Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 06.06.2025, 21:55
Dnes je piatok 6. júna 2025, meniny má Norbert a zajtra Róbert

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 86 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
 T - COM 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ved je to stale ta ista komunisticka mrsina a cim vecsi chaos tym sa lepsie ojebabrava. Ako im mozete na take pikacovyny stale sadat?? :smt102

Str, 13.02.2008, 17:50
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
btw. finder ma pravdu, maju uz par dni dost vazny problem na dslamoch, aj ked odpoved na hotline je ako vzdy rovnaka: nie, ziadny problem nie je, nase zariadenia funguju bezchybne...

Zmenil som velkost MTU na 1300, a nic sa nezmenilo.
Ale dnes som flashol firmware a uz to je ine kafe...

Str, 13.02.2008, 19:33
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
docital som az do konca... uf.

je to huste ale bohuzial pravdive.

Str, 13.02.2008, 20:15
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mierny update, koho to zaujima:

- v ramci moznosti treba skusit flashnut firmware
- zmenit MTU/MRU na 1300/1272
- zresetovat okruh (linku)
- ak nepomoze, linku dat zmerat ...
(poradie si vyberte sami)

TCom vraj stahoval ustrednu (tyka sa len DC) a do toho este zmena MTU (celoslovensky ?) (stale neoverena info, ale zda sa ze je to tak) a poondil sa mi net ... Hackoval som nastavenie routera ako debil, niekedy to bolo lepsie, niekedy horsie ... A dnes sa resetla linka a zatial to drzi ...

Uto, 19.02.2008, 22:56
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
finder píše:
(poradie si vyberte sami)...

Ked neviem o com vobec hovoris, asi by som sa do toho nemal pustat, ci ano ? :D

Str, 20.02.2008, 13:25
Profil WWW
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
List T-Com - u :
(uz ma fakt nasrali)

Uzavrel som s vami zmluvu, preto ze som si naivne myslel ze ste profesionali. Dal som vam prednost pred inym operatorom.

Ziskali ste si ma sluzbou 4G internet Turbo 2 + (vsimnite si tu dvojku a dobre si ju zapamatajte, lebo o nej budem pisat neskor) Kupil som od vas aj router , ktory vy nazyvate ethernet dsl modem. Kupil som si aj akciovy GPS navigator.

4G internet Turbo 2 + a 4G internet Turbo 1 + (vsimnite si ze spominam aj sluzbu 4G internet Turbo 1+ hoci som ju nikdy nechcel) mi spustili tesne pred Vianocami. V januari som teda ocakaval fakturu nepresahujucu 5000,-Sk vratane zaplatenia mesacneho preddavku.

1. Faktura za 1.12. – 31.12. 08 prisla na 4989,-Sk v ktorej bol zahrnuty Turbo 2+ a Turbo 1 + ktory som nechel!!!!!! Vo fakture nebola zhrnuta GPS navigacia v cene cca. 1999,-Sk. Ale za to boli vyuctovane prenesena data za Turbo 1+ !!!!!

Fakturu som reklamoval. Reklamacia bola uznana. V liste pisete ze mi bude vratena suma : 3 707,-Sk s DPH
Zaplatil som teda router 831,90 + faktura za dni v decembri + preddavok 593,8,-Sk na fakturu v januari 2008.
Dobropis mi prisiel na 3216,5,-Sk - cize ste zo sumy 3 707,-Sk odratali preddavok na mesiac januar 2008

2. Faktura za 1.1. – 31.1. 08 prisla na 4772,- Sk + nedoplatok 61,50
Smozrejme zase ta ista chyba, uctovali ste mi prenesené dat (1745,-Sk) za 4G internet Turbo 1 +, ktory som nemal ani v zmluve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale bol som kludny, sice som si potvrdil teoriu o neschopnosti spolocnosti T-Com., a zase som fakuru reklamoval.
A tu sa natiska otazka : „Kedy debilny inzinier, ktory pise tuto kravinu zaplatil GPS navigaciu ?“ Ano, prisla vyfakturovana v tejto fakture.

Takze som zobral notebook pripojil som sa na internet banking a zaplatil som vam:
GPS navigaciu 1672,3-Sk bez DPH + fakturu 593,80,-Sk za mesiac marec 2008, kedze fakturu za mesiac januar 2008 som uz zaplatil ako preddavok v mesiaci december 2007. A pozor zaplatil som vam aj ten nedoplatok o ktorom mi nikto nic nevedel povedat za co je.

3. Faktura za 1.2. – 29.2. 08 prisla na 593,80,-Sk + pokuta za nedodrzanie doby splatnosti 50,-Sk cize spolu 644,-Sk
V spodnom riadku sa pise :

UPOMIENKA
Vazeny zakaznik (pochybujem lebo doteraz ste si zo mna robili len srandu, ale k veci ), dovolujeme si vam pripomenut ze k dnesnemu dnu ste neuhradili splatnu fakturu za poskytnute sluzby za fakturacne obdobie :

---no darmo na to pozerate, lebo tam nie je napisane ziadne fakturacne obdobie !!!!!!!!

Velmi ochotny pan mi na informaciach potvrdil, ze reklamacia 2. faktury (vid rozpis vyysie cca. 5 - 10cm smerom k hornej hrane monitora podla rozlisenia) nie je ukoncena.

Akym pravom teda ziadate odo mna zaplatenie 3.fakury ked reklamacia 2 fakutry ani po mesiaci nie je uzavreta ???????????????

Akym pravom teda ziadate odo mna zaplatenie pokuty za nedodrzanie splatnosti, ked peniaze za uhradu 2. faktury vam prisli 2. dni pre datumom splatnosti a reklamacia nie je uzavreta ???????????????

Ocakavam od vas teda rychle vyriesenie danej situacie, ospravedlnenie.

S pozdravom Ing.Drahomir Vincel

Pon, 10.03.2008, 15:02
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... a vies kolko je takych zakaznikov ??? kopu...

Pon, 10.03.2008, 15:46
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mno heské kocurkovo :?

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Pon, 10.03.2008, 16:19
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
živo si predstavujem tí-komunistu, ako číta, číta, pravítkom premeriava monitor, hľadá text 10cm vyššie, aby sa v tom zorientoval.... :-D

už ti tam len chýba dovetok:
- k rukám zodpovedného pracovníka
- kópia: Plus 7 dní, Nový čas.

teprva potom by si videl reakciu...

Pon, 10.03.2008, 16:54
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
janwayz píše:
živo si predstavujem tí-komunistu, ako číta, číta, pravítkom premeriava monitor, hľadá text 10cm vyššie, aby sa v tom zorientoval.... :-D

už ti tam len chýba dovetok:
- k rukám zodpovedného pracovníka
- kópia: Plus 7 dní, Nový čas.

teprva potom by si videl reakciu...

No jo prípadne postúpime to nášmu právnemu oddeleniu :-D tiež robí zázraky niekedy

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Pon, 10.03.2008, 16:58
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
taketo nieco sa musi riesit pramo u nich v budove. to nema zmysel sa hadat cez maily alebo cez telefon.

pred tyzdnom mi vypadol 4g net s vypisanim chyby 638 tak reku ideme volat. klasika restart okruhu, volam zas ze nejde ze restart nepomohol ze skusi este raz. reku nie neskusite a rieste to. tak to postupime technikovi. reklu ako chcete. tak na druhy den technik vola. chyba bola u nas na jednom z portov malo by vam to fungovat.

s radostou to slo asi pol tyzdna a dnes zasa to iste tak davaj volajt s nervoznym hlasom tak si uz pytal iba cislo linky a koncove zariadenie. ked sa potom opat pytal na koncove zariadenie tak som mu s nasratostou v hlase zopakoval a na rovinu povedal ze ak ma necha este cakat kym on bude restartovat linku tak sa veci budu riesit inym sposobom (sice este neveim akym ale nieco by sa naslo :-D ) tak co sa mohlo stat? opat to posunul technikovi ako reklamaciu opravy ci co. ale zaujimave bolo ze asi po pol hodine mi net siel uplne v pohode.

inak raz bol u mna servisny technik a to az po tom ako som ho otravoval ze mi stale pada net :lol: tak cez telefon vyriesil s ustrednou v BA nejake na novo nastavenie protokolu na nasu linkua ty mantaci to neulozili tak potom volal priamo od nas a nebal sa pouzit nadavky. a teraz mam opat dojem ze ako nastupil 4g net tak sa to vsetko posralo :evil:

Pon, 10.03.2008, 17:10
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Andrej píše:
No jo prípadne postúpime to nášmu právnemu oddeleniu :-D tiež robí zázraky niekedy

Take pravne odelenie ake maju v STcku sa nicoho nezlakne. Ani protimonopolneho ani telekomunikacneho uradu. Su schopni riesit a odvolavat sa tak dlho az sa im podari z 800mil pokuty vyrobit 2mil.
Inak nadradena instancia v internetovych sluzbach je telekomunikacny urad. Ak sa nedari riesit problem, treba sa stazovat tam. Pripadne ho aj v korespondencii spomenut. Lepsie ako sa vyhrazat pravnikmi lebo tam nemaju konkurenciu.

Pon, 10.03.2008, 17:28
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
DanoDEF píše:
... a vies kolko je takych zakaznikov ??? kopu...

Viem, ale kazdy na to asi sere... keby ze sa jedna o drobne. Ale ked to zratam tak ma skoro obrali o 4000 Sk.

Milos píše:
taketo nieco sa musi riesit pramo u nich v budove. to nema zmysel sa hadat cez maily alebo cez telefon.

Ved praveze ja som prave prve 2 reklamacie riesil osobne a zaroven som poslal starzost aj do ustredia, aj na www.staznosti.sme.sk

Pon, 10.03.2008, 17:48
Profil WWW
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dado píše:
finder píše:
(poradie si vyberte sami)...

Ked neviem o com vobec hovoris, asi by som sa do toho nemal pustat, ci ano ? :D

niektore zariadenia to umoznuju nastavit priamo vo webovom (ci inom menezovacom) rozhrani ..

Ine len cez prikazovy riadok a to je pre neskuseneho trochu onania (po telefone by som nechcel byt priatel na telefone :? ).

Pon, 10.03.2008, 19:49
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Bol som osobne v T-com-e unas v R.S.
Pani ktora tam sedela zistila, po 20 min cakani na spojenie s osobou ktora vybovovala reklamaciu, ze dotycna osoba je na PN - ke.

A co je hrozne spojovatelke sa musela prosit aby ju spojili, pretoze T- com v R.S. nema, podla internej politiky, take vysoke pravomoci, aby im poskytovali prac. tel.cisla na osoby profesne zaradene vyssie, ako pracovnicka v R.S. !!!!! Kebyze to nepocujem na vlasten usi tak neverim.

A co je neuveritelne, vsetky reklamacie vybavuju 3 osoby pra celu SR . Moju vybuje p. Slavkovska, ale mam smolu lebo je PN tak reklamaciu nikto neriesi.

Štv, 13.03.2008, 11:28
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 86 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný