

Pon, 02.10.2023, 21:14
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Pelegrini bude rozhodujúci.

Pon, 02.10.2023, 21:29
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO píše:
Pelegrini bude rozhodujúci.

Urcite a mam taky dojem ze podkopne vsetko..Je karierista a nezalezi mu na osude Slovenska :smt010

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Ned, 08.10.2023, 12:15
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Nuz,mna vysledky volieb moc nepotesili,ba da sa povedat,ze sklamali.....
https://www.youtube.com/watch?v=hthhDgP6kOE
....ale ked vidim ako to zlomilo zuzanu,tak to tym podvodnikom aj prajem,ze vyhrali.Sice sme znova skocili do kaluze z ktorej sme pred nedavnom skocili do blata,ale co uz....Stacilo na kaluz natiahnut foliu s imitaciou pevnej cesty a ludia do nej zas radostne skocili :smt139 :cry: .

Pon, 09.10.2023, 20:36
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No skomentoval si to ale si nenapísal, koho mali potom ľudia voliť aby bolo lepšie ?

Uto, 10.10.2023, 0:19
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Noooo....keby som bol volaky prorok,tak by som vedel :wink: .Ale nie som a tak volim toho,ktoreho ciele ma najmenej seru a ktory ma este nestihol ojebat.Tam mam sancu 50 na 50.Ale ci sa splni....to sa ukaze az po volbach.No a potom sa dam zas ojebat inemu.... :-D .
Na tzv. ''demokratickych'' volbach je pekne to,ze ti totalitarsky nenanutia volit len jedneho ktory ta ojebe,ale mozes si vybrat z viacerych.Ktori ta ojebu :-D .Len uz mas moznost vybrat si a dufat,ze ten vybraty ta ojebe menej,ako ti druhi.Pre mysliaceho cloveka dilema,pre ovcana ziadny problem.

Uto, 10.10.2023, 7:36
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Netreba byť prorokom, stačí kus odsledovať vývoj na politickej scéne a je to jasné.

.... tak volim toho, ktoreho ciele ma najmenej seru....

Hmmm... ja som odsledoval tie programy a sú v podstate ako cez kopirák...každá strana tu nasľubuje blahobyt a raj na zemi, líšia sa len detailmi a to je na analýzu pre skúseného politológa....bežní volič sa skôr zamotá ako pochopí...

Terajšie voľby boli o voľbe menšieho zla, len o tom, aby už len horšie nebolo.
Slovensko je doráňaná krajina, tu niet čas na experimentovanie.

Čakám, čo bude s romskými hlasmi pre Matoviča. Smrdí to tam. Ak by tak nahnali hlasy pre Fica, tak zrušia voľby. Zatiaľ nevedia čo s tým, že vraj vyšetrujú. Prípad je ale jasný romákovia tvrdia, že im nasľubovali po 500 evri. A majú nulu. Toto bude ťažké aj pre taký eletný tým ako terajšia naka.

Uto, 10.10.2023, 12:04
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Tu by som si dovolil nesuhlasit.Jedna strana neslubovala ani blahobyt,ani raj.Len nacrtla program,ako by sa z tychto sraciek dalo vyjst s co najmenej rozbitymi hlavami.Lenze to by chcelo obetovat kus blahobytu a to nik nechce a zatial je este moc dobre a volici radsej uverili tomu,ze(staro) ''novi'' :mrgreen: spasitelia :smt126 zavedu ovcanov do zeme zaslubenej bez otlakov na chodidlach,nieto este s rozbitymi hlavami po naraze do muru.Tak ten naraz bude este ovela tvrdsi.
Ci bude novy zlepenec mensie zlo a ci nebude horsie,to ukaze cas.Ja si myslim,ze sa nezmeni skoro nic.Len sa sracky zabalia do trblietavejsieho obalu.Stareho psa novym kuskom nenaucis.
Igor tvrdil,ze kazdy dostane 500?Neviem,nemarnil som cas cumenim nanho.Nebola tam nejaka kauzulka pod ciarou,ze za akych podmienok to vyplati?A bolo to overene na urade?Ze su ludia chuji a naletia na kazdu hovadinu kadejakemu podvodnikovi..... :smt139 .

Uto, 10.10.2023, 14:35
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
... Tu by som si dovolil nesuhlasit. Jedna strana neslubovala ani blahobyt,ani raj....

Nuž jedna lastovička leto neprinesie.
S tým treba počítať.
Tiež mám kamaráta, ktorý sa dal zlanáriť takou „lastovičkou“ vstúpil do novej strany, kandidoval, akurát tá strana nemala zdroje na zviditeľnovanie sa a tým pádom tak aj dopadla....Môžu mať aj najsamlepší program, ale keď o nich nikto nevie, tak kto ich bude voliť ???? Na propagáciu celoštátnej úrovne treba peniaze, peniaze a potom veľa peňazí...

....Igor tvrdil,ze kazdy dostane 500? Neviem,nemarnil som cas cumenim nanho....

Nie, Igor to netvrdí, tvrdia to romákovia z osád, sú o tom videá, stačí pohľadať.
Potom sú šumy, že Igorovi romácky poslanci, tí Polákovci boli v tých osadách už mesiace pred voľbami...načo asi ???? ono tie percentá, ktoré dostal matovič v tých osadách atakujú také vysoké čísla, že ináč ako korupciou sa to nedá vysvetliť, resp. dosiahnuť. A to netvrdím ja, tvrdia to politológovia. Predpokladám, že sa to budú snažiť pozametať, v opačnom prípade hrozí škandál.

.... Ci bude novy zlepenec mensie zlo a ci nebude horsie,to ukaze cas.Ja si myslim,ze sa nezmeni skoro nic.Len sa sracky zabalia do trblietavejsieho obalu.Stareho psa novym kuskom nenaucis.....

To bolo.
Momentálne sa vo svete dejú veci, ktoré také malé štátiky ako SR silno zasiahnu.
Usa tento - resp. budúci rok padne z hegemóna na nejakú menšiu slabšiu pozíciu, tá politika, čo tu bola roky, tá padne. slabé usa nebudú vládať podporovať tie bábkové vlády kade tade po svete, včetne hegorovo čaputvskej. Čo to znamená ak zrazu týmto silám padne zdroj ???? No prúser. zatiaľ toľko....nepredbieham, udalosti sa rýchlo vyvíjajú....

Uto, 10.10.2023, 21:18
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ved vravim,ze je este moc dobre nato,aby 1 la100vicka :wink: urobila jar.Ludia,teda vecsina si musia najprv poriadne namlatit gebule,aby sa im v nich rozsvietilo.
....co tvrdia romaci z osad nikoho nezaujima.Dolezite je,co tvrdia ich vajdovia a ti pecu s igorom.Romaci zatial dostavaju vypalne v pohode a tak su na tom podobne ako my.....kym su plne kosiky..... :-D .
Aky skandal hrozi?Teda,koho zaujima nejaky skandal s podvodom?Sak za tych vyse 30 rokov si uz ovcania na skandaly v politike zvykli a tak to kludne hodia tomu,kto ich neojebal len raz,ale rovno 3x!!! :smt139 .Ze tam bola korupcia pri romakoch je jasne hadam aj igorovi......ale volby su za nami a caka sa na dalsie svinstvo,ktore prekryje to predosle.Aj robo pred volbami blacal,ze su cinknute a ked ''vyhral'',tak odrazu boli v pohode? :smt121 .Som fakt zvedavy,na tu novu koaliciu.....ci tam budu len stari ojebavaci,alebo priberu aj daku cerstvu krv.
Babkovym vladam ziadny zdroj nepadne.Akurat sa vymeni a babky preoblecu kabaty.A zacnu sa ucit cinsky.To sa v politike deje furt a kym politici co prehrali neskoncia na sibenici na vystrahu tym co vyhrali,nic sa nezmeni.

Str, 11.10.2023, 0:48
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 693, 694, 695, 696, 697, 698, 699 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný