Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 21.05.2025, 14:00
Dnes je streda 21. mája 2025, meniny má Zina a zajtra Júlia Juliana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 698, 699, 700, 701, 702, 703, 704 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Tak co vravite na noveho prcidenta? Sparatko len tak ziari,ako to s robom paradne spiskali :wink: .Cudak korcok,skoro nemohol ani hovorit od zlosti :wink: .

Ned, 07.04.2024, 9:03
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Krásne sa ukázal čo je to za zmrda, keď tam mektal, že nám to nezabudne a hrozil sa pritom prstom. Plus kýbeľ ďalších sračiek. Pozrel som len trocha - na viac som nemal žalúdok.
Na nového prezidenta nevravím nič. Uvidíme aká bude realita.

bbooble zavináč gmail.com

Ned, 07.04.2024, 11:48
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
BOOBLE píše:
..... Uvidíme aká bude realita.

Bojim sa ze bolestna. Je to len babka. Rysavec ho drzi za gule a tak si moze robit co chce. Uprimne dufam ze sa mylim ale.............

Ned, 07.04.2024, 21:04
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
...asi sa nemylis :cry: .Sudruh sudca to vysvetlil celkom presne.Pele je korcok v ruzovom.Ja som ani nechcel ist k druhemu kolu(volba medzi dvomi korcokmi),ale predsa len sa mi pele vidi mensie nebezpecenstvo pre nas.Uvidime.

Ned, 07.04.2024, 21:22
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
dindaj píše:
BOOBLE píše:
..... Uvidíme aká bude realita.

Bojim sa ze bolestna. Je to len babka. Rysavec ho drzi za gule a tak si moze robit co chce. Uprimne dufam ze sa mylim ale.............

Nechajme sa prekvapit, cas ukaze,, :smt151 :smt139 Kazdopadne je lepsi nez ten zmrd skurveny co sa vyhrazal slovenskemu ludu-volicom,, nech ide dopice taky kkt..

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Ned, 07.04.2024, 21:35
Frajer

Odpoveď s citáciou
Ja to vravím stále, politika, odkedy existuje, je jeden veľký bordel a boj o koryto.

Ale keď som videl pred kamerou tie "ELITY" u KOKORČOKA, normálne som žasol, že sa našlo 1 200 000 voličov, čo mu dalo hlas.

Jeden väčší keket, ako druhý. Dzurinda, Mikloš, Mikulec, Kiska ...

Samozrejme tam nechýbali ani naše hviezdy posteľného plátna, ako vravela paní Kolníková v Človečine

Pelle to dal na pána, čas ukáže, či to bola správna voľba

Ned, 07.04.2024, 23:15
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Kolegovia,kto prave vediete odtucnovaciu kuru,odporucam nahrat si tohto tvora a pred jedlom si ho pustat.
https://www.youtube.com/watch?v=haMEf_rbALM
O mesiac ste zarucene ako daka Tviggi :-D .
Stastie,ze korcokovi pomahali taki,ako tento krpaty prasivec.A skoda,ze rovnakych ''pomahacov'' nemal aj pele.Mozno by sa bol do kresla dostal nejaky pronarodny kandidat.Aj ked o tom pochybujem.O ''supereni'' medzi tymito dvomi ''korcokmi'' uz bolo asi rozhodnute davno pred volbami a druhe kolo bolo len take divadlo pre plebs.Aby nadobudol presvedcenie,ze o niecom rozhodol :-D .

Pon, 08.04.2024, 15:21
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Už nie je potrebné pozerať dzurindu, už skončil vo veľkej politike na malom Slovensku...

Čo si ale všímam, je spôsob komunikácie politikov pri TV debatách.
Jednak, že hovoria ukrutne rozvinutými súvetiami, kde je schované to jadro ktoré tvorí cca 10 % reči. No a potom ako sa dajú vtiahnuť do roztržky s moderátorom. Moderátori im sústavne skáču do reči a oni ako teľce si to nechajú. Miesto toho aby sa rázne ohradili proti tomu. Alebo rovno odišli. No a nadržanie opozičným politikom je tam očividné. Dokonca aj pri otázka ano - nie začínajú to obkecávať plno vetami miesto toho aby povedali jedno jediné slovo. Alebo začnú svoju reč slovami - dovoľte mi povedať.... už raz keď má slovo, tak prečo musia vravieť, že dovoľte mi ???? to bolo voľakedy na vojne, kedy sme sin avšetko museli pýtať povolenie, dovolenie a podobne.
Títo politici neovládajú absolútne komunikáciu. Popritom drzých moderátorov sa dá veľmi ľahko uzemniť, prípadne surovo zhovädiť.
Jedným z mojich najobľúbenejších politikov bol Ján Fígeľ, bývalý predseda KDH. On keď začal rozprávať, mňa chytali také driemoty, až som zaspával. A popritom ten chlap častokrát vo svojej reči vlastne nepovedal nič dôležitého.

Pon, 08.04.2024, 17:50
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
S prvou vetou si dovolim nesuhlasit.Pokial neskonci v teplakoch,tak ten prasivec bude furt smrdiet okolo politiky.A najde dost dovercivych ovcanov s pametou podenky,co ho budu pocuvat.Ja by som ho nepodcenoval.

Pon, 08.04.2024, 21:37
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Fico kdesi povedal, že po voľbách mal stretnutie s Ursula v.d. Leyen, predsedníčkou Európskej komisie. Že tá sa ho spýtala, že či chce pomstu, na čo Fico povedal, že spravodlivosť. Tak za chvíľu je tu leto, ale nejak je tam ticho okolo tej spravodlivosti. Boli podané tony trestných oznámení, a doteraz sa človek nedozvedá, ako skončili. Ale v prípade kedy superšpeciálny neprokurátor lipšic prdol proti ficovcom, tak vzápätí už o tom informoval aj dedinský rozhlas. Ja sa už opakujem, ale mne je až podozrivé, že napr. konkrétne generálny prokurátor, tak ten akoby spal, ako sípková Ruženka, občas sa cez facebok vyjadrí k nejakej nepodstatnej chujovine a ináč nič. Dokonca nepočuť nič ani o podozrení z volebného podvodu matovičom a jeho družinou, za ktorú sami romákovia podali trestné oznámenie, ticho, ticho, hoci to podozrenie z volebného podvodu je tam evidentné. Čo si má o tom človek pomyslieť ? ČI zametajú alebo čo robia ? Potom tie trestné stíhania vyšetrovateľov čurilkovcov, však tie sa začali už hádam pred dvoma rokmi, kedy chceli Santusovú nakopať do piče a podpáliť jej auto. A čo sa deje ? Nikto nevie. Ale tu je okolo toho až zázračné ticho takisto ako okolo policajného prezidenta Petra Kovaříka, Prokurátor Krajskej prokuratúry Bratislava 25. septembra 2023 podal Mestskému súdu Bratislava I obžalobu na obvineného P. K. pre zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa v súbehu so zločinom marenia spravodlivosti," uviedol hovorca.
Bývalý policajný prezident bol obvinený v auguste 2021. Kokos, už je apríl 2024 a nič sa nevie ???? Gašpar bol vo väzbe na druhý deň, Lučanský tiež, aj Kaliňák...a další a další.....všetko sa vedelo a teraz čo ??? Toto už fakt zaváňa smradom....

Uto, 09.04.2024, 9:50
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Akym smradom? :shock: Je to uplne obycajna politika,ktora znova funguje tak,ako ma politika v ''demokracii'' fungovat.
Prva zakladna vec v ''demokratickej'' politike je,ze mozes kydat na predchadzajucu vladu,mozes sa jej vyhrazat,ale nesmies siahnut na jej vyssich clenov a poskokov. Igor ktory podlahol megalomanstvu a domnieval sa,ze moze toto porusil a tak ho to stalo ''krk'' :wink: .
Hadam si co len na chvilu neveril,ze sa teraz daco zmeni a ze sa stary pes nauci novym kuskom :shock: :smt126 .On len lepsie vysperkoval tie stare.To len ludia su jebnuti a bez stipky pamete a tak si dokazu znova zvolit tych,co ich roky ojebavali a ojebavaju zas.Preto by som sa nedivil,keby sa ten krpaty zlocinec znova dostal do politiky.
A preto bude robo cusat a ojebavat plebs ,ked sa bude schylovat k braniu ursuly k zodpovednosti.....lebo potom by k zodpovednosti niekto mohol hnat roba. Lebo prva zakladna vec v ''demokratickej''..... :-D

Uto, 09.04.2024, 15:01
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No však práve som zvedavý ako dopadne Ursula lebo ju vyšetruje Európska prokuratúra za nekalé praktiky pri objednávaní kovidových injekcií.
Už o tom všade píšu, takže ako bude aj to zametú pod koberec ?

Uto, 09.04.2024, 16:23
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO píše:
No však práve som zvedavý ako dopadne Ursula lebo ju vyšetruje Európska prokuratúra za nekalé praktiky pri objednávaní kovidových injekcií.
Už o tom všade píšu, takže ako bude aj to zametú pod koberec ?

Ver tomu ze sa jej nic nestane :smt152 a vsetko bude zmetene pod koberec,, :smt151

Uto, 09.04.2024, 17:50
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
To je jasne.V kovidpodvode je namocenych tolko velkych zvierat,ze keby zacali jednym,zmietlo by to vsetky.Tak sa to necha vyhnit,ako vsetky podvody tych parazitov.

Uto, 09.04.2024, 19:32
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Bola by sranda keby si narokoval s5 svoje dolare od tychto neuspesnych stran Obrázok  :-D :-D :-D

Pia, 12.04.2024, 19:14
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 698, 699, 700, 701, 702, 703, 704 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný