Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 09.05.2025, 16:16
Dnes je piatok 9. mája 2025, meniny má Roland a zajtra Viktória

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 700, 701, 702, 703, 704, 705, 706 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Myslim, ze robo neojebe ovcanov.

Str, 29.05.2024, 8:03
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
My sa nemusíme báť. Kto by tu ostal v tejto biede? :mrgreen:

Str, 29.05.2024, 9:17
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Aka bieda :shock: ?Ved zijeme v takom prepychu,ako este nikdy.
Ogo,vari veris,ze sa stary pes naucil novym kuskom?Ak ano,tak bude v ojebavani ovcanov este presvedcivejsi.
Ked si ovcania namiesto mafie ktora vymenila terajsiu mafiu zvolili znova terajsiu mafiu.....znamena to,ze robo je politicky virtuoz.Teraz este vyuzije aj ten pokus o vrazdu na nom a bude moct utiahnut sroby tak,ako sa mu pred tym atentatom ani nesnivalo.

Str, 29.05.2024, 10:19
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
bahno
chcel som ti odpovedať niečo zmysluplné ale ty si už pomenoval slovom mafia aj minulú aj terajšiu politiku, takze neviem sa vyjadriť, lebo nie som mafianológ, no a bez toho som vedľa ako tá bedľa, ale ináč si všímam, že aj v parlamente sa tak častujú a ešte aj že fasisti, takže ja už fakt neviem kto je mafian a kto nie je mafian, kto je fasista a kto nie je fasista a tak potom ani nemožem napísať niečo zmysluplné, lebo nebodaj niekoho urazím, kto je alebo nie je mafián alebo je alebo nie je fasista....uff normálne som sa unavil kým som toto napísal...ale jedna vec je istá, že ked fico povedal že v Kijeve nie je vojna tak ho novinári skritizovali a teraz tam je Matalkovič, už sú toho plné noviny všade, on tam išiel s timi svojimi pajtášmi mikulecom galkom, no a podstata je to, že nemal na seba ani prilbu ani neprestrelnú vestu, ale je fotený niekde v meste, kdeje normálny život, takze sám v priamom prenose potvrdzuje, ze tam nie je ziadna vojna, ale ked tam bola nasa pani rezidntka tak mala aj vestu, ....no divadielko, a zrazu Matelkovic ukázal, ako nás médiá odrbkávajú ale jemu možno ani nedošlo, čo tým spravil...

Str, 29.05.2024, 10:53
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ja nechapem,ze co sa cudujes.Sak od 89teho sa u nas politici menia ako v rozpravke o 12tich mesiacikoch.Takze sa nemenia politici,ale si len presadaju na flekoch.Takze kym nebol pri koryte igor,tak vykrikoval robovi presne to,co vykrikoval robo jemu,ked ho igor odstrcil od koryta....no a teraz,ked sa zas vymenili,tak znova vykrikuje igor.Takze mafia,ci fasisti sa stale len menia,ale ich zatial nik nevymenil.
Ako vravel jeden mudry clovek...../je naivne pouzivat stale rovnaky postup a cakat od toho iny vysledok.

Str, 29.05.2024, 11:11
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Nečudujem sa, len ja už fakt neviem, kto je kto ( mafia, fasista, extremista, populista...) Ale z toho čo sa u nás deje, už mi vychádza, že tu ľudia sú fakt nejakí ľahostajní...prednedávnom som čítal, zase majú založiť nejaké politické strany, akoby ich tu nebolo málo.

Str, 29.05.2024, 11:37
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Luther píše:
My sa nemusíme báť. Kto by tu ostal v tejto biede? :mrgreen:

Tak to zas nieje :smt152 az tak iste,, ver mi :smt151 :smt139

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Str, 29.05.2024, 18:29
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
OGO píše:
Nečudujem sa, len ja už fakt neviem, kto je kto ( mafia, fasista, extremista, populista...) Ale z toho čo sa u nás deje, už mi vychádza, že tu ľudia sú fakt nejakí ľahostajní...prednedávnom som čítal, zase majú založiť nejaké politické strany, akoby ich tu nebolo málo.

Nevies kto je kto?
Mafia-vsetci od hadraku,kedze vsetci sa podielali na rozkradnuti republiky.
Fasisti-minula vlada,ktora si s ustavou a ludskymi pravami vytrela rit.
Extremisti-novodobi ''liberali'',ktori by ludi s inymi nazormi videli najradsej niekde v koncentrakoch.
Populisti-vsetci od hadraku.Slubovali volicom co chceli pocut a robili opak.
Takze kazdy kto opakovane voli tychto tvorov v nadeji,ze ho uz neojebu,je beznadejny hlupak a nezasluzi si nic ine,len aby ho nadalej ojebavali.Sere ma,ze popri tom ojebavaju aj mna.
....nove strany....sak jasne!Porekadlo /rozdel a panuj/ plati stale.Takze cim viac stran,tym roztriestenejsia volicska zakladna a tym lahsie sa j''elitam'' bude vladnut rozhadanym ovcanom.A ovcania namiesto toho,aby volili tych,u ktorych maju aspon 50%nu sancu,ze ich neojebu,volia tych,u ktorych maju 110%nu istotu,ze ich ojebu zas.Nechapem to :smt138 .

Str, 29.05.2024, 21:44
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Nuž vyzerá to tak, že politika je celkom dobré "remeslo". V parlamente je mnoho poslancov, čo za 4 roky neboli ani viditeľní ani počuteľní ale výplatu majú krásnu. Na druhej strane však Slovensko je malá krajina a politický aparát je prebujnelý. Ináč je nejako podozrivo ticho okolo toho matovičovho skupovania romáckých hlasov, už je cez pol roka od volieb a nič...A takisto podozrivo ticho aj okolo tých elitných vyšetrovateľov, čo chceli kolegyňu nakopať do p..e a potom jej zapáliť auto. Je podozrivo ticho okolo prípadov, ktoré matelkovič dennodenne komentoval na svojich tlačovkách aké množstvo je pozatváraných skorumpovaných politikov smeru hlasu a čojaviem koho ešte. Je vyložene čudné, že po zrušení superšpeciálnej prokuratúry generálny zaradil aj Lipšica niekde do práce na prokuratúre, hoci on nie je prokurátor a podľa dostupných informácií nikdy ani prokurátorské skúšky neskladal. Okrem toho je podmienečne odsúdený. Tu v tomto štáte akoby pozícia generálneho prokurátora bola len reprezentačná, lebo reálne ako vidieť sa vôbec nezaoberá ani tými najväčšími kauzami.
No a teraz čítam, že zamestnanci markizy dali nejaké ultimátum majiteľom aby ten moderátor zas mohol moderovať tie relácie....no som zvedavý, lebo markíza je súkromná spoločnosť. Inde neviem ako, ale tu u nás ak zamestnanec niečo zapindá voči majiteľovi, na druhý deň už tam nepracuje.

Štv, 30.05.2024, 10:18
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Tvl....co si doteraz zil na mesiaci?Sak jasne,ze politika musi byt bohovske remeslo! Keby nebola,nebola by tam taka tlacenica.
Ti poslanci,co 4 roky nedali ziadny navrh su hadam najuzitocnejsi zo vsetkych :wink: ....ked pozeram,ake hovadiny navrhuju ti,co su tam viditelni. Si predstav,zeby poslanci v e-parlamente len chrapali a clenovia komisie by si tam chodili len po vyplatu.Nebolo by v tej unii pre obycajneho cloveka nadherne :wink: ?
Co si si myslel,ze sa zvolenim staronovych pajacov vyriesi? Ze tvory ktore su zvyknute bleskovo menit kabaty,bleskovo zmenia aj svoje myslenie? Nene,oni menia len sposob akym ta ojebu.Ale ojebany budes vzdy.
Zaklad politiky je,ze sa mozes vyhrazat a kydat na protistranu kolko chces,ale nesmies siahnut na jej vyssich clenov.Igor toto porusil a tak ho zhodili vlastni,ktori si uvedomili,ze to co sa prihodilo ich konkurentom,moze sa prihodit aj im. Len igor je v zachvate megalomanstva tak jebnuty,ze to nechape.
Ako ti moze byt cudne,ze danielito je tam kde je? Pri tom,co vsetko vie na ostatnych??? Detto ti zamestnanci....zalezi,ci su to obycajni pajaci,alebo vedia daco,co moze sefstvu zlomit vaz. Tym padom mozu pindat do sytosti a pracovat tam budu nadalej.
Mi prislo,akoby ten clanok za teba pisal daky tvoj vnuk a nie ty,co v tomto absurdistane zijes uz tolke roky :smt139 :wink:

Štv, 30.05.2024, 15:58
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Pokiaľ je to tak ako píšeš, tak Slovensko nemá perspektívu.
Minule večer sme s manželkou prebrázdili na aute naše mesto krížom krážom a zistili sme, že tu od r. 1989 sa nepostavila žiadna štátna bytovka, mladí nemajú kde bývať, bývajú s rodičmi ... ani pán Boris Kolár nepostavil tie sľubované byty a údajne nepostavil ani jeden. Slovensko nemá ani diaľnice krížom od Brastisravy do Košicoch.
Vládol Fico a bol obviňovaný že rozkradli všetko, potom vládol matelkovič a po ňom ostala oveľa väčšia sekera ako po Ficovi.
Takže kde robia súdruhovia chybu ?

Štv, 30.05.2024, 16:44
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Tazko povedat,ci ma perspektivu,alebo nie. A dalsia vec je,ze co si kto predstavuje pod vyrazom /perspektiva/.
A to su predstavy od cloveka k cloveku diametralne odlisne. Napr., preobleceni strannici a ich potomkovia co podvodmi sprivatizovali = rozkradli statny majetok a rozhajdakali ho, vypada perspektiva slovenska uplne hviezdickova.
Naproti tomu cloveku ktoreho vyhodili zo skrachovanej fabriky a ktory vidi,ako si ziju rozni podvodnici a zlodeji a kam vedu republiku vypada ta perspektiva uplne nahovno.
Fico neukradol vsetko,ale len co mohol a co nestihli ukradnut ti pred nim a igor to robil rovnako.Len uz mal mensie moznosti,kedze majetku ubyva. Obidvaja su podvodnici,len robo ma viac rozumu aj charizmy a tak dokaze ojebat aj inteligentnejsich volicov.Obidvaja su notoricki klamari,ale aj oni semtam povedia pravdu....ked jeden o druhom vravia,ze su zlodeji,podvodnici a mafiani :wink: .Vtedy by som sa podpisal za kazde ich slovo.
A sudruhovia volici robia chybu v tom,ze pocuvaju sladke recicky ktore chcu pocut a nedokazu si ani pustit video zpred par rokov s ich idolom,aby si sami porovnali co ich idol sluboval a co splnil. A cakaju,ze vymenenim jedneho podvodnika za druheho sa daco zmeni :roll: .
Borovi starterovi sa predsa len podarilo daco postavit :wink: ....sice len lesenie pod jeho kotrbou.... :smt126

Štv, 30.05.2024, 17:16
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ak budeme vychádzať z toho, že poslanci sa do parlamentu volia voličmi, tak zodpovednosť je na voličoch. Prečo niekto stále volí Fica ? To isté by sme sa mohli spýtať, prečo Maďari volia stále Orbána. Mne to vychádza tak, že Fico pre voličov predstavuje menšie zlo. Mimo neho koho zvoliť ? Politických strán je veľa a ako sme mohli vidieť na matovičovo - hegerovej- odorovej vláde, nevedia sa dohodnúť na ničom. Tu treba povedať, že mali ústavnú väčšinu, pomocou ktorej sa už dajú robiť hodne silné zákony. Nakoniec sme videli jednu úplnú katastrofu, kde pád začal pár mesiacov po ustanovení vlády a matelkoviča za predsedu. Toto bola skúsenosť draho zaplatená skúsenosť. Čo skutočne sa veľmi čudujem, je správanie sa členov bývalej vlády oni sa tvária akoby im bolo doslova ublížené... Nedokážem pochopiť, ako mohli darovať naše lietadlá a systém 300, lebo to boli veci, ktoré boli ošetrené medzinárodnou vojenskou nevypovedateľnou zmluvou, medzi nami a rusmi, naďovci podarovaním týchto zbraní porušili veľa zákonov, takže sa fakt čudujem, že generálny prokurátor nekoná v tejto veci. Treba si len predstaviť čo za kovbojka by sa tu strhla, keby teraz sme "podarovali" tie nové americké tryskáče, ktoré nám majú amerikanci dodať ale zatiaľ vraj nemajú na to hangáre. Myslím si, že amerikanci by to podarovanie začali veľmi rýchlo a dôrazne riešiť. Opakujem sa, ale je to tak, tu na SK sú za to problémy, lebo sa nedodržiavajú zákony a najvyšší inštitút = generálna prokuratúra je úplne apatická voči aj tým najťažším porušeniam.
A tu sa nedá hovoriť o tom, že Janko vie na Jožka to alebo to a preto sa nekoná. Nie, to tak nemôže fungovať.

Pia, 31.05.2024, 9:44
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ogoooooo! Budiceeeeek! Presne tak to na slovaci funguje!
Hadam si nemyslis,zeby fico nerobil za kovidpodvodu rovnake svinstva ako igor a zeby nedaroval nasu s300 pyjanistovi,ked by nato dostal od vrchnosti rozkaz. Prave ta ''prehra'' bola prenho ako dar z neba a vsetky svinstva zanho musel urobit igor.
.....preco niekto stale voli fica......nuz z rovnakeho dovodu,ako niekto voli matovica,iny dalsieho podvodnika....
jednoducho z tych zlodejin co pachaju politici daco kvapne dotycnemu. Ako vravia amici..../je to sice svina,ale nasa :wink: /.
.....igorovci mali ustavnu vecsinu.....tu mali predtym aj robovci a co dokazali? Zavreli na dozivotie s prepadnutim majetku nejakeho podvodnika z minulych vlad? Hovno!
.....mensie zlo....tym som sa dakedy tiez riadil,kym som nepochopil,ze volit mensie zlo je nestastne riesenie.Lebo to,co sa zo zaciatku javi ako mensie zlo,sa po case moze ukazat ako nasobne.Zlo je furt len zlo a nestastie slovenskeho volica je v tom,ze nevoli rozumom,ale bilbordami a volebnymi prieskumami. Takze to nehodi tomu komu by chcel,lebo uz dopredu ''vie'',ze by jeho hlas prepadol.A tak voli toho,koho v skutocnosti ani nechce. A tym padom sa ti,co to so slovenskom(mozno :smt139 ) myslia dobre nikdy do vlady nedostanu.A tak sa tam stale budu obmienat ti isti podvodnici ako volaki manekyni.Chore.
Inak,celkom zaujimave ojebavacky maju strany na bilbordoch.Zasmial som sa na odorovi.Je tam s nejakym blondatym maciatkom(celkom fesna jebacka :wink: ,len som si nevsimol meno) a napis ma,ze /udrzime slovensko v europe/ :shock: . Vari sa chce slovensko odstahovat na severny pol?
Vidis,skladkova mala putac,ze chce,aby sa ludia na slovaci nebali umierat namiesto toho,aby sa tu nebali zit.A predsa ju spusta ludi volila.A splnila tak jej sen.....dala sa ojebat zuzinymi dristami o ''slobode'',dala sa opichat experimentalnou srackou a teraz veselo umiera na kadejake nepoznane choroby.
V tejto demokracii mas ''vyhodu''(?) len v tom,ze ti nedaju jedneho politika ktoreho musis zvolit,ale daju ti ich viac a ty si mozes vybrat(ktory z nich ta ojebe :-D ).Ale zasadne ti daju na vyber len z podvodnikov.Takze ci budes pod gilotinou lezat na bruchu,ci na chrbte,ci so zaviazanymi ocami......vysledok bude rovnaky,len priebeh budes pocitovat inak.Aby bol vysledok iny,musel by si pod ten noz hodit toho,co tam chcel hodit teba. Ale ked ta ten dokaze spracovat tak,ze sa tesis ako si paradne vylihujes na pohodlnom lehatku a nevnimas,ze sa blizi cas ked kat potiahne zapadku.....

Pia, 31.05.2024, 16:23
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno, tak toto si opísal, ako katastrofický scenár...tak teraz napíš, aké vyhliadky sú na Slovensku ? Lebo - diaľnice krížom od BA do KE = niet, cesty sú v zlom stave, byty pre mladé rodiny nie sú, zamestnanie - nic moc, mladí idú radšej von na západ robiť podradnú prácu, keď nemáš prácu, nemáš kde bývať, nevieš si založiť rodinu... nevidím to ružovo.

Pia, 31.05.2024, 17:19
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 700, 701, 702, 703, 704, 705, 706 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný