|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Autor |
Správa |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Ola borci. Zdroj problemov - domaci samochod, napravy Vs3. Problem - na hladkom pevnom povrchu (beton), ak rozhybem koleso do stran (striedavo tlacim a taham do strany, ako keby som ho chcel rozhupat), maju obe kolesa prednej napravy uz znacnu volu. Jeden tip zvisle capy, iny tip loziska. Nebrani to pouzivaniu, ani jazde, skor na co sa treba pripravit, ak by to clovek chcel spravit. Lozisko by bol asi ten lepsi pripad, capy netusim .. Len sa mi mari, ze su na ihlickovych loziskach,, a netreba nic robit s reduktorom. Ked tak, natocim video. Diky.
|
Štv, 24.04.2025, 15:29 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2552 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|
Capy su na kuzelikovych loziskach a ty ich mas uz asi vybite. Vola sa mi zda,sa nastavovala hrubkou podlozky medzi spodnym loziskom a spodnou prirubou loziska,ak este neboli do vonkajsieho kruzku loziska vytlacene priehlbinky od kuzelikov. Bola to taka oprava z nudze,ale pre tu olejnicku co sla ledva 50 to stacilo a celkom aj drzalo. S reduktormi nemusis robit nic,ale ich musis odobrat,aby si mohol vytiahnut vonkajsie kruzky lozisk z napravy.
|
Štv, 24.04.2025, 17:43 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|