Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 07.06.2025, 16:57
Dnes je sobota 7. júna 2025, meniny má Róbert a zajtra Medard

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 73 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5
 Problematicky sused - polovnik + foto (nevhodne pre deti) 
Autor Správa
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
karlito:

1,...je to 7,62x63
2,... ladujes do toho najhorsi bordel co sa predava
Ked mas tu flintu rad,preco do nej pchat hentake potvorstva,co nerobia dobre laufu...? Keby ochutnala z mojich,mozno by si sa nestacil cudovat... :-D

Sob, 03.05.2008, 22:20
CVOK HOBBISTA
Obrázok užívateľa

Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
Odpoveď s citáciou
Poslať 
:oops: no dĺžka nábojnice je 63 mm :oops:
ale
K téme si nenapísal ani ťuk... na debaty o strelive si naklikaj iné fórum. Týmto by som považoval túto otázočku tu na 4x4club uzavretú :wink:

-ka-

PS: je 10 rokov stará a kupoval som ju od známeho a do dneška je z nej vystrelené tak +/- 60 nábojov. S&B je strelivo dobrej kvality :wink:

Ned, 04.05.2008, 6:55
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Laci: Na Slovensku je to tak, ale az tak zle to nie je, ani Kanada a US nie su anjeli... Videl som na zivo v US ako sa striela na vlastnom pozemku... Neidem dalej rozoberat..

Karlito: Nie je to forum strelcov, Igor len chcel poopravit preklep.. SB nie je to najlepsie strelivo, co sa striznej tyka v niektorych kalibroch je super, ale okus nieco ine.. Prebijanie uz ani nespominam :wink:

Igor, tu je moja kraska, co dosla konecne k panovi. Mark 4 (6,5-20x50)IL TMR..

K teme, ako sa uz pisalo je to o ludoch. Aj polovnici aj ochranari su tak trocha chyteni...

Naposledy upravil snipera dňa Uto, 06.05.2008, 14:10, celkovo upravené 1

Ned, 04.05.2008, 15:36
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
urobím radosť tým, čo čakali, že sa ozvem

bola fuška všetko si prečítať

s veľa tu uvedeným sa dá súhlasiť, ale nejaké jednoznačné závery sa dajú prijímať len vtedy, keď človek pozná okolnosti a fakty ozaj objektívne, preto nebudem držať stranu ani poľovníkom, ani "psíkofilnej" verejnosti

človek má vždy tendenciu prikloniť sa na stranu poškodeného a to bez ohľadu nato, že si dotyčný niekedy môže za následky sám; preto nečakajte, až vám náhle chodec a nedajbože dieťa vkročí do jazdnej dráhy auta, že to všetci hneď tak zhodnotia - pre ľudí budete na vine jednoznačne vy, pričom nezabudnú na všetkých bezohľadne jazdiacich hajzlov a k nim vás bez váhania pričlenia;
podobne za zastrelenné psy bude pre laickú verejnosť zodpovedný vždy poľovník - s výnimkou tých, ktorým psy dohrýzli dieťa, alebo ktoré napr. "len"kokcú po šoku z detstva spôsobeného psami...;
ak dieťa behá a liepe sa kde nemá a padne do koterca k psom, ktoré ho roztrhajú (stalo sa), verejnosť je presvedčená o vine psov a ich pána a to rovnako, ako keď psi bez vodiča na lúke za dedinou roztrhajú okoloidúceho chodca (tiež sa stalo)...

Dadovi ťažko radiť - nepríjemnosti sa nedajú riešiť tak, že som aj dobrý a aj chcem zjednanie nápravy - bohužiaľ musím si vybrať a ak mi ide o vec, a boli porušené zákony, musím na seba zobrať aj riziko konsekvencií z poukázania na to; bez takéhoto postoja ľudí môžeme len ťažko očakávať, že tu budú platiť zákony a rovnako pre všetkých; ja až príliš dobre viem, o čom sú všetky tie nepríjemnosti, následná nenávisť, zlomyselnosť, možno pomsta, ale rozhodnúť sa musí každý sám; a keď sa rozhodne byť opatrný, nepomôže ani mudrovanie kohokoľvek tu na fóre - tým myslím aj seba...

ps chalani , kašlite na tie zbrane, to je na iné fórum :smt035

Ned, 04.05.2008, 17:06
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Okrem toho,ze sa tu rozobera vselico od zabehnutych koni az po flinty,k Dadovmu problemu existuju len dva postoje:

1,Sere ma to dostatocne na to,aby som do toho zatiahol seba,tym ze to oznamim OCTK a ponesiem dosledky "zhorsenych susedskych vztahov"

2,Nechcem mat problemy a potahovacky so susedstvom,potazmo moje pribuzenstvo-ostanem ticho, vylejem si nervy na fore,ostatni pritakaju,prikyvnu a karavana ide dalej

Ned, 04.05.2008, 19:15
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dosť zlé je to, že poľovnícka inteligencia sa snaží kryť svojich kolegov primitývov. A ešte horšie je to, že zbraň môže mať dnes kadejaký blbec.

PS: nechcem sa týmto niekoho dotknúť.

Naposledy upravil pejo dňa Str, 07.05.2008, 8:38, celkovo upravené 1

Uto, 06.05.2008, 11:42
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pejo píše:
Dosť zlé je to, že poľovnícka inteligencia sa snaží kryť svojich kolegov primitývov. A ešte horšie je to, že zbraň môže mať dnes kadejaký blbec.

Pejo to isté platí aj o OFFROUĎÁKOCH a vodičák dostaneš skôr ako zbroják. :lol:

Uto, 06.05.2008, 12:22
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hunter1 píše:
pejo píše:

Pejo to isté platí aj o OFFROUĎÁKOCH a vodičák dostaneš skôr ako zbroják. :lol:

o vodicoch vseobecne

lovu zdar

Uto, 06.05.2008, 12:52
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ešte že kozmonautom nemôže byť bárzkto. Si predstavte, že zo svojou milou pozeráte na nočnú oblohu a tam... ?????
Lietajúci cocoti !!!!!.

:lol:

Uto, 06.05.2008, 13:05
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Toto je debata, ktorá sama o sebe nič nevyrieši. Hold pravde, spravodlivosti /aj láske/ treba dať občas čo to preto. Či už rozdať nejaké kopance, polámať ruky, podať trestné oznámenie a tak. Takmer každý majiteľ zbrane a zbrojného preukazu vie, ako sa ľahko o neho dá prísť. Našťastie to barskto nevie. Ale to tiež patrí niekde inde. :wink:

Ja mám zvieratká aj prírodu rád, som aj psíčkar a viem že práve majitelia psov sú najviac zodpovední za ich často neblahý osud. Či už je to odstrel alebo zrazenie autom. A potom sa hladá vinník nejaký zlý ujo s flintou.

A je to následok civilizačných syndrómov:
a/ dedinský syndróm- pes na reťazi požierajúci odpad z kuchyne slúži hlavne na štekanie a ohlásenie zlodejov. Povely neovláda, štekot sa vypína hodením akéhokoľvek predmetu po psovi s vyberanými nadávkami. Nesúloží. Často sa utrhne z reťaze a potom je ako utrhnutý z reťaze.

b/ mestský syndróm- pes chovaný v paneláku požierajúci všeliaké dobroty najčastejšie šunku a granule. Skáče po okoloidúcich. Často fešácky oblečený. Ovláda maximálne povely nono, pocem, papaj. Súloží najčastejšie s poduškou. Keď sa zoberie do divočiny a dojdú maškrty, pes odmieta poslušnosť a často sa púšťa prenasledovať čokolvek, čo uvidí.

c/ hipisácky syndróm- pes potulujúci sa v okolí majiteľa hľadajúc čo to pod zub či pre zábavu. Z heslom veď aj pes je len človek. Tak kaká po detských ihriskách, močí v obchodoch, posúloží čo uvidí, naháňa mačky a iné ľudské bytosti.

d/ Kapov syndróm- nó, to už je v inej dimenzii a je to o telepatii a tak.

Keď napríklad susedovi utiekol pes a zrazilo ho auto, tak ten len povedal:"nevadí, aj tak bol sprostý."
A na druhý deň vysí susedovy na reťazi druhý sprostý pes. Nie nadarmo vravím -aký pán taký pes.

Uto, 06.05.2008, 13:48
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo no proste bohovo napísané.
A ale sme odbehli daľeko od hlavnej myšlienky no nevadí aspoň čo to popíšeme niekedy k veci, inokedy nie.Každý si háji svoje a každý má s časti pravdu,niekto viac iný menej,ale o tom to je. :lol: :-D

Str, 07.05.2008, 8:42
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo, ale ten "Kapov syndrom" si nepopísal tak podrobne ako tie ostatné. :roll: Tak pekne doplň a preháňaj. :-D

ale inak :smt023

Str, 07.05.2008, 8:48
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
diesel píše:
Kapo, ale ten "Kapov syndrom" si nepopísal tak podrobne ako tie ostatné. :roll: Tak pekne doplň a preháňaj. :-D

ale inak :smt023
Niečo mi našepkáva, že hlavne bude zaujímavý ten odsek s posúložením.

Str, 07.05.2008, 9:11
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 73 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný