Zdravím všetkých.
Babral som sa s centrálnym zamykaním /otváral, zatváral/ a odišlo. Pod volantom mi teraz len niečo cvaká a centrál nefunguje. Keďže nemám schému elektroinštalácie, neviem kde začať. Jedná sa o jeep cherokee 2,1TD r.1993.
Nemáte plz. schému na tento typ? Hľadal som, našiel som všetko možne, ale neviem, či to pasuje.
Dík.
Skús sa ešte pred tým než začneš rozpitvávať dróty, pozrieť do vnútra šoférových dverí mal by tam byť taký prepínač. Či sa nepo....kazil.
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
Pia, 09.05.2008, 14:49
gadzo
Koumák
Dík. Pozriem. Ono to ale len cvaká, aj keď prepínam na strane spolujazdca. Nefunguje mi ani ovládanie sťahovania okien - okrem vodičových dverí - odtiaľ idú sťahovať okná na všetkých dverách. To nešlo ani predtým.
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre