Dnes je utorok 13. mája 2025, meniny má Servác a zajtra Bonifác
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Autor |
Správa |
lucka
Čumil
Registrovaný: Sob, 29.09.2007, 18:00 Príspevky: 5 Bydlisko: bratislava
|
Prosím,poradíte mi niekto ohľadom Terrana? Kúpila som Terrano II,ale teraz,keď meníme čapy a somariny na kolesá ,ja sa v tom moc navyznám, tak nám sedia súčiastky na Terrano I .Vraj sú 2 typy tej dvojky,ale to ja neviem,či by to sedelo z I....Alebo ma predávajúci ojeb....? Normálne som z toho trochu mimo. Motor je poriadku,len kastňa,všeky súčiastky sú z I. Prosím,ak sa tomu niekto trochu rozumiete a máte pre mňa nejaké vysvetlenie,dajte vedieť.
Ďakujeeeeem!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Žijeme krátko,tak prečo si to neužiť!!!
|
Ned, 20.01.2008, 21:34 |
|
 |
masurko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.09.2007, 12:05 Príspevky: 1818 Bydlisko: Trencin
|
no tie dvojky su naozaj dva typy jeden ma styry okruhle svetla vpredu a druhy typ na dve stvorcove svetla a vyrazne sa podoba na terrano I. generacie tak je to dost mozne ale to bude skor vedet nas gazda FINDER 
_________________ "Bolesť trvá len chvíľu, víťazstvo trvá navždy" Ex: JEEP CHEROKEE 4.0i, 4.5" lift Ex: Patrol K260, 2.8D homemade pickup Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba
|
Ned, 20.01.2008, 21:40 |
|
 |
marcek4x4
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 14.11.2006, 22:24 Príspevky: 324 Bydlisko: Dudince
|
v piatok som vapkoval kolegove terrano II model 2000 to jest po facelifte/číre svetlomety/,lebo som mu ho trošku zašpinil a mám pocit že mal inak uchytený priečny stabilizátor ako tie staršie terraná takže je možné,že od roku 2000 tie nápravy boli pozmenené.bez záruky
_________________ LANDROVER DISCOVERY bývalá leštenka
|
Ned, 20.01.2008, 22:00 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
S tou dvojkou je to este trochu inac.
Robili sa asi od roku 1993 so svetlami gulatymi aj obdlznikovymi,
a potom okolo roku 1999 bol facelift na ciru optiku.
V tomto obdobi sa robili okrem 2.4 a 2.7 aj 3.0.
Co sa tyka konstrukcie, netusim kolko sa toho mohlo zmenit, akurat mam informacie o zmene pohonu 4x4, kedy Nissan po velmi velkom pocte reklamacii na volnobezne naboje (nicene neuvedomelou obsluhou) sa rozhodol naboje zrusit, a poloosi sa tocia napevno s kolesami (neoverena informacia).
Zbezne som pozrel niektore veci (Capy) a zda sa, ze naozaj su veci vyrabane pre obe verzie (I aj II) bez rozdielu.
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Ned, 20.01.2008, 22:22 |
|
 |
Tomrs
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 13:24 Príspevky: 1209 Bydlisko: Ráztočno - PD
|
Na môj D21 má prednú nápravu zhodnú s terranom I a čapy a pod. z Terrana II mi nepasovali, mali tenší kužel, takže mi prepadávali v osadeniach.
_________________ Ludia požadujú aby ich život mal nejaký zmysel, život má presne toľko zmyslov, koľko sme ochotný doň vložiť. H. Hesse
|
Pon, 21.01.2008, 9:55 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|