Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 19.07.2025, 17:52
Dnes je sobota 19. júla 2025, meniny má Dušana a zajtra Ilj, Eliáš

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 Uzamknutie kolesa 
Autor Správa
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
NO pani a este mi poradte ako uzamknut bezpecne rezervne koleso na zadnych dverach aby mi ho v BA neukradli.

Str, 11.07.2007, 15:48
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
mozeg píše:
NO pani a este mi poradte ako uzamknut bezpecne rezervne koleso na zadnych dverach aby mi ho v BA neukradli.

keby som bol sprostý, tak Ti poradím zavariť - ale to by ti šlohli aj s autom; v Blave je základ nemať cudzie značky v noci na parkovisku a alarm treba aj na šunku - lebo aj tú vybere vyšťavený narkoman; ukradne za stovku a pritom poškodí za pár tisíc...viem, poznám niekoľko konkrétnych prípadov, veď som v Blave napoli doma...

Str, 11.07.2007, 16:13
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
coo? daj si tam bezpecnostnu maticu, prevlec si retaz, alebo motorkovy zamok cez konzolu a koleso a nastav si citlivost alarmu!!! ja ho nemam zamknute a nebojim sa :twisted: bat by sa mal ten co by ho chcel vobec cornut!!

Str, 11.07.2007, 16:32
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Najbezpečnejšie by to bolo doma v garáži, ale túto odpoveď si už vylúčil v svojej otázke definíciou "na zadných dverách"

- v BA Ti obludnú terénnu rezervu ukradne skôr "akožekolegaoffroudista", lebo narkoš s ňou nemá moc čo... :cry:

Str, 11.07.2007, 18:01
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tyky píše:
coo? daj si tam bezpecnostnu maticu, prevlec si retaz, alebo motorkovy zamok cez konzolu a koleso a nastav si citlivost alarmu!!! ja ho nemam zamknute a nebojim sa :twisted: bat by sa mal ten co by ho chcel vobec cornut!!

:lol: no ak ťa v okolí poznajú, verím, že dajú pokoj; s tou reťazou je to síce dobrý nápad, ale predstav si, kamošovi z Blavy ani tá nepomohla; mal ňou omotané rádio vo favoritke a véééľký visiaci zámok; úchyl rozbil všetko okolo rádia tak, že sa mu rádio podarilo z reťaze vyvliecť; cena rádia - 2-3 stovky, škoda asi za 3-4 tisícky...

Str, 11.07.2007, 18:55
OFFROAD PYRO
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jano JP píše:
mal ňou omotané rádio vo favoritke a véééľký visiaci zámok; úchyl rozbil všetko okolo rádia tak, že sa mu rádio podarilo z reťaze vyvliecť; cena rádia - 2-3 stovky, škoda asi za 3-4 tisícky...

to ako naozaj?lebo toto mi pripada ako zly vtip :shock:

ja niekedy auto ani nezamykam :-D :oops:

Str, 11.07.2007, 19:13
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tyky píše:

Tyky-vystihol si to skvele-správny názor.

Str, 11.07.2007, 19:29
Profil WWW
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jano JP píše:
Tyky píše:

:lol: no ak ťa v okolí poznajú, verím, že dajú pokoj; s tou reťazou je to síce dobrý nápad, ale predstav si, kamošovi z Blavy ani tá nepomohla; mal ňou omotané rádio vo favoritke a véééľký visiaci zámok; úchyl rozbil všetko okolo rádia tak, že sa mu rádio podarilo z reťaze vyvliecť; cena rádia - 2-3 stovky, škoda asi za 3-4 tisícky...

vždy sme sa kámošovi za jeho zlepšovák rehotali, keď mu to spravili pred bytovkou, kde som v Blave býval, smiech ma prešiel...a švagrovi, ktorý má favoša ešte aj teraz, pred tou istou bytovkou vyberú repráky vždy krátko potom, ako ich namontuje (tuším už trikrát) a vždy si to odsere aj časť interiéru :evil:

Str, 11.07.2007, 21:28
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
V BA je jedina moznost.Vecer odmontovat,zobrat domov a rano namontovat.Mne uz ukradli 2 privesy,Favorita,2 radia, 2 celne skla a 2xmi vybrali garaz.Co sa mam zavesit?

Str, 11.07.2007, 21:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:shock: :shock: :shock: zavesit ne. kupit nejake zelezo,olovo, security system a cakat....... :wink:

Str, 11.07.2007, 22:19
Profil ICQ WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
sakriš nechcem to zakríknuť, ale možno mám výhodu na preslávených Dolákoch, že narkoši a lopkári z okolia boli kedysi spolužiaci... :?

Raz som jedného z nich stretla pred domom a len tak medzi rečou že som ho dlho nevidela - on že no jo, sedel som... tak som mu zo srandy hneď ukázala ktoré sú moje vozy a tým nech dajú pokoj... Fakt vykradli štyrom susedom autá a z môjho zaplachtovaného nezamknutého auta nezmizlo absolútne nič.... :shock:

ale ak nepomôžu tie reťaze a konexie v spodine - aj Biker má dobré riešenie ..

Str, 11.07.2007, 23:13
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
janwayz píše:
sakriš nechcem to zakríknuť, ale možno mám výhodu na preslávených Dolákoch, že narkoši a lopkári z okolia boli kedysi spolužiaci... :?

Jo jo presne bývam v dome kde su nejaký lopkari dnes už akože podnikatelia v reštauračných zariadeniach, jeden jazdý cros na motorkách druhý ma trola, občas kecneme, ale je pravda že akosi si nikto nikdy nedovolil šiahnúť na auto, aj ked som mal ešte len bruchoplazku.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Štv, 12.07.2007, 8:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to je pravda, v niektorych "preexponovanych" bratislavskych stvrtiach(dolne hony a petrzka) su fetaci niekedy taky down, ze sa uchylia aj na radia za 3 kila a rozmlatia ti okno, pripadne vylomia zamok. ja mam kamosa, co nechava psika spavat v aute (pitbula dobre cviceneho :twisted: ) a ked bolo moc zima, len polozil misku so zradlom na spolujazdcove sedadlo a nikto sa ani nepriblizil :roll: ale chcel by som vidiet 30kg narkosa - ako pise janwayz, ako sa natahuje s rezervou :!: , ktoru treba navyse odskrobovat, radsej si vybere z vedlastojaceho bruchoplaza po vylomeni zamku kufra a nemusi nic srobovat, ma to lahsie a lepsie ju preda. no ne?

Pia, 13.07.2007, 8:59
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nevim si predstaviť mrtveho zlodeja v aute ktore chcel ukradnúť .
Zabila ho kobra ktorú v aute zabudol jej majitel. Stalo sa to v jednej indickej provinií. :-D
Ja bi som to riešil bezpečnostnými skrutkami(maticami).

Sob, 14.07.2007, 18:24
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hlavne klúč od bezpečnostnej matice nechaj v aute, nech ju nemusia chudáci rezať , ked ti ukradnú celé auto. :twisted:

Známym ukradly v BA auto z alarmom aj bezpečnostnýmy maticami , z uzamknutej garáže , a zobraly si aj zimné obutie čo bolo vedla auta.

A kolegovy ukradly takého starého žigulíka , že na vrakáči by musel zaplatiť , aby mu ho tam vzaly.

Rada : urob maximum , aby si si potom mohol povedať , urobil som maximum, čo už. :?

Sob, 14.07.2007, 18:45
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný