Dnes je štvrtok 26. júna 2025, meniny má Adriána a zajtra Ladislav, Ladislava
Autor |
Správa |
pal
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 02.11.2006, 1:34 Príspevky: 889 Bydlisko: Ruzindol (TT)
|
Na zadny naraznik pribudol nosic na rezervu a hilift. Chyteny je na troch bodoch, uz ziadne buchanie a hrkanie. Troska som este podvozok poladil...

_________________ zelena mrdka
|
Ned, 03.02.2008, 23:52 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Ooh it's a killing machine it's got everything
Like a driwing power big fat tires everything
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Ned, 03.02.2008, 23:57 |
|
 |
biker
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 0:00 Príspevky: 1239 Bydlisko: Senica
|
i love it, i need it, i seed it
eight cylinders all mine
allright, hold on tight
i`m a highway star (offroad star) 
|
Pon, 04.02.2008, 1:16 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
biker píše: i love it, i need it, i seed it eight cylinders all mine allright, hold on tight i`m a highway star (offroad star) 
Vždy ked vidim big auto, tak si spomeniem na tú pesničku.
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Pon, 04.02.2008, 1:18 |
|
 |
pal
OFFROAD Expert
|

Uz ma prestala bavit neustale sa rozladzujuca zbiehavost, buchotanie napravy o olejovu vanu a podobne nedostatky. Zhodil som dole napravu, odbrusil a prelisoval uchytenie zvyslakov. Zo zaklonu -4° vnikolo +8°. Dalejsom pokracoval zmensovanim uhlu panhartky. Nasledne vzniklo miesto aj pre priamu spojovacku, ktora sa nepredlzuje a nesracuje podla jej samopotreby. Zospodu som este prizvaral vystuhu pravej, uz ohnutej nohavice, zamenil silenbloky a klzne loziska za nove. Vsetko nalakoval a poskladal. S vysledkom som nadmieru spokojny. Auto krasne drzi priamy smer, ziadne rallye korekcie volantom. Pri prejazde priecnej nerovnosti auto neuskakuje do strany. Pri skakani nic nebuchoce a neohyba.
Zadnej naprave som ako darcek vmontoval do diffu Aussinu, pozamienal klzne loziska. Konecne mozem zacat Tesco-offovat!
Ak niekto premyslate nad pootocenim nabojov, tak smelo do toho, da sa to celkom elegantne zvladnut. A vysledok stoji za to: nechvejuce sa riadenie, samocentrovanie kolies, vyssie od zeme polozena spojovacka
Nazaver este foto tatikoveho noveho Zg-cka. Je to ´98 2.5td. Caka nan este nejaky ten liftik + disky, pneu, podlozky.

|
Štv, 06.03.2008, 23:47 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
Pekne si sa pohral 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pia, 07.03.2008, 9:16 |
|
 |
pal
OFFROAD Expert
|
Na Jeepku pribudlo zopar dalsich vychytavok, vsetky bohuzial az vtedy, ked bolo neskoro.
Zosilenie zadnej D35C po tom co sa zacala usmievat na zamnou iduce vozidla svojim 9 milimetrovym usmevom:
Na zadnom vystupe z rozvodovky som odstranil slip-yoke vynalez. Namiesto neho som nahodil homemade unasac na CV kardan. Nasledne bolo nutne upravit sklon zadneho difu. Rozrezal som nohavice tesne pri nom, vyrovnal ohnutu napravu a nazvaral do potrebnej polohy. SYE vrelo odporucam!
Este foto noveho tlmica riadenia(viem za pekny peniaz zohnat...)
Dalsia paradna vychytavka- vyduch na teply vzduch. Rychle a funkcne bez potreby rezania kapoty.

|
Ned, 03.08.2008, 22:18 |
|
 |
ferjon
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:24 Príspevky: 604 Bydlisko: Polomka - okr. BR
|
pal obdivujem tvoju odvahu a šikovnosť 
|
Ned, 03.08.2008, 22:35 |
|
 |
ruta
Učeň
Registrovaný: Str, 16.01.2008, 16:56 Príspevky: 99 Bydlisko: Ostrava
|
pal píše: tlmica riadenia(viem za pekny peniaz zohnat...) 
Pal ty z toho svého vozítka děláš pomalu pěkný prototyp  .
Ale jinak potvrzujem, že Pal umí sehnat za dobrý peníz tlumič řízení, honosím se s ním taktéž na svém terénním přibližovadle.
|
Pon, 04.08.2008, 9:37 |
|
 |
pal
OFFROAD Expert
|
ruta píše: Pal ty z toho svého vozítka děláš pomalu pěkný prototyp  . Ale jinak potvrzujem, že Pal umí sehnat za dobrý peníz tlumič řízení, honosím se s ním taktéž na svém terénním přibližovadle.
Ked som ta videl v Tisovci ako si prepalil ten jeden vyjazd zo specialky a potom na cavoji s tym patrolom uviazanym na narazniku, bolo rozhodnute! Krasne ti to slape.
|
Pon, 04.08.2008, 17:16 |
|
 |
ruta
Učeň
|
pal píše: ruta píše: Pal ty z toho svého vozítka děláš pomalu pěkný prototyp  . Ale jinak potvrzujem, že Pal umí sehnat za dobrý peníz tlumič řízení, honosím se s ním taktéž na svém terénním přibližovadle. Ked som ta videl v Tisovci ako si prepalil ten jeden vyjazd zo specialky a potom na cavoji s tym patrolom uviazanym na narazniku, bolo rozhodnute! Krasne ti to slape.
Mala chybicka Pal, já jsem byl v Tisovci a bral jsem od tebe ten tlumič, ale auto bylo od HonzaKa.
Já jsem neměl v té době auto spravené a v Čavoji jsem tentokráte chyběl, byl tam jen HonzaK sám.
Ale už mám car O.K., takže příští Tisovec, Čavoj, ....... a vůbec na Slovensku, se těším. Ale občas je to kouknutí na tvoji Jeepku dost inspirativní. Takže pokračuj chalan 
|
Pon, 04.08.2008, 18:31 |
|
 |
masurko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.09.2007, 12:05 Príspevky: 1818 Bydlisko: Trencin
|
pal píše: ... mozno o par rokov si budem moct dovolit zivit aj 4.0l. Dovtedy postaci aj bmwacik....
palino ani si sa chalanom nepochvalil, ze uz preslo asi par rokov  len sa pochval, ze uz capujes benzin 
_________________ "Bolesť trvá len chvíľu, víťazstvo trvá navždy" Ex: JEEP CHEROKEE 4.0i, 4.5" lift Ex: Patrol K260, 2.8D homemade pickup Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba
|
Pon, 04.08.2008, 20:22 |
|
 |
pal
OFFROAD Expert
|
masurko píše: pal píše: ... mozno o par rokov si budem moct dovolit zivit aj 4.0l. Dovtedy postaci aj bmwacik.... palino ani si sa chalanom nepochvalil, ze uz preslo asi par rokov  len sa pochval, ze uz capujes benzin 
tak trosku, no, ale pssst
A Ruta - mal som taky dojem naposledy ze si ma uz moc nepamatas...
|
Pon, 04.08.2008, 22:52 |
|
 |
ruta
Učeň
|
pal píše: A Ruta - mal som taky dojem naposledy ze si ma uz moc nepamatas...
Bodejt bych si te v Cavoji pamatoval, kdyz jsem tam nebyl 
|
Uto, 05.08.2008, 7:10 |
|
 |
robin
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 21.07.2008, 7:51 Príspevky: 540 Bydlisko: Trenčín
|
Pal,kolko stojí u Teba ten tlmič? A čo Ten výduch ,iba si vybral Tu plnu mriežku?Už idem do garáže kuknuť a konečne dorobiť predný nárazník.
_________________ Jeep grand cherokee 4,7 V8
|
Uto, 05.08.2008, 9:24 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|