Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
Výlety po Slovensku a okolí
Autor |
Správa |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8010 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Ned, 20.04.2025, 14:30 |
|
 |
Stefan
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 25.11.2013, 8:17 Príspevky: 361 Bydlisko: Lučenecko
|

BOOBLE píše: Áno bol, strana 37 Parkovisko hotovosť alebo v infocentre aj za euro. Na hrade karta alebo hotovosť. Po dedine som platil hotovosťou. Len pozor veľká noc je tam obľúbená a bývajú tam mraky ľudí a prepálené ceny. Oblievačka ako u nás na dedine ale neviem či to robia v pondelok. Som našiel správu až teraz, tak neviem či ti to pomôže. Nepomohlo, lebo som už bol na ceste, keď si to dával, ale aj tak Ti ďakujem! Pre istotu som si cestou vybral v Szécsényi v bankomate hotovosť, ale za niektoré služby sa dalo platiť aj kartou. Skanzenová časť tzv. "Ófalu" bola uzavretá a platilo sa vstupné (5.000.- HUF) v ktorom bola zahrnutá aj návšteva hradu. Parkovanie bolo bezplatné a perfektne organizované po okolitých lúkach. (Bol by som zvedavý, ako by boli ťahali tie bruchoplazy z tých zatrávnených a väčšinou aj dosť strmých lúk v prípade výdatnej býrky?  ) Napriek množstvu turistov hlavne z ďalekého východu, ale aj zo SK, CZ a domácich, vôbec neľutujem, že som tam išiel. Bola to výborne strávená sviatočná nedeľa! 
_________________ Nikdy sa nevzdávaj! Toyota LC 95 3,4 V6 leštenka Ex. Mitsubishi Pajero II 3,5 V6 Ex. Jeep Grand Cherokee WG stock Ex. Subaru Forester MY 2007 IM Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension Ex. THilux +2" OME
|
Pon, 21.04.2025, 11:33 |
|
 |
BOOBLE
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 03.07.2011, 11:10 Príspevky: 891 Bydlisko: Martin
|
Tak to som rád, že sa páčilo.
_________________ MAZDA CX-30 EX: Jeep Grand Cherokee Overland 2004 2.7 Diesel bbooble zavináč gmail.com
|
Pon, 21.04.2025, 12:00 |
|
 |
BOOBLE
OFFROAD Expert
|
Po týždni znova jeden domáci výlet. Múzeum Martina Benku.https://www.snm.sk/muzea-snm/muzea-v-ma ... /expozicie Myslím, že rekonštrukcia dopadla nadmieru dobre. Zachovaný pôvodný ráz asi aj vďaka poslednej vôli samotného umelca. Nikto nemôže svojvolne prehadzovať diela ani stvárať iné psie kusy. Rozhodne odporúčam priplatiť si za výklad. Pani nabitá vedomosťami a nie len takými, ktoré si môže každý dohľadať na internete. Takmer hodina a pol ubehla ako nič. Na toto môžem byť ako Martinčan hrdý.
_________________ MAZDA CX-30 EX: Jeep Grand Cherokee Overland 2004 2.7 Diesel bbooble zavináč gmail.com
|
Sob, 26.04.2025, 15:59 |
|
 |
BOOBLE
OFFROAD Expert
|
|
Štv, 01.05.2025, 16:20 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|