Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 19:59
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 Vianoce 2007 - stromček a zvyky 
Autor Správa
CVOK HOBBISTA
Obrázok užívateľa

Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
Odpoveď s citáciou
UPOZORNENIE (komu sa nechce čítať, tak nech preskočí):
Túto tému som založil z čiste osobných pohnútok. Dúfam, že tu a v podobe akej je vydrží aj "nájazd" admin teamu. Prečo? Lebo neobsahuje rasistické či menšinové diskriminačné narážky, sexuálny podtón rovná sa nule... jediné čo by mohlo byť problém, je motív vianoc, pravoslávni slávia neskôr a iné náboženstvá sa s týmto nemusia stotožniť. Vulgerizmi a iba smajlíci tu tiež niesu. Ale dúfam, že to bude ok :wink:

Keďže sú tu vianoce tak som sa chcel opýtať, či už máte stromčok a ak hej, tak sem s ním :P Ten náš je obyč borovica (fikol som ju vo štvrtok v noci, som bol na prasiatka a nič, tak aspon stromčok). Jednoduchý a skromný. So svokrou sme ho dnes poobede nazdobili.
Obrázok

Včera som zabil kapra (nenapadlo ma vhodnejšie slovo miesto toho zabil :? ) - na podkovičky bude vypražený - ale minimálne na deň do mlieka - vytiahne bahenný puch
Večer vianočný šalát - uff skoro do jedenástej. Dnes kapustnicu aj s klobáskou. Manželka mala vegáč, pretože som v českej rodine, tak kus svojích tradícíí musím naťahovať domov sám.
Inak čo je tu zvykom, tak vianočný koláč - niečo ako vianočka, ale nezaplieta sa to. Ďalej tipickým jedlom 24.12 na obed je šošovica - to večer šeci prdia, tfujst :-D A na sviatky svokra pečie kačicu a húsku.

V rodine som zakázal na štedrý deň a večer blbosti s petardami a ani ja nebudem práskať z flinty - štedrý deň je deň kľudu a pokoja, takže rezolútne NIE. Na silváča hej.

Šťastné a veselé

-ka-

Ned, 23.12.2007, 18:43
Profil WWW
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kedže ja som také nekresťanské hovedo , tak bych vianoce najradšej strávil v garáži , ale kedže je v nej zima /-8/ tak ma moji blízky budú zajtra celý deň obchádzať , a ja budem všetko koštovať a popíjať a vysedávať pri notebuku :-D .

Ned, 23.12.2007, 19:15
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja popijam a vysedavam s notbukom tutoľa:

Obrázok

38 rokov to bola borovica...tento rok je nejaký divný...jedľa či čo... :roll:

Ned, 23.12.2007, 19:34
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vianocne sviatky nemam rad, lebo im predchadza zbytocny stres. Darcek sme si dali s manzelkou spolocny - DSL pripojenie, takze lezime na gauci, striedame sa za notebookom, stahujeme filmy...
.... ani stromcek sme nepostavili... :-D Nejaku vyzdobu ano, an nevarime ideme ku svokrovcom.
A ta zima ma tiez trapi lebo sa nemozem valat pod autom.

Ned, 23.12.2007, 19:51
Profil WWW
CVOK HOBBISTA
Obrázok užívateľa

Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vianoce 2005 - zatiaľ najkrejzy darček čo som komu pod stromček dal :-D švagrinej synovi predvlani (bolo mu 14)- 2 mesiace práce, ale komplet...

Obrázok

-ka-

PS: a bolo zo švagrom aj o fľašku... "Že ho pod tým stromčekom nenatočíš...!" Natočil :-D a svokru vytočil :-D :-D :-D

Ned, 23.12.2007, 21:10
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak vlani som staval stromcek ja ale tento rok sa nestihalo tak stromcek postavila mama a cudujsa svete tento rok nie su ani stresy, az mi je to divne. vsetko ide akosi v klude co sa mi paci.

a inak ten mustang je :smt023 aj ja mam este taky :) dokonca aj SPZ su 8)

Ned, 23.12.2007, 21:29
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som tiez nekrestanske hovado a ani zima v garazi mi nevadi :-D

ale doma vsetko riesime takmer tradicne, stromcek musi byt, darceky duplom, ale tomu stresu pred tym by som sa najradsej vyhol, neprezivam ho ani nevyrabam, ale bohuzial sa mu neda vyhnut(jedine ze by sme si nakupili tyzden dopredu a nevychadzali z domu dufam ze uz to pomaly konci :roll: ).

Ned, 23.12.2007, 22:32
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vianoce sú pre niekoho pekné a iného otravné. Ja som klasik a tieto sviatky tak ako v minulosti budem veľa žrať a žrať a potom ešte trošku papať!

Ale inak prajem každému krásne prežitie vianočných sviatkov veľa darčekov a atd... :smt114

marcus L 200 rámy,navijak,MT, CB, off road NZ

Pon, 24.12.2007, 1:18
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja som dokonca dokazal za posledne dva dni namontovat navijak - so vsetkym co k tomu patri - a pekne vonku na mraze - takze vyhovorky o tom ako je v garazi zima mi pridu smiesne :) . Ale stihol som to do 24 - takze teraz sa tvarim akoze vianocne = sedim pred telkou pri stromceku, pozieram vsetky zasoby a cakam ako sa majka bude tvarit ked zisti aky darcek som jej kupil - toto su prve vianoce kedy fakt netusi co dostane :).

Pon, 24.12.2007, 12:04
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
peterB píše:
Ja som dokonca dokazal za posledne dva dni namontovat navijak - so vsetkym co k tomu patri - a pekne vonku na mraze ....

tak uz tolko necum do bedny a padaj povysavat tie zelezne piliny co mame na koberci v spalni po tom tvojom montovani navijaku ..a nekecaj ze si to robil vonku na mraze ked si zo spalne spravil dielnu :smt143 :smt124 :smt124
Inak, vsetkym prajem stastne a vesele ale hlavne pokojne Vianoce a do Noveho roku veela dobrych offroadovych tras . :smt114

Pon, 24.12.2007, 12:11
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
peterB píše:
Ja som dokonca dokazal za posledne dva dni namontovat navijak - so vsetkym co k tomu patri - a pekne vonku na mraze - takze vyhovorky o tom ako je v garazi zima mi pridu smiesne :) . Ale stihol som to do 24 - takze teraz sa tvarim akoze vianocne = sedim pred telkou pri stromceku, pozieram vsetky zasoby a cakam ako sa majka bude tvarit ked zisti aky darcek som jej kupil - toto su prve vianoce kedy fakt netusi co dostane :).

POZERAM ZE AJ VY SVOJICH TATOSOV OBDARUVATE...
JA SOM MOJMU GALLOPOVI POD STROMCEK ZADOVAZIL KRASNE MODRE DIALKOVE WESEMI...TIEZ SOM SA NA TOM MRAZE SERKAL SO ZAPAJANIM KABLOV TAK ABY TO MALO NEJAKU KULTURU...A DNES SI MOZEM VYCHUTNAVAT TEN POCIT Z DOBRE VYKONANEJ PRACE :smt129 :smt129

Pon, 24.12.2007, 12:53
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja sa už posledné dva dni serem s kamarátovým AROM M461, ( vid v sekcí Aro ), a aj dnes sme makali, sviatok nesviatok, tak flexa a vrtačka vrčali o sto šesť, , zajtra natreme základkou,a potom sa uvidí na ako to bude chciet tonci natrieť, doma som skoro ani nebol, až teras co som sadol k PC, , všetko je doma porobené, stromek ozdobený, koláče napečené, kapustnica vinoniava, ale v brušku bude až za hodinku, možno dve, :-D :-D

Pon, 24.12.2007, 18:01
Profil WWW
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
PABLO tak dobru chut a neprejedz sa,,,

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Pon, 24.12.2007, 19:44
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pablo píše:
Ja sa už posledné dva dni serem s kamarátovým AROM M461, ( vid v sekcí Aro ), a aj dnes sme makali, sviatok nesviatok, tak flexa a vrtačka vrčali o sto šesť, , zajtra natreme základkou,a potom sa uvidí na ako to bude chciet tonci natrieť, doma som skoro ani nebol, až teras co som sadol k PC, , všetko je doma porobené, stromek ozdobený, koláče napečené, kapustnica vinoniava, ale v brušku bude až za hodinku, možno dve, :-D :-D

pablo dik za ochotu pomoct mi, a dufam ze to bude k svetu :wink:

Pon, 24.12.2007, 19:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hod fotecky tonci

Uto, 25.12.2007, 17:45
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný