Dnes je sobota 28. júna 2025, meniny má Beáta a zajtra Peter a Pavol, Petra
Má SUV praktický význam ??
Má SUV praktický význam ??
Autor |
Správa |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
fiberopt píše: bull4x4 píše: Nedalo mi to a hladal som X-trail ani Qashqai nemaju vo vybave 7 miest. ...X-Trail neni a nebude 7 miestny, ale Qashqai pride na trh s predlzenou verziou (7 miest) - treba pockat.  Co sa tyka Forestra s dieslom, tak tam redukcia nebude. Podla vyhlasenia Subaru ma diesel velky tocak a to by malo pri kratkej jednotke stacit i v kvazi terene...
Taku chujo... mozu vyhlasit iba v subaru 
_________________ Lestenka
|
Ned, 25.05.2008, 15:19 |
|
 |
fiberopt
Ťažký Profík
|
peterB píše: Taku chujo... mozu vyhlasit iba v subaru 
... no ono to dava trochu logiku vzhladom k prvotnemu pouzitiu vozidla...
_________________ .--. .. -. .. -.
Naposledy upravil fiberopt dňa Ned, 25.05.2008, 17:34, celkovo upravené 1
|
Ned, 25.05.2008, 17:33 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Volvo ... neéé, za tie paniaze strasne malo muziky co sy tyka technickej vyspelosti motorov a pohonu. Qashqai .... divne to auto, hrozne malicke.
|
Ned, 25.05.2008, 17:34 |
|
 |
greenhorn
Čumil
Registrovaný: Pia, 23.05.2008, 21:25 Príspevky: 8 Bydlisko: Zvolen
|
Igor píše: Quashqai sa robi aj sedmmiestny?  A kde davaju tie +2 miesta?Ak vobec... Ano u Outlandera su dokonca aj trosku pouzitelne.
Ako pise fiberopt aj s odkazom, novy predlžený, rozširený a zvýšený 7-miestny Qashqai by mal byť u nas v predaji na jesen, vola sa Qashqai+2. Batozinový priestor so sklopenými sedadalmami v tretom rade bude cca 500 l. Posledne 2 sedadla budu sklapatelné samostatne - takže sa bude dať urobiť napr 6-miestna verzia.
Zadne sedadla v tretom rade budu sklapatelne 40:20:40- stred sa teda bude dať sklopiť samostatne a lyže nie su problem, ak sa povezu 4 dospelí.
Tato variabilita je o kus lepšia ako outlander- tam sa da zadna dvojsedačka v tretom rade sklapať len v celku- takže žiadna 6 miestna verzia a sedadla v druhom rade sa daju sklopiť len 60:40.
Premyšlal som aj o inych možnostiach 7 miest. - Volvo XC90, Landrover- ale to už su podstatne vyššie ceny... takže nie.
Ak by ste sa rozhodovali, Outlander alebo Qashqai, z hladiska pohonu 4x4, ktorý by ste volili?
|
Ned, 25.05.2008, 19:14 |
|
 |
fiberopt
Ťažký Profík
|
greenhorn píše:
Ak by ste sa rozhodovali, Outlander alebo Qashqai, z hladiska pohonu 4x4, ktorý by ste volili?
... ja jednoznacne Outlander ... z viacerych dovodov 
_________________ .--. .. -. .. -.
|
Ned, 25.05.2008, 21:13 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|