Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 28.06.2025, 0:23
Dnes je sobota 28. júna 2025, meniny má Beáta a zajtra Peter a Pavol, Petra

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 38 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 kúpa pár otázok 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Spomínal si aj menenú hlavu?
To by som nebral.

Uto, 05.12.2006, 9:22
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ta kastle se mi nelíbí. Takhle orezivělý části bych čekal u auta pod 90rok.

Uto, 05.12.2006, 12:43
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chcel by som sa vám všetkým poďakovať za reakcie,dnes mi volal,že klíma aj redukcia sú OK.Pýtal som sa na tú hrdzu či nebolo havarované. Odpoveď: on to tak kúpil a tresol mi telefonom.Takže ukončujem túto tragikomédiu a poďme do krčmy.

Uto, 05.12.2006, 18:59
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:smt128 super...dobre si urobil ! bazarnik prave stratil zakaznika :smt098 :smt143 ale skoda ze si to auto od neho aj tak niekto kupi :cry:
keby nas bolo viac takych ako ty tak takych bazarnikov s takym :smt013 jednanim ubuda....

este by som sa na toho ....... isiel pozret :smt140 a kazdemu koho poznam rychle zavesil na nos aky super clovek v tom a tom bazare..... a taka sprava sa rychlo roznesie :wink:

Uto, 05.12.2006, 23:56
Profil ICQ WWW
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
biker píše:
keby nas bolo viac takych ako ty tak takych bazarnikov s takym :smt013 jednanim ubuda....

este by som sa na toho ....... isiel pozret :smt140 a kazdemu koho poznam rychle zavesil na nos aky super clovek v tom a tom bazare..... a taka sprava sa rychlo roznesie :wink:

Mam taky dojem, ze na tuningklube maju zoznam nejakych servisov, ze ktore su fajn a ktorym sa radsej vyhnut ...
Bud ho citat, alebo si tu spravime svoj ...

Str, 06.12.2006, 0:57
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To je ťažko. Časom by sa v tom zozname ocitli asi všetci bazárnici. V tomto prostredí aké je, by totiž poctivý bazárnik asi neprežil. Zákonite bude preválcovaný expanziou polozlodejov so silnými žalúdkami. Ich zisk je totiž tvorený zvečša práve rozdielom medzi reálnou cenou a podvodnou cenou vzniknutou zatajením prúserov na aute. (ako na mojom :D ) Takzvaných výhodných kúp je velmy málo...keď niekto zverí autobazáru auto prudko pod cenu.

Autoservisy to je kapitola sama o sebe. To video s tou vypálenou poistkou je len smiešnou špičkou ladovca. Je to ako s cigánmi...tých pár poctivých výnimiek nestojí za to aby som ich nehodil všetkých do jedného vreca. Ak stretnem automechanika, ktorý nemá snahu podojiť svojich zákazníkov viac než je nevyhnutné...hlboko sa mu pokloním.

Str, 06.12.2006, 8:07
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
diesel píše:
...keď niekto zverí autobazáru auto prudko pod cenu.

Aj keby taky niekto bol tak bazarnik to urcite dorovna na "obvyklu cenu" svojou tucnou marzou..... :smt017

Str, 06.12.2006, 9:35
Profil ICQ WWW
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jeepko z druhej ruky je loteria. kto preda dobre 3-5r.?.. a hlavne ak je to vacsinou dalsie auto v rodine. z troch J som dvakrat kupil s vaznejsou zatajenou chybou,ale naposledy som spravil dobru zmluvu v nemeckom bazare. v pohode sme sa potom dohodli na vyraznej zlave. teda nie uplne v pohode :) nejake tie obchodne inspekcie som musel pospominat aby videl ze niesom z tajgy ..teraz som spokojny, zlava vykryla naklady na poriadnu opravu a vsetko je OK. dolezite je HNED A VELA!
:smt066
stary ale hento ze si okaslal si dobre spravil.. tam uz boli kotrmelce

Pia, 08.12.2006, 14:29
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 38 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný