Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
Autor |
Správa |
ludo
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 01.11.2006, 12:26 Príspevky: 424 Bydlisko: Bratislava
|
kedysi som videl sialenu vecicku......rybarske haciky.....neviem mozno 200 na platnicke z preglejky.....pod potah na vodicove sedadlo......manik radsej zavola policiu a sanitku.......kazdy pohyb po dosadnuti.....peklo....
_________________ Grand Cherokee V8 4,7 WJ
Jeep Wrangler 2,5 YJ
|
Pon, 31.03.2008, 0:01 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
ludo píše: kedysi som videl sialenu vecicku......rybarske haciky.....neviem mozno 200 na platnicke z preglejky.....pod potah na vodicove sedadlo......manik radsej zavola policiu a sanitku.......kazdy pohyb po dosadnuti.....peklo....
Mno a potom ťa zažaluje za ubliženie zdravia nie??? Dakujem sudiť sa v týchto našich končinách je posledný zufalí počin ako učiniť spravodlivosti a to verte že viem o čom hovorím 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pon, 31.03.2008, 9:36 |
|
 |
Majo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 26.11.2006, 22:15 Príspevky: 681 Bydlisko: Zvolen
|
to mas potom tak, dilema - chodit na sudy autom, alebo chodit peso do prace - tak si vyber....
|
Pon, 31.03.2008, 10:02 |
|
 |
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
ked si dam na uato prislusne upozornenia o nebezpecnosti poskodenia zdravia tak mi asi mozu fukat max praskovy cukor do ....
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Pon, 31.03.2008, 10:46 |
|
 |
Tyky
OFFROAD Expert
|
podla mna to boli len okukavaci, zlodeji ani nevystupia z auta ked vyhladavaju , ani nezastavuju a ked ti ho budu chcet ukradnut -tak ti ho ukradnu.
_________________ Patrol 3,0 TDi
|
Pon, 31.03.2008, 11:01 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
Tyky mas pravdu ,zlodeji to určite neboli skor to boli zvedavci alebo hladači niečoho ,co už niekomu chýba.
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
|
Pon, 31.03.2008, 11:22 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Andrej píše: Mno a potom ťa zažaluje za ubliženie zdravia nie??? Dakujem sudiť sa v týchto našich končinách je posledný zufalí počin ako učiniť spravodlivosti a to verte že viem o čom hovorím 
Pan sudca, ale ja neviem kto to na tu sedacku polozil, naozaj.
Nastastie plati prezunkcia neviny, takze ti vinu musia dokazat.
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Pon, 31.03.2008, 11:51 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
No Já neviem ale nedávno to bolo v telke,že najskôr okukovali a potom ???????????
A bolo to presne takto dokonca aj auto sedelo octávia prišla,vyšli chlapci akože obkukávali a za pár dní auto fuč alebo ho vykradli.Zaznamenala ich nejaká kamera.Já by som tak pokojne nespával.Bodaj by som sa mýlil. 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Pon, 31.03.2008, 13:43 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Aj mne minule behal okolo auta divný týpek. A bol to sám pán Puklo.
Aj ja často pobehujem okolo upravených áut a znervóznujem majitelov.
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pon, 31.03.2008, 16:51 |
|
 |
MoostanQue
Mašinista
|
No ja by som asi preventivne zacal spavat na balkone. Myslim ze preparkovanie na par dni neriesi nic; mozno je to len nahoda a plany poplach, ale asi by som to neriskoval. Kdo je pripraven, neni prekvapen .. co konzekventne plati aj opacne.
Tie haciky su popicovy napad  a o ublizenie na zdravi by som sa isiel sudit, ziadny zakon na svete nezakazuje polozit si MOJU descicku s MOJIMI hacikmi na MOJU sedacku v MOJOM zamknutom aute... to je blbost. To by bolo trestne aj stratit kluce od bytu, co ak sa nejaky chu.j nimi otravi alebo si vypichne oko? For fuck's sake 
_________________Bežný automobil v základnej výbave. Nóóikdyž.. 
|
Pon, 31.03.2008, 17:01 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8010 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|

MoostanQue píše: No ja by som asi preventivne zacal spavat na balkone. Myslim ze preparkovanie na par dni neriesi nic; mozno je to len nahoda a plany poplach, ale asi by som to neriskoval. Kdo je pripraven, neni prekvapen .. co konzekventne plati aj opacne. Tie haciky su popicovy napad  a o ublizenie na zdravi by som sa isiel sudit, ziadny zakon na svete nezakazuje polozit si MOJU descicku s MOJIMI hacikmi na MOJU sedacku v MOJOM zamknutom aute... to je blbost. To by bolo trestne aj stratit kluce od bytu, co ak sa nejaky chu.j nimi otravi alebo si vypichne oko? For fuck's sake 
keby pachatel sa napichol aj 100 hacikmi do zadku v tvojom aute ,,,za vlamacku by to schytal a tebe bi akurat tak podali ruku ze mas lepsie zariadenie ako lodzek, alebo alarm, nemohli by ta postihnuuuut, bo auto je tvoje a ako to bolo spomenute ze do vlastneho auta si to dam co ja chcem, ,,,,,neupravuje to ziaden zakon,a ze som si to prikryl no a coje natom,,aspon sa napichol pachatel ako navnada,,samozrejme ze keby si tam dal granat alebo elektricky pruud, zato by ta uz skolili,mato insi uhol postihu,,pretoze to by sa uz kvalifikovalo ako umyselne ublizenie, ale o tom by sa dalo vela polemiziovat,,
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Pon, 31.03.2008, 17:46 |
|
 |
ludo
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 01.11.2006, 12:26 Príspevky: 424 Bydlisko: Bratislava
|
Andrej ...ano mas pravdu......zakony mame dost idiotske...
_________________ Grand Cherokee V8 4,7 WJ
Jeep Wrangler 2,5 YJ
|
Pon, 31.03.2008, 17:53 |
|
 |
konik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 06.02.2008, 20:07 Príspevky: 743 Bydlisko: Nitra
|
... nie som pravnik
v com je v ociach pravnika par sto hacikov lepsich ako granat alebo prud?
ved analogicky k predhadzajucemu mejlu: moj granat v mojom aute na mojej sedacke...
... teda okrem toho ze by mi prisili nedovolene ozbrojovanie a verejne ohrozenie a v pripade explozie by som si asi musel vymenit vyplne v oknach a pouzit wapku aj zvnutra auta...
ale budme konstruktivni ... jeden skryty vypinac by hadam pomohol k zdravemu spanku...
|
Pon, 31.03.2008, 18:16 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
Kedysi sme to riesili takou malou nervovovo paralytickou pyropatronou ,je to super odpaluje sa to napatim stači už 1,5v len to bnesmieš zabudnuť vypať ked ideš štartovať  ináč
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
|
Pon, 31.03.2008, 20:02 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Mne sa viac pacia tie haciky  ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Pon, 31.03.2008, 20:47 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|