Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 09.06.2025, 10:50
Dnes je pondelok 9. júna 2025, meniny má Stanislava a zajtra Margaréta

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 123 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalší
 stratena SPZ a (bez)charakternost ludi.. 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Lubos BA píše:
Kmoter maká jak ďas nemá prístup k netu. Ak mal panáčik tri EČ viem asi určite komu patrila :? . Kmoter mi poslal sms ktorou sa RS registrovali mám ju ale chcem ešte poprosiť o reakciu Dada boli to chalani s ich klubu. Bol to patrol Y 60 3 dv šedý s otváračmi krovín a plechovými zadnými oknami a neskutošne čistou rezervou. Počkajme ešte na foto a keď sa ujednotíme na správnom páchaťeľovi tak sem dáme rubriku off road zmrdi a bude to .
Stačí zmrdi. S offom to nemá nič spoločné.

Str, 05.09.2007, 10:01
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin 4 píše:
je toto ten značkokop?

(ak áno, možno dokážem vylúštiť číslo)

Obrázok

Jo auto sedí :? je to ono.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Str, 05.09.2007, 10:10
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ty kokso :shock: tak to teda čumím... Asi nejaký zatúlaný zlatokop - nenašiel zlato,ale Špz,tak si chcel zarobiť... :smt140

Str, 05.09.2007, 11:44
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hehe fakt uboheeeee :P asi by som mu ju napchal doprdele :twisted:

Str, 05.09.2007, 11:46
Profil ICQ
Majster Slovenčinár
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mám mená a špz všetkých aut ktoré boli z RS a po konzultácii z viacerími ludmi som sa rozhodol ju zverejniť, špz toho Patrola RA 032 AL
I ked netuším či vám to nieako pomôže.

Str, 05.09.2007, 21:33
Profil WWW
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kmoter píše:
Mám mená a špz všetkých aut ktoré boli z RS a po konzultácii z viacerími ludmi som sa rozhodol ju zverejniť, špz toho Patrola RA 032 AL

pomoct uz nepomoze ale na dalsej akcii ma aspon o hambu postarane

Str, 05.09.2007, 21:34
Profil ICQ
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
majaNR píše:
Kmoter píše:

pomoct uz nepomoze ale na dalsej akcii ma aspon o hambu postarane

Pochybujem, že takýto ló FAS bude mať odvahu prísť ešte na nejaku offakciu :!:

Str, 05.09.2007, 23:22
Profil ICQ
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
O tejto kauze som sa dozvedel az vcera, ked mi kmoter volal o 21:20. (Kmoter nabuduce radsej SMS, som ranne vtaca a chodim spavat so sliepkami :D ) Citam hlavne veci okolo threatu Jeep, ostatne len ak maju zaujimavy nadpis.

Ale k veci. Ten patrol patri cloveku (Jano), ktory je stvrty od defendra v tej cervono-sivej siltovke. Mohli by ste mi, ale este upresnit ci peniaze chcel on, alebo spolujazdec. Ten pan vlavo - kamarat, s tym pravdepodobne nema nic spolocneho. V mene Off Road Clubu RS sa vsetkym ospravedlnujem za vzniknutu situaciu. (aj ked Andrejovi to asi nepomoze, o to viac ma to mrzi ze sa to stalo prave jemu)
K tej druhej znacke, bolo by dobre, aby sa dotycny ozval ak chyba, lebo v nedelu pri ceste do LC som Patrol stretol a mal zalozenu EC. BA -XXX XX - fakt si nepamatam cisla

Z RS tam mali jazdit : 1x červený Jeep XJ na 33" pneu, 1x sivo-modry Patrol bez Eč, a biela Toyota bez Eč.

Verziu Jana este nepoznam, ale zavolam mu a budem vas informovat.

Neda mi, k tym poznamkam o Madaroch a hadzanie vsetkych do jedneho vreca: viem ze to bolo v navale hnevu, nehnevam sa a ani nie som urazeny, ale nepadne to dobre. V mojej rodine posobili 3 generacie ucitelov, ktory od roku 1938 vyucuju na slovenských ZS od Brezna, cez RS az po dedinky pri madarských hraniciach, nakoniec sa usadili v RS. Narodnostne otazky sme nikdy neriesili. V moje krvi koluje 1/4-na Srbskej krvi a za tu ma tiez nikto nezavrhuje.
(tymto pokladam narodnostny problem za vyrieseny a poprosim zucastnenych, aby sa knemu nevracali) :D

Edit : Jano sa k tomu coskoro, vyjadri.

Naposledy upravil dado dňa Pia, 05.10.2007, 13:37, celkovo upravené 3

Štv, 06.09.2007, 6:31
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dado čo dodat ? :wink: Pre mna si v odpovedi ukazal ,že na všetky otazniky ,ktore vznikli sa da odpovedat s chladnou hlavou ,tak dufame ,že chlapik si to fakt uvedomi aj ked je ešte problem či to bol šofer alebo spolujazdec :smt023 :smt023
P.S však u mna tiež otec Madar,Slovak matka a ja....Križovatka :smt102 :smt005 :smt005

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Štv, 06.09.2007, 8:22
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
...a ja sa budem musieť nad sebou zamyslieť, lebo ak je jeden Jano ko... tak určite som aj ja, hlavne keď z RS kde sú všetci tiež ko... je zrazu Revúca (RV, RC?), tak prečo nie aj môj RK (keď tak okolo seba pozerám, tu sme tiež všetci ko..., lebo tuto Fero je ko...)...

ale detailnejšiu foto toho najväčšieho ko... z nás ostatných ko... by som po toľkých stranách čítania konečne rád videl...

(inak Dado - super)

Naposledy upravil Jano JP dňa Štv, 06.09.2007, 9:27, celkovo upravené 1

Štv, 06.09.2007, 8:39
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mňa by skôr zaujímalo (bolo tam viac áut na vlekoch), či bežne jazdí bez EČ, ako Dado naznačil, alebo to je výnimka. Pre mňa jazdenie bez EČ znamená jazdenie bez poistky (možno sa mýlim a má to poistené). A to sa mi nepáči rovnako ako jazda pod vplyvom.

Štv, 06.09.2007, 8:56
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nejazdi bezne bez Eč. On ma este Pajero ofiko na Eč. Toto ma len na blbnutie.
Aj ked v tomto neokomunistickom state, ma aj ja chut vykaslat sa na vsetky zakony a predpisi...

Štv, 06.09.2007, 9:01
Profil WWW
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
DAj aspon sumu kolko pital lebo nove spz stoja 1300sk bis om ho poslal do pic. a nech si tu znacku najebe namiesto chrbtovej kosti.(ale neni kazdy madar kto ma RS)

Štv, 06.09.2007, 9:20
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať ...
predam SPZ... cena dohodou.

Štv, 06.09.2007, 10:01
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dado píše:
K tej druhej znacke, bolo by dobre, aby sa dotycny ozval ak chyba, lebo v nedelu pri ceste do LC som totiz tento patrol stretol a mal zalozenu EC. BA -XXX XX - fakt si nepamatam cisla.

Tak toto je už dosť husté ked si tam nahodí cudzie špz :evil: Neviem ale asi ja to fakt dosť velký k...........

ďalej to už nekomentujem.

Tu foto by aj ja rád pozrel :x

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Štv, 06.09.2007, 10:12
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 123 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný