Dnes je utorok 20. mája 2025, meniny má Bernard a zajtra Zina
Tisovec 2008 - uz sa to zacina
Autor |
Správa |
Kmoter
Majster Slovenčinár
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:07 Príspevky: 957 Bydlisko: Nitra
|
Ja som tiež toho názoru že je zbitočné polemizovať o pravidlách. Určil ich organizator a to by malo byť sveté. Ked organizator povie že na trať pôjdu len modré auta tak to tak bude, lebo je organizator a má nato právo.
_________________Ja a slovenčina
Toyota LC 61
|
Ned, 09.12.2007, 12:52 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
MAICO píše: Hugo píše: velmi nerad pisem prispevok k tejto teme a priznam sa ze som to tu cele ani neprecital, lebo som nevladal, ale neda mi....
co vam vsetkym j#be?
vobec kafrat do tejto temy by mali len ludia, ktory taku velku akciu niekedy aspon spoluorganizovali.
a nemam ten pocit ze sa k tomu vyjadruju taky ludia.
budte radi ze tisovec je, a ked orgaqnizator povie ze auto musi byt nejak vybavene tak to musime respektovat...
...alebo tam vobec neist.
a ked tam bude 120 auto namiesto 250 tak to na charaktere akcie ajtak nic nepokazi.
kto tam chce ist , tak sa zariadi tak aby tam siel ... a bodka...
a vobec sa cudujem ze vladzete o tomto diskutovat. Hugo pekne si to napísal a súhlasím s tebou 
...ja som uz prestal diskutovat lebo mi je jedno co organizator vymysli...prisposobim sa
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Ned, 09.12.2007, 13:50 |
|
 |
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|
Hugo píše: a vobec sa cudujem ze vladzete o tomto diskutovat.
Ad1.) ja rozhodnutie nespochybňujem a ani som tak v žiadnom príspevku eučinil
Ad2.) len ma zaujímalo ako by sa to dalo vysvetliť ak minimum je MT - čo by bolo akože trošku ďalej...
Ad3.) len podotknem, že toto je "diskuzné fórum", nie obrázkové... a pri živote ho drží práve diskuzia.
-ka-
_________________ Červená je tiež farba...
+420 604 240 223
|
Ned, 09.12.2007, 14:50 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Hugo píše: ...alebo tam vobec neist. a ked tam bude 120 auto namiesto 250 tak to na charaktere akcie ajtak nic nepokazi. kto tam chce ist , tak sa zariadi tak aby tam siel ... a bodka...
Nizsi pocet aut len akciu zlepsi. Povedzme si otvorene, ak nas bude viac ako vlani bude to zle.
Koniec koncov nikto nikoho nenuti vystartovat na trat, vsak posadky ktore na to nemaju mozu zostat ako divaci.
|
Ned, 09.12.2007, 15:02 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|

Kmoter píše: ...Ked organizator povie že na trať pôjdu len modré auta tak to tak bude, lebo je organizator a má nato právo.
...tiež som ako napísal Dano v prvej časti vety "uz prestal diskutovat" ale ešte raz sa ozvem; ono asi nie sme všetci z jednej planéty (a ja že to len ženy  ), keď sa nechápeme, alebo proste sme lenivý čítať a ešte lenivší rozmýšľať nad napísaným;
Kmoter - čo si napísal v uvedenom citáte, je svätá pravda, ale o to tu vôbec nejde - tu predsa nikto nekecá do toho, ako to majú organizátori urobiť, len sa tu vyslovujú názory, prečo by to mohlo byť aj inak - a to je na fóre ABSOLÚTNE REGULÉRNE A LEGITÍMNE!!!!!
či na to organizátor prihliadne, jeho vec, či sa inšpiruje, jeho vec, či sa urazí - aj to je jeho vec...tak tu láskavo zo seba navzájom nerobme blbov len preto, že vyjadrujeme rôzne názory
a ešte - ja viem, že je toho tu už 6 strán a že to každého nebaví čítať, ale potom sú tie výroky nie celkom korektné, čo poviete Hugo a Slováčisko? (chlapci obaja ste super, ale priznali ste sa, že ste to ani celé nečítali  )
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Ned, 09.12.2007, 15:21 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
Registrovaný: Uto, 30.01.2007, 0:46 Príspevky: 685 Bydlisko: Poprad
|
janci, ty huncut jeden....
si ma donutil to precitat cele a moje pocity sa nijak nezmiernili...
ba priam zasnem nad tym ako sa kolo toho da mudrovat.
a v tejto teme som tym padom dodiskutoval , lebo tu budeme o tom kecat az do tisovca...
kazdy ma svoju pravdu, svoj nazor a ajtak urobime to co povedia chlapi z tisovca
See You na Tisovci 2008 
_________________ Su veci medzi nebom a zemou, ktore nevysvetlis
|
Ned, 09.12.2007, 15:45 |
|
 |
Majo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 26.11.2006, 22:15 Príspevky: 681 Bydlisko: Zvolen
|
stotoznujem sa s janciho nazorom o dva prispevky vyssie(mimochodom som z tych co to citali cele), ale jednu velku pravdu napisal hugo:
Hugo píše: kazdy ma svoju pravdu, svoj nazor a ajtak urobime to co povedia chlapi z tisovca
len som zvedavy ci do tisovca zmobilizujeme aj zvolensku sekciu 
|
Ned, 09.12.2007, 16:03 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
Janko ze som to neprecital cele? Ano, ale 80% som zhltol, 20% som preletel ocami bo to nebolo uplne k veci alebo sa opakovala myslienka. Sak nech si tu hosi tlachaju na to to je, vsetko posdstatne a k veci bude na nasich klubovych strankach teda www.4x4tisovec.sk  Vasa polemika len ukazuje zaujem o Tisovec, co nas tesi, aj ked je to tu mozno uz moc preslone a zle sa to hlta 
|
Ned, 09.12.2007, 17:35 |
|
 |
BR-SAMIK
Čumil
Registrovaný: Ned, 09.12.2007, 20:13 Príspevky: 2 Bydlisko: Brezno
|
Paťo Zvolen píše: Majo píše: nechapem preco zrovna dve trate? Uplne staci ked sa my poslabsi nenadrbeme na trat ako prvy a nebudeme zavadzat rychlejsim. Tak nejak to bolo vlani. Budete mozno oponovat, ze ked sa prevali tych 50aut na M/T(viac ich urcite nebolo), tak ti slabsi budu mat rozbitu trat. Ale to uz bude ich problem, kedze uz nebudu tym bezproblemovejsim zavadzat  Vzdy lepsie ako neist vobec. Sa pripájam k Majovi. Keď tu už ide o ten čas a zdržanie ktoré vy MT-čkári tak nenávidíte (ono ako keby pre nás ostatných to bol pôžitok a slasť ) ako vidím. Nemusia byť 2 trate, to by bolo asi fakt náročné organicačne, ale neubudlo by z vás, keby sme šli nakoniec, hmm ??
aaale chaaapete ze ked MTcka to rozriiipu kto vaas bude vytahovat???? poslednyy to majuu najhorsie lebo je to rozbiteee a taak
|
Ned, 09.12.2007, 20:19 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
Hugo píše: janci, ty huncut jeden.... ...si ma donutil to precitat cele...
som vedel, chlapci, Hugo aj Slováčisko, že mi to nenecháte len tak
ale pošetrili ste ma, uznávam, verím že aj preto, že ste ma pochopili na 100% a nemyslíte si, že chcem akémukoľvek organizátorovi čohokoľvek niečo vnucovať
nech žije Tisovec
howgh
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Ned, 09.12.2007, 20:31 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
Ja si myslim ze organizator by skor mal posudzovat auto ako celok - samozrejme so soferom - nieco ako sa pokusili v Tornali - ale tam to bol iba pokus, kedze organizator sa uz ledva drzal na nohach a test spocival iba zo zabrzdenia na rovnej suchej lucke. Mozno by bolo zaujimave pripravit 20 metrovu trat v kopci, ktoru by ucastnik musel prejst (vyst hore, zist dole) ... ak by to dokazal - nech sa paci na start - ak nie smola ...
_________________ Lestenka
|
Ned, 09.12.2007, 20:38 |
|
 |
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|

peterB píše: Ja si myslim ze organizator by skor mal posudzovat auto ako celok - samozrejme so soferom - nieco ako sa pokusili v Tornali - ale tam to bol iba pokus, kedze organizator sa uz ledva drzal na nohach a test spocival iba zo zabrzdenia na rovnej suchej lucke. Mozno by bolo zaujimave pripravit 20 metrovu trat v kopci, ktoru by ucastnik musel prejst (vyst hore, zist dole) ... ak by to dokazal - nech sa paci na start - ak nie smola ...
Ano ano ano... veľmi hlboké myšlienky a plynie z toho:
klasifikovať offroad ako unifikovanú jednotku nejde. Dlhý majú handicap pod bruchom, krátky na klzkom s krátkymi výjazdmi. Ľahký na dobrom podklade ale v stúpaní a kameňmi poskakujú, ťažký sedia, ale v blate ich Newton tlačí dolu. Nezávislí (zavesenie náprav) nezvládnu dostatočne vykrížiť. A sú tu špecialiťáci a seriáci. Istý off druh tiež nerád náklony...
Takže univerzálnu trať asi nakoncipovať nepôjde. A v tom kvante vozov NEREÁLNE. Tisovec je dosť známa akcia s dobrou organizáciou - ak usporiadatelia dodržia štandard, ktorý nasadili, možno niečo dopilujú - TAK TO BUDE BOMBA!!!
Inak tie MT gumy schvaľujem (ako minimál) a dokonca by som myslel že i CB vo vozidle by malo byť automaticky.
-ka-
EDIT: to s tou CB - myslené akože funkčná
_________________ Červená je tiež farba...
+420 604 240 223
|
Ned, 09.12.2007, 20:55 |
|
 |
BR-SAMIK
Čumil
Registrovaný: Ned, 09.12.2007, 20:13 Príspevky: 2 Bydlisko: Brezno
|
chalani nebojde bude to super urcitee vsetci sa vyblaaaznime ktory na autaach pojdeme a ja som medzi nimi urcite aaaaaa su aj new useky
_________________ ja rad pomaham na priprave offroad trati v TISOVCI haha
|
Ned, 09.12.2007, 23:17 |
|
 |
george
Učeň
Registrovaný: Pia, 03.08.2007, 14:42 Príspevky: 13 Bydlisko: Ivančice, Morava
|
Teď jsem si to četl ještě jednou, abych neztratil nit.
Shrnuto (až na pár vyjímek)
Souhlas s stanoveným pravidlem kvality obutí a výbavy auta
Pořadatel je kápo a jsou to jeho rozhodnutí a my jako účastníci máme tu čest toto rozhodnutí respektovat
A HLAVNĚ BEZ VYJÍMEK VŠICHNI JSME RÁDI, ŽE JE OCHOTA POŘÁDAT TUHLE AKCIČKU ZA DOBRÝ POCIT A SLOVA CHVÁLY (v našich krajích to nebývá zvykem a už vůbec ne v této kvalitě)
Takže předem díky kluci a my účastníci jdeme zbrojit abychom obstáli se ctí
!!!!!!!!!!!!!!!!!!VIVAT TISOVEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Nissan Patrol K260+K160+Y60
Motor SD 33T
Listí nad nápravami
BFG MT 33x12,5x15
|
Pon, 10.12.2007, 14:10 |
|
 |
hunter1
Začínajúci koumák
Registrovaný: Str, 01.08.2007, 12:41 Príspevky: 134 Bydlisko: Vydrná
|

Mám na Fábii zimáky môžem nastúpiť ?
Ale len tak zo strandy.
Môj názor je taký,čo napíše a dá si do podmienok PORIADATEĽ je sveté.
Keď chcem ísť idem trebarz aj ako divák keď nie tak čuším doma a čakám aspoň na DVD jazdím po večeroch na PC-teraz ide na trh nová česká hra/OFFROAD trial/ tak prečo sa nepobaviť doma a bez stresu aké pneu mám.
Organizujeme hasičké súťaže,motocrossi,country crossi,šesťdennú,ME,MS enduro a robili sme aj prvý off road trial a vždy platia niake medzinárodné,národné alebo miestne pravidlá a tie platia bez rozdielu pre všetkých rovnako a kto chce prísť a zúčastniť sa tieto pravýdlá dodržuje.
Tiež to nie je jednoduché zorganizovať a dať dohromady takúto akciu akou sa stal TISOVEC a klodúk dole pred chalanmi.A ktým tratiam však tam boli dve trate A-B bol to síce jeden okruh ale rozdelený na dve časti a ak bol niekto taký rýchly že prešiel obe časti A aj B tak klobúk dole.Stihnúť sa to dalo tak akurát na motorke alebo poobchádzať všetko náročne voziť sa po svážniciach a ešte k tým obchádzkam náročných úsekov nie vždy sa to dá a pre pár aut robiť cesty za niekoľko milionov sa neoplatí.
No ja len toľko a je to môj názor.
ČAVTE a OFFu ZDAAAAR na jar v Tisovci a čo ak bude ešte sneh!!!!
A nie všekto je vždy na škodu veci-niekedy menej znamená viac.
Chalani držím palce pri jednaniach z vlastníkmi polí,lúk,lesov a ciest.
_________________ Keď do hory,tak s flintou a OFFROADom
|
Pon, 10.12.2007, 17:16 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|