Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 06.07.2025, 23:00
Dnes je nedela 6. júla 2025, meniny má Patrik, Patrícia a zajtra Oliver

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 588, 589, 590, 591, 592, 593, 594 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať ho fešáka do islamského sveta,tam bude ako v raji(chvíľku)

Nissan Terrano ll TDi - EX Jeep Grand Cherokee 5,2 V8,Jeep Grand Cherokee 5,2 V8,Jeep Cherokee 2,5 td,Ford Maverick 2,7td,Jeep Grand Cherokee 5,2V8,Jeep Grand Cherokee 4,0i,Jeep Grand Cherokee 2,5td,Hyundai Galloper 2,5td,Jeep Cherokee 2,5td , VW T3

Pia, 22.03.2019, 0:05
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tak u toho chlapca sa určite jedná o hormonálny pretlak! :-D :-D :-D Dúfam že to zostane len v rovine debilných príspevkov.
JOE66 píše:
Martinoff kurwa Ty si uz cisty slnieckar :smt126 :smt121 :?:

Prečo by som mal byť slniečkár? Ale ten prieskum ma celkom pobavil. :-D Dovtedy som si myslel že Harabin tam je len do počtu. 8-)

Pia, 22.03.2019, 0:22
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Lenze,kolko takych hormonalne pretlakovanych je......clovek,ktory nema ten fejsbuk sa moze len divit,kto vsetko zije medzi nami.Esteze mlady to ma a tak mi semtam ukaze takuto perlicku...ci tragu?Potom sa clovek nemoze divit,ze zuzanka ma taku podporu.
Martinoff,nepozeral si sa ocami klasickeho volica.Prenho tie sudcove kecy o zmene a o tom,ako vytre unii kocura,a nastoli spravodlivost :smt126 :smt126 :smt126 museli zniet,ako rajska hudba :-D .Podobne,ako ked miki dzurinda sluboval 2nasobne platy.Vsetci vnimali len to 2nasobne a nik sa nepozastavil nad tym,ze miky nepovedal,odkial ich chce vzat :smt121 .
No a podobne slubuje na plagatoch aj zuzanka...okrem toho vytretia kocura unii...tej sa skor chysta utierat prdel :mrgreen:
Ale tak to uz chodi....cim drzejsie clovek klame,tym skor mu uveria.Politika je toho dokazom.

Pia, 22.03.2019, 7:06
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Martinoff píše:
Prieskumy sa robili vždy, ľudia sú od prírody zvedaví. Paradoxne do nedávna prieskumy favoritov poškodzovali a zrazu ich vyzdvihujú. Kto chce voliť pôjde a kto nechce nepôjde, žiadny prieskum to nezmení. Veď aj v prieskume vychádza účasť do 60%! :-D

Čudoval by si sa, koľko ľudí volí na základe prieskumu. Myslia si, že ako parádne kalkulujú a rozumejú politike :)

Pia, 22.03.2019, 8:38
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
[quote="bahno"].... miki dzurinda sluboval 2nasobne platy.Vsetci vnimali len to 2nasobne a nik sa nepozastavil nad tym,ze miky nepovedal,odkial ich chce vzat ....[/quote]

Odpoveď je veľmi jednoduchá - treba šetriť, treba rozumnejšie nakupovať, treba menej kradnúť.
Len tak okrajovo - 1 príklad za všetky - načo nám budú staré usa tryskáče za miliardy ???

Pia, 22.03.2019, 10:11
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Luther, asi by som sa čudoval. Ale to bude tým, v akom prostredí sa pohybujem. Z môjho okruhu známych sa skôr rozhodujú na základe osobného zhodnotenia alebo na to úplne kašlú a nejdú voliť vôbec. A tiež nechápem aký to má zmysel voliť "víťaza", keď mi lezie krkom. Doteraz prieskumy skôr slúžili k mobilizácii voličov - kandidátov s nižšími preferenciami to posunulo vyššie a favorit zákonite klesol. Preto aj všade spomínajú, že tentoraz sa prieskumy prvý krát trafili do výsledku. Ale možno to bude len špecifikum týchto volieb.

Bahno, takýto "podporovateľ" je skôr tragédiou a nešťastím akéhokoľvek kandidáta. Silno pochybujem že by niečo podobné malo pozitívny ohlas aj u kotlebovcov a tam sa nájde veľa "ultranejako-cových" voličov, ale toto je cez čiaru úplne všade. Podobné výlevy sú už záležitosťou pre docenta Chocholouška. :-D
Citácia:
...nepozeral si sa ocami klasickeho volica...

Tak toto si ma dostal! Len neviem či sa mám tešiť alebo uraziť! :-D
Ale núti ma to zamyslieť sa. Nech to preberám ako preberám, asi nechcem byť klasický volič.
Čaputová má u mňa obrovskú výhodu v tom, že nie je poznačená politickou minulosťou. Neočakávam od nej nejaké zmeny, skôr je symbolom túžby ľudí po výmene politickej garnitúry. To bol istého času aj Kotleba, preto sa mu podarilo dostať aj do parlamentu. Ale na môj vkus to bral z iného "súdka" a nakoniec aj tak začal na seba nabaľovať "politických dinosaurov".
Len tak pre informáciu, čo sľubuje na bilbordoch Čaputová? Ja som zatiaľ videl len tie "postavme sa zlu".

Pia, 22.03.2019, 10:22
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Jedna vec je čo sľubuje, druhá vec čo od nej chcú ľudia ktorí dotujú jej "neziskovky" :smt139 Najhoršie je, že sa to všetci dozvieme :smt012

Čo sa týka prieskumov, pripomína mi to hokejové majstrovstvá, keď sa naším darí, tak sú hrdinovia, lenže keď sa prestane dariť, už na nich padajú len nadávky.

Pia, 22.03.2019, 11:11
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Martinoff,tes sa :smt156 !
Klasicky volic vidi len to,ze :postavme sa zlu:.Nema tam dalej napisane,ze ako sa chce postavit...ja som z jej reci pochopil,ze podporovanim roznych hraciek prirody,podporovanim miesania ras a podobne hovadiny,plus viac europy........som rad,ze nie som klasicky volic :D .
Naproti tomu majo slubuje menej europy,neprijimanie ''zachrancov ekonomiky'' a miesacov ras.....jeho myslienky o nepodporovani roznych darmoslapov,ci ''neziskoviek'' sa mi tiez zdaju celkom rozumne......
Jasne,ze sa mu to nemoze podarit.Sme maly stat.....ale maly stat k malemu.....a ako vravim,nejako sa zacat musi.S naskakanim vseliakych individui do jeho strany musi ratat a neviem,ako to bude riesit dalel.
Aj myslienka socializmu sa mi celkom pozdava,ba priam paci.....,ale vidis,ako dopadla.Do strany k par komunistom naskakala hrba darebakov,spekulantov,preobliekacov kabatov a roznej inej havede......a zprvu dobra myslienka nato zakapala.Rovnako,ako sa zvrhla inak celkom dobra myslienka unie.

Pia, 22.03.2019, 12:00
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Luther píše:
Jedna vec je čo sľubuje, druhá vec čo od nej chcú ľudia ktorí dotujú jej "neziskovky" :smt139 Najhoršie je, že sa to všetci dozvieme :smt012

Čo sa týka prieskumov, pripomína mi to hokejové majstrovstvá, keď sa naším darí, tak sú hrdinovia, lenže keď sa prestane dariť, už na nich padajú len nadávky.

Tesat do kamena!A ze ti ludia maju velke ocakavania,to velmi skoro pocitime.Ona mi pripada,ako kiska v sukni.

Pia, 22.03.2019, 12:04
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Luther píše:
Čo sa týka prieskumov, pripomína mi to hokejové majstrovstvá, keď sa našim darí, tak sú hrdinovia, lenže keď sa prestane dariť, už na nich padajú len nadávky.

Tak ja nie som ani "klasický fanúšik". Keď hrajú dobre a je tam vidieť snaha a prehrajú, tak ich chválim. Ale keď hrajú na figu a flákajú to a napriek tomu vyhrajú, tak im nadávam. :-D To sa mi páčievalo u českého týmu, že fakt bojovali až do konca. Ale aj tam to už ide dole vodou. V posledných rokoch sa hokej veľmi zmenil, už nie je tak divácky atraktívny - aspoň u nás v európe. Asi preto sa vymýšľajú rozne nové pravidlá.

Pia, 22.03.2019, 12:17
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Nemám ho rád, ale video zaujímavé:
https://www.youtube.com/watch?v=VcbIsZK4eeQ

Pia, 22.03.2019, 14:58
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Co tam po knihach,ci napise tenku,ci hrubu,nato srat.Dolezitejsie je,ze kto a kolko za ne zaplati :wink: .
Dalej je dolezite,ze kolko stala kampan jednotlivych kandidatov a kto ju platil.Lebo ten bude zakonite cakat,ze sa mu investicia poriadne okoti.No a do zuzanky zainvestovali fest.....tak ta sa bude musiet riadne obracat.
Inak,ja to vidim podobne,ako tento autor clanku...
https://blog.hlavnespravy.sk/10881/za-n ... e-kotleba/
Keby tam nebol majo,tak by som k volbam vobec nesiel....z hlavnych kandidatov tam nebol ani jeden,ktoremu by som mohol dat hlas.Tak som volil koho som chcel a teraz sa uz len rozhodujem,ci ist k druhemu kolu.Ci sa bude do prdele pochodovat veselsie pod taktovkou vosinktnu,ci bruselu.

Sob, 23.03.2019, 9:23
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 6BoseVLscg

Pon, 25.03.2019, 12:57
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ogo,, je to super, ale aj totok, hocijetouz starsie, https://www.youtube.com/watch?v=Y1iWz8RAE5U
ale cista pravda,,

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Uto, 26.03.2019, 13:13
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Aj toto je bohuzial pravda.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... jte-575523
Neviem,v dejepise som bol vzdy slaby.....ale,mate niekto info o tom,zeby sme k nam vlacili otrokov z afriky,alebo zeby nas africania o daco obohatili?
No a teraz otazka.....kto z dua caputova sefcovic je proti tomu,aby sa u nas zavadzali taketo zhovadilosti?
Odpoved....ani jeden!Ma cenu unuvat sa k volbam v sobotu?Nema!
Kua,dnes m,a krutila cvokarka na testoch.Nieje to chore?Ja riadim mizerny kamion a musim mat cvokara,doktora,profesak,kartu a dalsie hovadiny.....a uniu mozu riadit kadejaki ozrani,fetaci a uchylaci,ktorym by som nedovolil jazdit ani s furikom.A potom sa cudujeme,ako top sprintuje do prdele.Niesme my chuji,ked toto dopustime?A nezasluzime si,aby nam toto vladlo,ked sme taki chuji?

Štv, 28.03.2019, 17:52
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 588, 589, 590, 591, 592, 593, 594 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný