Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 27.06.2025, 1:23
Dnes je piatok 27. júna 2025, meniny má Ladislav, Ladislava a zajtra Beáta

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 38 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
 kúpa pár otázok 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ahojte.mám ponuku na toto auto.chcel by som vás poprosiť o zopár rád.Vyzerá že to má zodvihnutý podvozok ale neviem,či je to len nejaká ľudová tvorivosť alebo nejaká profi sada.Nedá sa zaradiť redukcia,bazárnik tvrdí,že je to len zaseknuté,že to treba len rozhýbať.Funguje klíma aj za studeného počasia?Keď som ju zapol nefungovala a on mi tvrdil že preto lebo je zima.
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Ned, 03.12.2006, 22:00
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Obrázok

Ned, 03.12.2006, 22:09
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nedaj sa odrbat...klima ide aj v zime...naopak obcas ju treba zapnut aby sa pemazal kompresor,,,,,mne klima obcas zapne sama .....ale neriesim uz.....

Ned, 03.12.2006, 23:55
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Klima ti musi ist stale ... ale mozno to je len tym , ze nie je naplnena ...
Podvozok vyzera ze tam je nejaky iny , celkovo to auto vyzera ze je trochu hore ...
S tou redukciou ti mozno bude vediet pomoc nas Jeepar diesel :-D
Ale ak su len toto chyby na tom aute a cena je dobra , tak nie je nad cim premyslat :D

Pon, 04.12.2006, 0:00
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Marceku, a spýtal si sa bazárnika, či si už hľadal zuby po garáde? ja som najprv vybuchol smiechom - pri tých vtipných bazárnikových odpovediach, no potom mi došlo, že on to asi myslí vážne...
- mal by Ti predviesť, ako sa rozhybava niečo čo nefunguje a keď uspokojivo nerozhýbe, pusť na neho besného psa, nech sa rozhýbe on, zmrd jeden :smt143
PS: mňa tu na fóre poznajú skôr ako mierumilovného človeka, ale hajzli ma vedia ešte stále vytočiť :smt150

Pon, 04.12.2006, 0:51
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
marcek4x4 píše:
Ahojte.mám ponuku na toto auto.chcel by som vás poprosiť o zopár rád.Vyzerá že to má zodvihnutý podvozok ale neviem,či je to len nejaká ľudová tvorivosť alebo nejaká profi sada.Nedá sa zaradiť redukcia,bazárnik tvrdí,že je to len zaseknuté,že to treba len rozhýbať.Funguje klíma aj za studeného počasia?Keď som ju zapol nefungovala a on mi tvrdil že preto lebo je zima.

...to rozhýbanie redukcie by som si fakt pozrel...!!! To je idiot, a myslý si, že aj všetci ostatní sú idioti??? :smt075

http://www.aloha.sk/
http://www.excursion.sk/
http://picasaweb.google.sk/michi4x4

Pon, 04.12.2006, 1:03
Profil WWW
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zaujimave by bolo kolko za to XJ chce. A potom spekulovat ci to zobrat aj z nefunkcnou redukciou. Ten podvozok...skus dat fotky uchytenia panhardky a jej casti, ale pri pravom kolese. Maju pruziny nad sebou podlozky ? Ak je to tovarensky podvozok, a je urobeny dobre, tak panhardka by mala byt stelovacia.

Pon, 04.12.2006, 7:27
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No tá redukcia...ťažko to takto posudzovať. Aj Palochero mi spomínal, že keď kúpil on, tak tiež mu nešla zaradiť....lebo ju dovtedy nikto nezaraďoval a zhrdzavel mu ten mechanizmus. Chcelo by to lahnúť pod auto a pozrieť tie tiahla v akom sú stave. Možno sú len ohnuté necitlivým zaraďovaním alebo je posunutý štelovací prvok. Samotnej redukcii neviem čo by sa mohlo stať aby to neovplyvnilo aj ostatnú funkčnosť rozvodovky.

To s klímou skúšal na mňa aj "môj" bazárnik. Je to asi taký ich folklór. Sú to všetko hajzlíci. Ja som mal vadné tlačítko a nízky tlak. Inak mne sa zapína klíma samočinne pri ofukovaní čelného skla.

Podvozok z tých fotiek neviem identifikovať. Zadné tlmiče určite niesu origo séria. Chýba mi tam bočný pohlad na predné aj zadné pruženie. Akurát tie listy sa mi zdá, že ich je tam viac než normálne. Možno pridané pásy alebo sú zosilnené liftové. Ale to len tak typujem bez záruky. :wink: :D

Pon, 04.12.2006, 7:45
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
diesel píše:
No tá redukcia...ťažko to takto posudzovať. Aj Palochero mi spomínal, že keď kúpil on, tak tiež mu nešla zaradiť....lebo ju dovtedy nikto nezaraďoval a zhrdzavel mu ten mechanizmus. Chcelo by to lahnúť pod auto a pozrieť tie tiahla v akom sú stave. Možno sú len ohnuté necitlivým zaraďovaním alebo je posunutý štelovací prvok. Samotnej redukcii neviem čo by sa mohlo stať aby to neovplyvnilo aj ostatnú funkčnosť rozvodovky.

To je pravda. Ja som mal zahrdzavené tie tiahla a nešla zaradiť. Trocha WD40 to vyriešilo. Ale iba dočasne. Tým zahrdzavením a následným rozhýbaním sa rozdrbalo také malé púzdro, ktoré vedie osku tej páky, a páka sa vzpriečila.
Obrázok
Ešte otázka, či sa bavíme o tom, že nejde zaradiť redukcia (4Lo) alebo či nejde radiť vôbec.(ani 4H ani N)
Ale keby to bola len tá rozvodovka, tak to nie je najhoršie. Dá sa zohnať druhá za celkom rozumné $$$ :-D

diesel píše:
To s klímou skúšal na mňa aj "môj" bazárnik. Je to asi taký ich folklór. Sú to všetko hajzlíci. Ja som mal vadné tlačítko a nízky tlak. Inak mne sa zapína klíma samočinne pri ofukovaní čelného skla.
Klima ide stále, nezávisle od teploty. Pri ofuku skla samočinne

diesel píše:
Podvozok z tých fotiek neviem identifikovať. Zadné tlmiče určite niesu origo séria. Chýba mi tam bočný pohlad na predné aj zadné pruženie. Akurát tie listy sa mi zdá, že ich je tam viac než normálne. Možno pridané pásy alebo sú zosilnené liftové. Ale to len tak typujem bez záruky. :wink: :D

Asi tak ako píše Dieslik. Daj iné foto.

Pon, 04.12.2006, 9:33
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ešte jedna vec ked si dobre všimnete prednú napravu tak spodný doraz nieje zdvihnutý o litf, podla prvotneho odhadu, pač nedavno to daval hore to ma pravdepodobne 2" lift, akurat spodne dorazy nikto neriešil.

Vyzerá že su dávané ine struny, nejako sa mi javia silnejšie čo sa týka priemeru, v sobotu ležal pod jedným XJ. Zadne listy su dorabané prípadne su iné, väčšinou su 3 listy, na jednom som videl 4 toto ma 5 a vyzerajú mohutnejšie.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Pon, 04.12.2006, 9:51
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Přední pružiny se opravdu zdaj silnějšího průměru. XJ má průměr drátu asi 13,4 mm. V zadních listech je jeden na víc. Normálně jsou čtyři listy,tady je jich pět. Pokud to není moc tvrdý,tak to není špatnej postup zvednutí.

Klima. V XJ je manuální klimatizace a ta pokud je -1 a míň tak nesepne ikdyž je natlakovaná. Jestli jí chceš vyzkoušet,tak dej auto někam do tepla a zapni jí.

Pon, 04.12.2006, 11:31
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
uf celkom sa to tu rozbehlo.Takže je to ročník 99,159 t km,nová hlava,cena 270t sk,Obrázok
je toto normálny stavvzhľadom na vek?Obrázok
neviem rozluštiť tretí znakObrázok
to janojp:ten pes je jeho no možno za malú klobásku... :smt093 :smt093 Obrázok
to harley:chlap nám dal kľúče,že chodte sa previezť...
moj pocit z toho podvozku bol dobrý,krásne filtroval všetky nerovnosti a vobec som nemal pocit,že by bol tvrdý.keby som toto urobil s nissanom pickup tak by mi vybil všetky zuby

Pon, 04.12.2006, 21:40
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
podmienky sme si vyjasnili:funkčná klíma,redukcia a možnosť pozrieť podvozok na zdviháku,lebo lak mal zachovalý

Pon, 04.12.2006, 21:43
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Počuvaj s tou koroziou je len toto miesto alebo je viacej takých?? JA mam ročník 94 a hrdzu mam len ako su lemy dverí, a kapoty prednej zadnej čo sa da lahko urobiť docela inde to mam uplne v pohode, ak neratam zhrzavenenejaké uchyty zadných sedačiek. okolo okien to mam čisté. Skús ešte ako maš tesiniacu gumu na dverach da sa dať lahko dole, býva to tam chytene niekedy ale da sa ľahko opraviť. Skus pozreť aj to. je to ľahko prístupné aj dole pri predných dverach skus odsunuť tu gumu a uvidíš ako je to chytene.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Pon, 04.12.2006, 21:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tá korózia sa ani mne nepáči. Jeepy majú všeobecne dobré pozinkovanie. Ja mám o rok staršie a na povrchu žiadna stopa. Neopravoval to tam niekto?

Pon, 04.12.2006, 21:59
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 38 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný