| Dnes je štvrtok 30. októbera 2025, meniny má Šimon Simona a zajtra Aurélia 

| Autor | Správa |  
			| Jano JP Pajero compatibile 
   | Fatima píše: Citácia: ...a dnes prekrásne počasie a zjazdovka, vleky, rodinka a otlačené a unavené nohy z piatka; ale zašantil som si dobre  a kde ste boli Janko ??????Liptovské Revúce...a Samko jazdil veľkú zjazdovku len taký fukot...vy ste neboli kdesi? ozaj nádherný deň
 2 Hugo: keď sa mi zahoja nohy, môžme kamsi vybehnúť na pásoch, len sa smerom nahor nesmieš ponáhľať  _________________  Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....      Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...   

|  
			| Ned, 10.02.2008, 23:15 | 

|  
		|  |  
			| Rudi Mitsubishi Man 
   | Jano JP píše: Fatima píše: Citácia: ...a dnes prekrásne počasie a zjazdovka, vleky, rodinka a otlačené a unavené nohy z piatka; ale zašantil som si dobre  a kde ste boli Janko ??????Liptovské Revúce...a Samko jazdil veľkú zjazdovku len taký fukot...vy ste neboli kdesi? ozaj nádherný deň 2 Hugo: keď sa mi zahoja nohy, môžme kamsi vybehnúť na pásoch, len sa smerom nahor nesmieš ponáhľať  Janko tak to neviem ako by Hugo zvládol,niekde sa neponáhľať!      _________________
 Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
 Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!

|  
			| Ned, 10.02.2008, 23:26 | 

|  
		|  |  
			| Maťka Koumák 
   | no dnes bola fakt pekna nedela     Lyzovat sme neboli    , ale boli sme offovat       mame tu jedno pekne auticko tak sme ho boli testnut na kysuciach.

|  
			| Ned, 10.02.2008, 23:27 | 

|  
		|  |  
			| Hugo ATOYOT positive 
   | aaale dajte pokoj s cestou hore...
 som bol v sobotu na pasoch ... ciel: chata pod durkovou z kyslej
 dosiahnuty stav: struharske sedlo (bol som sam a presviedcal som sa ze treba ist hore az do vtedy kym som nevidel predomnou cerstve medvedie stopy ) 
 takze som sa na to vykaslal ked som uz mal vyhovorku sam pre seba    a stocil to pol hodku pred cielom
 2 Janci... mam dost tazke lyze na to aby som snimi rad slapal      radsej sa vozim
 a este sa mi dnes aj podarilo v lese najst mp3 prehravac ... niekto chodi do lesa na huby a niekto na samsungy  _________________
 Su veci medzi nebom a zemou, ktore nevysvetlis

|  
			| Ned, 10.02.2008, 23:37 | 

|  
		|  |  
			| Rudi Mitsubishi Man 
   | _________________
 Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
 Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!

|  
			| Pon, 11.02.2008, 0:18 | 

|  
		|  |  
			| Jano JP Pajero compatibile 
   | 2 Fatima: no ak to s tými zimami pôjde takto ďalej, asi všetci budeme aj v zime už len offroadiť     alebo príde nová doba ľadová a všetci sa pôjdeme - kĺzať...
 2 Hugo: ani by si neveril, ako ma teší, keď aj inému sa nechce či nevládze     obávam sa ale, že tebe pri tvojej kondičke a nepupkatej postave ani ťažké lyže a medvede nestačia nato, aby si šiel rovnakým (pomalým) tempom ako ja...
 (my sme splnili plán a vyšlapali sme do Tomanovho sedla, aj keď boli už aj zajačie úmysly vzdať to skôr -našťastie ja som nebol ich autorom    , ale pridal by som sa; no potom sme boli šťastní, že sme to neurobili)_________________  Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....      Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...   

|  
			| Pon, 11.02.2008, 10:11 | 

|  
		|  |  
			| boby Učeň 
   | Fatima píše: no dnes bola fakt pekna nedela     Lyzovat sme neboli    , ale boli sme offovat       mame tu jedno pekne auticko tak sme ho boli testnut na kysuciach.celkom ma potesilo, ako si pomenovala "pekne auticko"    . Ako hovorieval svojho casu Dirty Harry (Clint Eastwood), parafrazujem: Urobila si mi den.   _________________
 boby patrol

|  
			| Uto, 12.02.2008, 10:35 | 

|  
		|  |  
			| Maťka Koumák 
   | Citácia: celkom ma potesilo, ako si pomenovala "pekne auticko" . Ako hovorieval svojho casu Dirty Harry (Clint Eastwood), parafrazujem: Urobila si mi den. Ja mam na tvoje auto viac superlativov, ked ze som si dovolila aj trochu zajazdit        , snad bude aj nejaka stojka na narazniku, len sa musim rozcvicit, aby ma neseklo  

|  
			| Uto, 12.02.2008, 11:02 | 

|  
		|  |  
			| boby Učeň 
   | Fatima píše: Citácia: celkom ma potesilo, ako si pomenovala "pekne auticko" . Ako hovorieval svojho casu Dirty Harry (Clint Eastwood), parafrazujem: Urobila si mi den. Ja mam na tvoje auto viac superlativov, ked ze som si dovolila aj trochu zajazdit        , snad bude aj nejaka stojka na narazniku, len sa musim rozcvicit, aby ma neseklo  tesim sa   _________________
 boby patrol

|  
			| Uto, 12.02.2008, 11:10 | 

|  
		|  |  
			| Hugo ATOYOT positive 
   | oneee... dna 21.2.2008 odchadzame na "SkiOffroad" do rumunska   kto chce viac info , resp. ma zaujem ... bude to cisto freestyle freeridovy offroadovo tematicko poznavaci zajazd   _________________

Naposledy upravil Hugo dňa Uto, 10.09.2019, 11:51, celkovo upravené 1 

|  
			| Uto, 12.02.2008, 11:19 | 

|  
		|  |  
			| Maťka Koumák 
   | Kód: oneee... 
 dna 21.2.2008 odchadzame na "SkiOffroad" do rumunska

kto chce viac info , resp. ma zaujem ... 0905 846 970

bude to cisto freestyle freeridovy offroadovo tematicko poznavaci zajazd [quote]
 no daj bizsie info, co sa tam bude robit - ski off si neviem cekom predstavit  :D  :D  :shock:
 mna uz raz rado tahal za offom na ale na saniach, bola to celkom zabava.....[/quote]

|  
			| Uto, 12.02.2008, 11:56 | 

|  
		|  |  
			| Hugo ATOYOT positive 
   | pojdeme ro rodnei na blind, ubytujeme sa niekde na private, abo v penzione na jednu noc, potom rano slapanie slapanioa slapanie a lyzovanie lyzovanie lzyovanie... a potom borovicka, borovicka, borovicka....
 a na druhy dem znova.
 blizko nasho ciela je lyz stredisko borsa tak tam pojdeme jeden den kuknut  a inac sa budeme presuvat autickom z miesta na miesto    a obideme cele pohorie_________________

|  
			| Uto, 12.02.2008, 12:33 | 

|  
		|  |  
			| rado nd OFFROAD Expert 
   | Nezabudni ukladať trasy 

|  
			| Uto, 12.02.2008, 12:35 | 

|  
		|  |  
			| Maťka Koumák 
   | Hugo a  nezabudni poriadne fotit   

|  
			| Uto, 12.02.2008, 15:23 | 

|  
		|  |  
			| boby Učeň 
   | Fatima píše: Citácia: ...snad bude aj nejaka stojka na narazniku, len sa musim rozcvicit, aby ma neseklo  a je tam   _________________
 boby patrol

|  
			| Uto, 12.02.2008, 17:10 | 

|  
		|  |  
		|  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre