Dnes je utorok 13. mája 2025, meniny má Servác a zajtra Bonifác
Nieco pravdy na tom bude...
Autor |
Správa |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2552 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|

Jasne,ze provokoval.Jemu sice nevydalo,ale velkej casti naroda to otvorilo oci a umoznilo jej poznat pravu tvar dnesnej ''demokracie'',ktora sa vlastne na demokraciu uz ani nehra. S buducimi volbami si nerob starosti  ....mocipani uz presne vedia,koho budes volit.A mozno ti prezivsi co zvladnu buducu zimu bez plynu a elektriny budu mat uplne ine starosti,ako nejake volby  .Alebo ak to nebude take krute,tak sa do ich cela postavi taky,oproti ktoremu je majci iba taky cajicek.To vsetko uz bolo...a kedze sa historia opakuje... Ogo,vysokofundovani pravnici sice vedia klamat a ohybat paragrafy perfektne,ale ani oni nedokazu citovat zakon ktory neexistuje.Inak by sa znenim toho zakona sudruh urvalek,teda vlastne honz uz ohanal na sude. Ze su sudy na slovaci asi najskorumpovanejsia zo statnych zloziek hadam ani netreba hovorit....staci pozret par sprav,aby cloveku bolo do grcu. To,ze sudkyna na naparenie trestu majcimu pouzila cislo symbolizujuce znak asi najobavanejsej zlozky adovej sebranky len potvrdzuje aroganciu statneho fasizmu u nas.Pouzit na potrestanie pouzitia cisla ine cislo....to sa moze stat len vo fasizme.Kedze sudkyna zato este nesedi a ani ju nik z kolegov zato neobvinil,znamena co? O tom,ze keby cast poslancov zlozila(ci jej boli odnate) mandaty basnil nedavno sudruh harabin.On tiez vravel,ze vlada by musela padnut a ini pravnici zas vraveli,ze nemusela.Tak to znova ukazuje na(zamernu?) nedokonalost nasich zakonov.Zakon,ktory sa da vylozit na viac ako 1 sposob nieje zakon,ale len prostriedok na vynutenie prava mocnejsim a bohatsim....po nasom povedane,stoji za hovno.
|
Str, 06.04.2022, 8:59 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.03.2013, 19:37 Príspevky: 2155 Bydlisko: Lipt. Mikuláš
|
Ako písal Bahno, keby na Kotlebu niečo mali, čokoľvek, tak to vytiahnu a nafúknu do obrovských rozmerov. To sa však nedeje, tak sa musia chytiť aj slamky. Slovenská pospolitosť bola a do dnešného dňa je legálna, a to je asi tak všetko čo na neho majú.
Podľa mňa sa prepočítal a z dobrej reklamy mu hrozilo väzenie.
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Str, 06.04.2022, 10:02 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|

Cit Bahno:..... O tom,ze keby cast poslancov zlozila(ci jej boli odnate) mandaty basnil nedavno sudruh harabin.On tiez vravel,ze vlada by musela padnut a ini pravnici zas vraveli,ze nemusela....
Súdruh Harabin básnil o tom, čo je napísané v Ústave SR a síce : „Národná rada Slovenskej republiky má 150 poslancov, ktorí sú volení na štyri roky.“ Takže súdruh to nemá z vlastnej hlavy, je to zadefinované v ústave.
Pokiaľ tam musí byť zo zákona 150 „kusov“ poslancov, a nejakým spôsobom ich zo 10-12 chýba a nijako sa nedajú doplniť, NRSR prestáva byť funkčná a na doplnenie poslancov treba vypísať voľby. Takže áno právnici majú pravdu, nie vláda padne, ale NRSR. Takže to je odpoveď aj prečo nerozpustia kotlebovu stranu, lebo vedia, že ak ich rozpustia, tak sa musia vysporiadať s mandátmi a ak im odnímu mandát, tak zároveň krachne NRSR, to vie každý sudca a preto nikto nechce zobrať na triko rozpustenie. No a prečo nezložia mandáty sami poslanci ? Lebo im je dobré a vyhovujúce poberať tie peniaze za ničnerobenie. Miesto toho robia každý deň nejaké tlačovky a tým to aj končí. Keby im záležalo na ďalšom vývoji, tak už by dávno povalili NRSR.
|
Str, 06.04.2022, 12:10 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
|
OGO píše: No a prečo nezložia mandáty sami poslanci ? Lebo im je dobré a vyhovujúce poberať tie peniaze za ničnerobenie. Miesto toho robia každý deň nejaké tlačovky a tým to aj končí. Keby im záležalo na ďalšom vývoji, tak už by dávno povalili NRSR. Toho opilca treba brať s rezervou Keby to tak bolo, tak by sme mali voľby každí mesiac, lebo nik by nesúhlasil s nikým a skladali by mandáty ako na bežiacom páse. Som si myslel, že nik nie je taký naivný aby hltal tie sladké motúziky. NRSR je uznášaniaschopná nadpolovičnou väčšinou, takže aj keby sa zdekovala celá opozícia, tak by sa nič nestalo.
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Str, 06.04.2022, 13:31 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Preto vravim,ze nase zakony stoja za hovno.Jedna vec je,ze zo zakona musi byt v nrsr 150 prdicov do kresiel,druha vec je,ze uznasaniaschopna je nadpolovicnou vecsinou.Takze sa to da vysvetlovat aj tak,aj tak....samozrejme vzdy tak,aby to vyhovovalo momentalnym mocipanom.
|
Str, 06.04.2022, 14:17 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Luther, bahno., to čo píšete, tak to platí, pre stav, kedy má NRSR 150 poslancov. To čo navrhol Harabin platí, ak by NRSR nemala 150 poslancov. Neviem, či chápete ten rozdiel. Pokiaľ nie, tak to zhrniem ešte raz: Ústava definuje NRSR počtom 150 poslancov. Teda nie 143, 128, nie nadpolovičná väčšina. NIE. Stanovuje 150. Bodka. Pokiaľ sa niektorí poslanci rozhodnú vzdať sa mandátu a miesto nich nie je ochotný nastúpiť náhradník, tak sa musia vyhlásiť nové voľby, lebo do parlamentu sa poslanec musí dostať zákonnou cestou, t.j. prostredníctvom volieb. Chápete ???
|
Str, 06.04.2022, 15:41 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
|
Ale Ty nechápeš, že to nieje také jednoduché ako si alkoholik myslí? Naozaj si myslíš, že by Smer neobetoval pár poslancov aby boli voľby, po ktorých zaručene idú do vlády? A potom by to isté spravil Matovič, potom Uhrík a tak stále dookola.
|
Str, 06.04.2022, 19:42 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Tiez to tak vidim.Nebude to take jednoduche....to by boli volby kazdu chvilu. Na nove volby ani tak nema vplyv,ze kolko poslancov sa vzda mandatov,ako skor to,akych kvalitnych agentov ma stryko sam a kolko penazi chce nato pustit stary seres  . Ogo,vyraz /zakonna cesta/ a slovensko velmi nejde dohromady.Jedine,ak zakony vymyslaju sami podvodnici,aby sa im podobni mohli dostat do vlady.Podvodnici z minulych a terajsej vlady na majciho prave nic zmysluplne nemaju a tak sa ho snazia znicit kazdym sposobom.A tak ho fasisti a podporovatelia nacizmu obvinuju z fasizmu a nacizmu  ....to sa naozaj moze stat len u nas.Pritom oproti zlodejom a podvodnikom z minulych a terajsej vlady je majci cisty ako lalia a keby mal v programe vystupenie z unie a tolko sa neohanal bohom,tak by som ho aj volil.
|
Str, 06.04.2022, 21:08 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 17.04.2012, 18:31 Príspevky: 2588 Bydlisko: Vychod
|
Cize este raz . Koho mam volit?  Liberalna zberba je vylucena automaticky. Kotleba je odpisany a tusim,ze ani este nebude moct kandidovat. Mazurek -mlade ucho . Pelegriny -tam kde vietor tam kabat,ze farizej. Ficko teraz mudro rozprava ale z minulosti sa za jeho eri kradlo len taky hukot . No a teraz bud mudry,ze koho volit ?  Ps drevo na zimu -na 4zimy mam .
|
Str, 06.04.2022, 22:22 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Cit Bahno: ......Tiez to tak vidim. Nebude to take jednoduche....to by boli volby kazdu chvilu.....
|
Štv, 07.04.2022, 0:05 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
JOE,ja si v pozrem,ze ktora strana ma v programe slovaxit a tu budem volit,ak ma neznechuti inymi svojimi viziami.Lebo slovaxit je prvy krok k tomu,aby sa daco zmenilo.Viem,ze to bude strateny hlas,lebo u nas je este stale bohove dobre nato,aby sa taka strana dostala k moci.Ale mne sa to takto vidi najlepsie.A nebudem musiet byt nasraty,ze som musel volit medzi dvomi zlami. Dreva a uhlia mam tiez celkom dost,nejake zasoby tiez, aj nejake zasoby cennych kovov,takze uz len cakat,ktora z mojich chmurnych vizii sa naplni  .
|
Štv, 07.04.2022, 10:14 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
|
Za mňa Uhríkovci. Mal som tú česť spoznať Milana Mazureka osobne, s jeho veľmi blízkym človekom sa poznám už dlhšie a som presvedčený, že to myslia úprimne.
Uhríka a Mazureka som volil aj v minulých voľbách a zatiaľ ma nesklamali, aj keď odišli od Kotlebu, čo narobilo veľa rozruchu ale myslím, že to má pozitívny dopad.
Z nikým iným sa neprekrývajú moje zásady v takej miere ako s nimi.
|
Pia, 08.04.2022, 2:17 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Tiez som ich volil a ci to myslia uprimne by sa ukazalo az vtedy ked by vyhrali volby.Lebo kazdy politik ma vyborne nazory vtedy,ked este nieje,alebo uz nieje pri hlavnom koryte.Ale tito pre mna predstavuju sancu pol na pol,ze splnia co slubuju.Niezeby som im tak veril....proste este nemali moznost ukazat,ze to s predvolebnymi slubmi myslia vazne. Terajsi vladni predstavitela viacmenej tiez plnia co slubovali(hlavne lejdy skladkovej sa dari  ),takze ich volici mozu byt spokojni.Ale ja som z nich nevolil ani jedneho.Ich zasady sa neprekryvali s mojimi.
|
Pia, 08.04.2022, 6:59 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Luther, ty radšej nevypisuj, že si mal tú česť spoznať Milana Mazureka osobne. Celé politické spektrum na SK, komplet médiá, vláda, aktivisti, a pod. ich označujú za fašistov a extrémistov. To ani nehovorím, že akú poľovačku spravili na Kotlebu. Dnes je riziko sa vyjadrovať, že týmto ľuďom nadŕžaš.
|
Pia, 08.04.2022, 9:19 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
|
Ogo, viem o čom hovoríš. Kadejakým zastrašovaním, či už zamestnávateľa alebo starostky obce v ktorej som býval zo strany kriminálky, som si už prešiel. Bezdôvodných cestných kontrol som si tiež zažil viac ako je zdravé. Keď som kúpil Jeep, tak za mnou boli chlapci s kriminálky, samozrejme v robote, aby o tom zamestnávateľ vedel, a oháňali sa, že autom bola spáchaná trestná činnosť a pôjdem na výsluch do BA. Vrchol bol vykonštruovaný súdny proces, kde ma prokurátorka tlačila do dohody o vine a treste. Samozrejme sme to dohnali až pred súd, ktorý trval asi 15 min kým ho sudca odročil a po prestávke som si len vypočul verdikt o zamietnutí žaloby. Môj právnik len krútil hlavou.
|
Pia, 08.04.2022, 11:03 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: BOOBLE |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|