Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 17.06.2025, 0:25
Dnes je utorok 17. júna 2025, meniny má Adolf a zajtra Vratislav

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 13 ] 
 ac pumpa 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
caute,
pravdepodobne mi odisla membrana v ac pumpe /leje mi benzin do oleja a podlieva sviecky/ :smt088 , chcel by som vediet ci sa da ac pumpa rozobrat a vymenit len membrana ako na S120 alebo nie.

Sob, 24.05.2008, 21:04
Profil ICQ
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no to ti v tom neporadim ale ak by to slo ako na 120cine bol by si zavodou

Sob, 24.05.2008, 21:29
Profil WWW
koumák

Odpoveď s citáciou
steeler píše:
caute,
pravdepodobne mi odisla membrana v ac pumpe /leje mi benzin do oleja a podlieva sviecky/ :smt088 , chcel by som vediet ci sa da ac pumpa rozobrat a vymenit len membrana ako na S120 alebo nie.

kasli na tooo daj si tam elektricke cepadlo ako na 1,3

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Sob, 24.05.2008, 22:07
Profil ICQ
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
na jednicke sa da rozobrat - ale ta je mechanicka a to ani netusim ako by sa dalo zmenit na elektricku

Sob, 24.05.2008, 23:31
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Citácia:

mam sama 1.3 a je tam len ac pumpa, odkial sa da zohnat to cerpadielko a montuje sa namiesto pumpy?

Popripade nemate niekto na predaj ac pumpu ?

Ned, 25.05.2008, 9:36
Profil ICQ
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
steeler píše:
Citácia:

mam sama 1.3 a je tam len ac pumpa, odkial sa da zohnat to cerpadielko a montuje sa namiesto pumpy?

Popripade nemate niekto na predaj ac pumpu ?

takto cepradlo benzinove je v nadrzi to sa da zhnat jedine z nadrzou ale zas ma to vela vyhod treba kukat na fore a na cz strankach

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Ned, 25.05.2008, 9:44
Profil ICQ
Čumil

Odpoveď s citáciou
ja som ju rozobral NA SILU aby som videl či je gumička O.K. bola ale zložiť ju to je problem. Ta membrana je tam zalisovana, treba vymeniť celu pumpu. Alebo to čo je po obvode zalisovane opatrne povyhýbať vymeniť gumičku a následne kladivom zaklepať do pôvodneho stavu a modliť sa aby to tesnilo. V žiadnom prípade to netesni silikonom. Benzín ho rozožiera.

Uto, 03.06.2008, 18:14
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Citácia:
ja som ju rozobral NA SILU aby som videl či je gumička O.K. bola ale zložiť ju to je problem. Ta membrana je tam zalisovana, treba vymeniť celu pumpu. Alebo to čo je po obvode zalisovane opatrne povyhýbať vymeniť gumičku a následne kladivom zaklepať do pôvodneho stavu a modliť sa aby to tesnilo. V žiadnom prípade to netesni silikonom. Benzín ho rozožiera.

pumpu nejako nechcem rozbit, ale vybral som ju, na vstup do nej som dal tlak cca 5 bar z kompresora a zapchal som odvod aj prepad a nefucalo nic.
Je to dovod mysliet si ze pumpa je OK?

Str, 11.06.2008, 21:59
Profil ICQ
Pandík

Odpoveď s citáciou
mám taký problém, na AC pumpe mám 4 vývody, jeden hrubý prívod paliva druhy prepad s5 do nádrže a tretí do karburátora, na spodku mám ešte 4. vývod nestrieka z neho benzín ale keď tam dám prst tak je tam mokro také niečo ako olej
keď som dával zrovnať hlavu aj blok tak som ten 4. vývod zablendoval šlo to celkom v pohode a včera z ničoho nič motor zdochol a netlačilo benzín, dnes som začal odpájať hadičky že pumpu vymením odpojil som všetky 3 a nakoniec som dal dole aj blend na 4. vývode, hneď ako vypadol tak vystriekol benzín z iných vývodov tak som nazad dal všetky hadičky bez blendu a motor ide benzín tlačí
ako keby to bolo zavzdušnené alebo čo
viete mi poradiť kam s tým 4. vývodom?
ď

Pia, 16.08.2013, 0:01
Čumil

Odpoveď s citáciou
jednoznacne odporucam ac pumpu vyhodit a dat tam nizkotlaku el.pumpu ktoru mozes namontovat pri nadrzi ako je filter alebo aj niekde pod kapotou ,ja to mam tak poriesene a parada.. link na pumpu http://www.ebay.co.uk/itm/PEUGEOT-RENAU ... AQ:GB:1123
;-)

Sob, 13.09.2014, 0:52
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
rozoberať určite nie. osobne by som vymenil za elektricke čerpadlo http://www.suzuki-diely.sk/index.php?ro ... uct_id=503 :smt023

Sob, 20.09.2014, 20:32
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OFFroad4wd píše:
mám taký problém, na AC pumpe mám 4 vývody, jeden hrubý prívod paliva druhy prepad s5 do nádrže a tretí do karburátora, na spodku mám ešte 4. vývod nestrieka z neho benzín ale keď tam dám prst tak je tam mokro také niečo ako olej
keď som dával zrovnať hlavu aj blok tak som ten 4. vývod zablendoval šlo to celkom v pohode a včera z ničoho nič motor zdochol a netlačilo benzín, dnes som začal odpájať hadičky že pumpu vymením odpojil som všetky 3 a nakoniec som dal dole aj blend na 4. vývode, hneď ako vypadol tak vystriekol benzín z iných vývodov tak som nazad dal všetky hadičky bez blendu a motor ide benzín tlačí
ako keby to bolo zavzdušnené alebo čo
viete mi poradiť kam s tým 4. vývodom?
ď

Podľa mňa to je prepojenie s atmosférou, AC pumpa pracuje s membránou a ty si jej vlastne uzavrel odvzdušnenie, myslím, že to malo byť prepojené hadičkou do filtra vzduchu alebo tam niekde.

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Ned, 21.09.2014, 13:32
Pandík

Odpoveď s citáciou
jenki to už je zabudnuté už jazdim dlhšie na naftu :wink:

Str, 24.09.2014, 23:27
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 13 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný