|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je utorok 20. mája 2025, meniny má Bernard a zajtra Zina
Autor |
Správa |
mamipeg
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 27.04.2008, 19:18 Príspevky: 309 Bydlisko: Humenné
|
Obec ma podmienku tu, ze musi mat vetriesku 2roky (nemoze ju predat). Potom ju moze predat, alebo robit si snou co chce.
|
Štv, 22.05.2008, 22:43 |
|
 |
chalupar
Učeň
Registrovaný: Pon, 20.11.2006, 11:22 Príspevky: 92 Bydlisko: Zvolen
|
Ja si myslim, ze keby sa chcelo tak sa da, proste zariadenie sa rozpreda po kusoch a potom sa preda prazdna V3S  , nasledne nato sa to nastahuje naspet a je to, ved sustruh,zverak... si moze kupit predsa kazdy(a da sa to urcite urobit len na papieri). Skor si myslim ze ich nebolo ktovie ako vela a tak sa k nim nedostane kazdy kto by mal zaujem.
_________________ Toyota LandCruiser 80, Mitsubishi Pajero 3,5 Skype - chalupar6
|
Pia, 23.05.2008, 9:50 |
|
 |
Tyky
OFFROAD Expert
|
ja som kedysi zaregistrovany na strankach min. obrany a posielali mi zoznamy roznych veci od priboru az po stroje a zariadenia na predaj, ale uz dlho nic neposlali. skusim pohladat kontakt, niekde na ich strankach sa da zeregistrovat a oni ti poslu ponuku, ked bude nejaky predaj.
_________________ Patrol 3,0 TDi
|
Pia, 23.05.2008, 15:15 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|