Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 03.05.2025, 22:10
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 29 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 Nosič na bike 
Autor Správa
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Cawte ma len tak dnes napadlo ci je vobec nejaky nosic na bicykel ktory by som namontoval namiesto rezervy alebo take nieco... neviete o nieco alebo nevideli ste nieco take?

Uto, 08.04.2008, 18:24
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať ...
... ja mam od Thulle pre dva bajky priamo na rezervu... sikovna vecicka, nemusis sa vesat po streche.

Uto, 08.04.2008, 18:58
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
fiberopt píše:
... ja mam od Thulle pre dva bajky priamo na rezervu... sikovna vecicka, nemusis sa vesat po streche.

na tych nasich autach je problem na strechu dociahnut pri umyvani (ja som moju este nikdy neumyval) a nie to este tam vesat bicykle :-D

Uto, 08.04.2008, 19:01
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať ...
ved prave preto, ani ja si neviem predstavit vesat tam bajk a este upevnovat ho na tie lyziny... :? to musi byt akrobacia... a ist s tym niekde popod konare... :shock:

Uto, 08.04.2008, 19:04
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
fiberopt píše:

cawes nemas nejku fotku bo take nieco by som chcel...

Uto, 08.04.2008, 20:17
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kua chuapi, ja mám rezervu pod autom, to by nebol dobrý nápad trepať tam bígeľ, možno tak jednokolku z Lidlu ešte... Ale existujú vraj dáke úchyty na ťažné zariadenie (to by sa šiklo), alebo však ono keď sa dajú dole kolesá, tak sa to do tých naších kraviek vypasených musí vocpať aj dnuká, či nie?

Uto, 08.04.2008, 20:41
Profil ICQ WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To Jameson: vopchat vopchas, ale ak mas viezt batozinu a dva bajky tak si to rozmyslis... existuju aj na tazne, len treba hladat.

To Jogistar: - na foto je podobny mojmu, ja mam trochu pevnejsi model, ak bude cas vyfotim cez vikend...

Obrázok

Uto, 08.04.2008, 20:48
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
existuje nosic na bycikel...teda aj niekolho byciklov ktory davas na tazne....myslim ze max 4 bycikle, ale nie som si isty.

Str, 09.04.2008, 1:27
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
laci73 píše:
existuje nosic na bycikel...teda aj niekolho byciklov ktory davas na tazne....myslim ze max 4 bycikle, ale nie som si isty.

Ano na tezne je to cool vec, tak isto aj na rezervu.

Str, 09.04.2008, 15:36
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať ...
ak by niekto zhanal nasiel som toto...

http://www.mag.sk/?p=3&m=ProduktDetail& ... &id=178415

http://www.mag.sk/?p=3&m=ProduktDetail& ... &id=178402

Str, 09.04.2008, 17:30
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nemcuri pouzivaju skoro vsetci do jedneho nosice na tazne s tym ze oni to maju nejk domyslene ze aj SPZtku posuvaju na ten nosic

Štv, 10.04.2008, 20:51
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chalani, máte to niekto namotované? Či to dobre drží aj ked idete po niečom hrboľatom :-)

Štv, 17.07.2008, 8:42
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vo Forstingeri mali (maju?) akciu pre Thule na tazne, normalne to stoji 12 litrov (viz. cennik Thule nalebo napr. tu: http://www.hej.sk/auto-moto-pneu/obchod/25223/na-tazne-zarizeni/thule-euroway-944/), teraz to mali za osem, no nekupte to. Viac info tu:

http://www.forstinger.sk/flugblaetter/2008_07/forstinger_2008_07_SK.pdf

Kukajte na stvrtej strane, Thule 944/946. Ja som bral 944, dva bajky mi stacia.

Dotrepal som to vyteseny domov (vopred som si to dal zarezervovat, lebo kobylky to vykupili len take fukoty). Manzelka pozrela na obrovsku krabicu, ktoru som natrepal do garaze a jak som k nej cuval tak sa potmehutsky spytala: a nevadi, ze mas vzadu ramy? No krvi by sa vo mne clovek nedorezal...

No nebudem natahovat - oni to snad navrhovali na Terracane s ramami. Sadlo na milimeter presne. Vyzera to solidne, drzi to pevne. Bol som az prekvapeny - doteraz som tazne povazoval za viac-menej gulu, ktora je gulata a tudiz na tom daco pevne drzat nemoze. Jak som dotahoval tuto ohavu, normalne sa krasne vyrovnala a jediny pohyb, v ktorom ho bolo treba dorovnat, bol do boku. Po uplnom dotiahnuty skrutkou sa to cele na fest zatiahne takou dotahovaciou pakou, ktora sa da nasledne zamknut, aby vam to dakto cele neujekradol. Co mi je na milu kedves, kedze mam rychloupinaciu gulu, takze na odmontovanie celej potvory staci stlacit dva cudliky a ujekradnu mi to aj s gulou... Nosic sa vsak da pekne zlozit a vlezie krasne do nakladoveho priestoru (na centimeter presne, viz. info o navrhovani vyssie). Jedina nevyhoda - nosic ma nestastny nemecky steker, takze normalni ludia k tomu potrebuju redukciu.

Inak pozor na znacku - 944/946 sa da totiz krasne sklapat, co pri nasich potvorach je proste nutnost. Vo forstingerovi mali za podobnu cenu starsiu verziu, ktorsa vsak sklopna nebola! Inak sa nedostanete zozadu do auta, samozrejme. T sa uvolni taka plastova poistka, potiahne sa rucka a cele sa to krasne sklopi. Opat sa to vliezlo (po otvoreni piatych dveri) na centak presne :-).

Ale pozor - neda sa to pouzit na autach s rezervou vzadu! Na to sa da pouzit len daka PRO verzia (902/903) s redukciou. Navyse tam prichadzate o miesto jedneho bajku. Takze ak mate rezervu vzadu, skor by som poradit ten vyssie popisany uchyt na rezervu a nie na tazne... Viac info na www.thule.cz (su tam aj navody na montaz, dost pomozu ukazat co a ako to vlastne je) alebo na www.thule-centrum.sk (tam toho vsak moc nie je)...

Este co sa SPZtky tyka - normalne sa vymontuje a nacvakne dozadu, je tam na to ramcek. Teraz podla noveho zakona vsak bude mozne objednat jednu SPZ navyse, tak to kupim a nacvaknem tam na fest, nech to nemusim stale rozoberat...

Pia, 18.07.2008, 11:52
Profil ICQ WWW
ATOYOT positive
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ked si ides preniest bike na zahradku, staci...
ja som tiez takto rozmyslal a vysledok bol taky, ze ked som sa niekde dalej odobral a nedajboze prsalo tak som viac umyval bike, ako bikoval...
vsetok bordel a cirkus ti to nahadze rovno na bajky

to iste plati aj pre lyze...
odvtedy davam vsetko na strechu a tam je tomu najlepsie ;)

Pia, 18.07.2008, 12:02
Profil ICQ
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
v helsinkach som videl take na gulu, stalo to tam smiesne prachy. bol som blbec ze som to nekupil. bolo to tusim len na jeden alebo 2 bicykle, a stalo to nejakych 50 euracov. navyse to bolo skladne, male, sikovne a lahke.
doteraz si nadavam.

Pia, 18.07.2008, 13:20
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 29 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný