Dnes je sobota 19. júla 2025, meniny má Dušana a zajtra Ilj, Eliáš
Autor |
Správa |
mozeg
Koumák
|
NO pani a este mi poradte ako uzamknut bezpecne rezervne koleso na zadnych dverach aby mi ho v BA neukradli.
|
Str, 11.07.2007, 15:48 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
mozeg píše: NO pani a este mi poradte ako uzamknut bezpecne rezervne koleso na zadnych dverach aby mi ho v BA neukradli.
keby som bol sprostý, tak Ti poradím zavariť - ale to by ti šlohli aj s autom; v Blave je základ nemať cudzie značky v noci na parkovisku a alarm treba aj na šunku - lebo aj tú vybere vyšťavený narkoman; ukradne za stovku a pritom poškodí za pár tisíc...viem, poznám niekoľko konkrétnych prípadov, veď som v Blave napoli doma...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Str, 11.07.2007, 16:13 |
|
 |
Tyky
OFFROAD Expert
|
coo? daj si tam bezpecnostnu maticu, prevlec si retaz, alebo motorkovy zamok cez konzolu a koleso a nastav si citlivost alarmu!!! ja ho nemam zamknute a nebojim sa  bat by sa mal ten co by ho chcel vobec cornut!!
_________________ Patrol 3,0 TDi
|
Str, 11.07.2007, 16:32 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:33 Príspevky: 459 Bydlisko: BA/MY
|
Najbezpečnejšie by to bolo doma v garáži, ale túto odpoveď si už vylúčil v svojej otázke definíciou "na zadných dverách"
- v BA Ti obludnú terénnu rezervu ukradne skôr "akožekolegaoffroudista", lebo narkoš s ňou nemá moc čo... 
_________________GAZ 69M, Nissan Patrol a niečo medzi tým. Výbava? Kapo.
|
Str, 11.07.2007, 18:01 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
Tyky píše: coo? daj si tam bezpecnostnu maticu, prevlec si retaz, alebo motorkovy zamok cez konzolu a koleso a nastav si citlivost alarmu!!! ja ho nemam zamknute a nebojim sa  bat by sa mal ten co by ho chcel vobec cornut!!
 no ak ťa v okolí poznajú, verím, že dajú pokoj; s tou reťazou je to síce dobrý nápad, ale predstav si, kamošovi z Blavy ani tá nepomohla; mal ňou omotané rádio vo favoritke a véééľký visiaci zámok; úchyl rozbil všetko okolo rádia tak, že sa mu rádio podarilo z reťaze vyvliecť; cena rádia - 2-3 stovky, škoda asi za 3-4 tisícky...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Str, 11.07.2007, 18:55 |
|
 |
SFX
OFFROAD PYRO
|
Jano JP píše: mal ňou omotané rádio vo favoritke a véééľký visiaci zámok; úchyl rozbil všetko okolo rádia tak, že sa mu rádio podarilo z reťaze vyvliecť; cena rádia - 2-3 stovky, škoda asi za 3-4 tisícky...
to ako naozaj?lebo toto mi pripada ako zly vtip
ja niekedy auto ani nezamykam 
|
Str, 11.07.2007, 19:13 |
|
 |
PeterPO
Koumák
Registrovaný: Sob, 14.04.2007, 8:29 Príspevky: 162 Bydlisko: Prešov
|
Tyky píše: coo? daj si tam bezpecnostnu maticu, prevlec si retaz, alebo motorkovy zamok cez konzolu a koleso a nastav si citlivost alarmu!!! ja ho nemam zamknute a nebojim sa  bat by sa mal ten co by ho chcel vobec cornut!!
Tyky-vystihol si to skvele-správny názor.
_________________ Patrol Y60,2xLada Niva.
|
Str, 11.07.2007, 19:29 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
Jano JP píše: Tyky píše: coo? daj si tam bezpecnostnu maticu, prevlec si retaz, alebo motorkovy zamok cez konzolu a koleso a nastav si citlivost alarmu!!! ja ho nemam zamknute a nebojim sa  bat by sa mal ten co by ho chcel vobec cornut!!  no ak ťa v okolí poznajú, verím, že dajú pokoj; s tou reťazou je to síce dobrý nápad, ale predstav si, kamošovi z Blavy ani tá nepomohla; mal ňou omotané rádio vo favoritke a véééľký visiaci zámok; úchyl rozbil všetko okolo rádia tak, že sa mu rádio podarilo z reťaze vyvliecť; cena rádia - 2-3 stovky, škoda asi za 3-4 tisícky...
vždy sme sa kámošovi za jeho zlepšovák rehotali, keď mu to spravili pred bytovkou, kde som v Blave býval, smiech ma prešiel...a švagrovi, ktorý má favoša ešte aj teraz, pred tou istou bytovkou vyberú repráky vždy krátko potom, ako ich namontuje (tuším už trikrát) a vždy si to odsere aj časť interiéru 
|
Str, 11.07.2007, 21:28 |
|
 |
dindaj
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.03.2007, 19:34 Príspevky: 1811 Bydlisko: SE
|
V BA je jedina moznost.Vecer odmontovat,zobrat domov a rano namontovat.Mne uz ukradli 2 privesy,Favorita,2 radia, 2 celne skla a 2xmi vybrali garaz.Co sa mam zavesit?
_________________ Bývalý offroadak
|
Str, 11.07.2007, 21:56 |
|
 |
biker
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 0:00 Príspevky: 1239 Bydlisko: Senica
|
|
Str, 11.07.2007, 22:19 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:33 Príspevky: 459 Bydlisko: BA/MY
|
sakriš nechcem to zakríknuť, ale možno mám výhodu na preslávených Dolákoch, že narkoši a lopkári z okolia boli kedysi spolužiaci...
Raz som jedného z nich stretla pred domom a len tak medzi rečou že som ho dlho nevidela - on že no jo, sedel som... tak som mu zo srandy hneď ukázala ktoré sú moje vozy a tým nech dajú pokoj... Fakt vykradli štyrom susedom autá a z môjho zaplachtovaného nezamknutého auta nezmizlo absolútne nič....
ale ak nepomôžu tie reťaze a konexie v spodine - aj Biker má dobré riešenie ..
_________________GAZ 69M, Nissan Patrol a niečo medzi tým. Výbava? Kapo.
|
Str, 11.07.2007, 23:13 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
janwayz píše: sakriš nechcem to zakríknuť, ale možno mám výhodu na preslávených Dolákoch, že narkoši a lopkári z okolia boli kedysi spolužiaci...
Jo jo presne bývam v dome kde su nejaký lopkari dnes už akože podnikatelia v reštauračných zariadeniach, jeden jazdý cros na motorkách druhý ma trola, občas kecneme, ale je pravda že akosi si nikto nikdy nedovolil šiahnúť na auto, aj ked som mal ešte len bruchoplazku.
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Štv, 12.07.2007, 8:56 |
|
 |
Tyky
OFFROAD Expert
|
to je pravda, v niektorych "preexponovanych" bratislavskych stvrtiach(dolne hony a petrzka) su fetaci niekedy taky down, ze sa uchylia aj na radia za 3 kila a rozmlatia ti okno, pripadne vylomia zamok. ja mam kamosa, co nechava psika spavat v aute (pitbula dobre cviceneho  ) a ked bolo moc zima, len polozil misku so zradlom na spolujazdcove sedadlo a nikto sa ani nepriblizil  ale chcel by som vidiet 30kg narkosa - ako pise janwayz, ako sa natahuje s rezervou  , ktoru treba navyse odskrobovat, radsej si vybere z vedlastojaceho bruchoplaza po vylomeni zamku kufra a nemusi nic srobovat, ma to lahsie a lepsie ju preda. no ne?
_________________ Patrol 3,0 TDi
|
Pia, 13.07.2007, 8:59 |
|
 |
RisoBA
Koumák
Registrovaný: Pia, 12.01.2007, 19:22 Príspevky: 193 Bydlisko: Bratislava
|
Nevim si predstaviť mrtveho zlodeja v aute ktore chcel ukradnúť .
Zabila ho kobra ktorú v aute zabudol jej majitel. Stalo sa to v jednej indickej provinií.
Ja bi som to riešil bezpečnostnými skrutkami(maticami).
|
Sob, 14.07.2007, 18:24 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Hlavne klúč od bezpečnostnej matice nechaj v aute, nech ju nemusia chudáci rezať , ked ti ukradnú celé auto.
Známym ukradly v BA auto z alarmom aj bezpečnostnýmy maticami , z uzamknutej garáže , a zobraly si aj zimné obutie čo bolo vedla auta.
A kolegovy ukradly takého starého žigulíka , že na vrakáči by musel zaplatiť , aby mu ho tam vzaly.
Rada : urob maximum , aby si si potom mohol povedať , urobil som maximum, čo už. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Sob, 14.07.2007, 18:45 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|