Dnes je pondelok 26. mája 2025, meniny má Dušan a zajtra Iveta
Autor |
Správa |
ruta
Učeň
Registrovaný: Str, 16.01.2008, 16:56 Príspevky: 99 Bydlisko: Ostrava
|
Já osobně jsem najezdil na BFG AT asi jen 5000 km, ale na cestě byli dle mého názoru tiché a v terénu mi udělaly lepší službu než ojeté Kumha MT.
To nemluvím o designu, který je dle mého názoru velice zdařilý.
Ono je taky rozdíl, v našem souzení pneumatik, kdo jak a kde své vozidlo používá. Si myslím, že nejde jednoznačně říct, kterou pneu ano a kterou ne.
Ale BFG AT rozhodně ano  .
P.S. Zimáky jsou na uježděný sníh kor v automatech k nezaplacení, raději jsem si jedny pořídil. Můžu i nemusím je použít. A označení M+S je vypovídající asi jako když každý druhý nazývá "atéčkama" silničáky, protože se nejedná o "emtéčka". Což je taky nesmyslné označení.
Jediné AT jsou od BFG AT a hotovo (možná ještě nějaké, ale rozhodně ne spousta těch, které se tady nebo u nás na českých fórech jako AT deklarují).
|
Pon, 28.07.2008, 14:59 |
|
 |
Harley
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 19.11.2006, 15:09 Príspevky: 646 Bydlisko: Praha
|
No,jo! Souhlas do písmene!
Mě kdyby pneu hučely,tak jdou s auta. A takže BFG A/T jsou fakt tichý. Mám je i teď na Wrangleru ,využívám teplo a tak jezdím furt bez střechy co to jde a kola vůbec neslyším.
_________________Jeep Grand Cherokee ZJ LX 5,9 V8,
Jeep Wrangler Sahara TJ 4,0L automat.
www.properform.cz
|
Pon, 28.07.2008, 15:08 |
|
 |
shaman
OFFROAD Expert
|
Koupil jsem nejaky KUMHO.
V 70ti to zacalo hucet uplne nehorazne.
Vpodstate nepouzitelny.
Uz jsou pryc. 
|
Pon, 28.07.2008, 15:19 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
shaman píše: Koupil jsem nejaky KUMHO. V 70ti to zacalo hucet uplne nehorazne. Vpodstate nepouzitelny. Uz jsou pryc. 
ja mám také nejaké na aute
od 70kmh hučia jak vrtuľník
do jesene vydržia a potom idú preč
|
Pon, 28.07.2008, 17:30 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|

Dnes som konecne prezul vsetky 4 , celkom sa tie strieborne Dotz hodia k tomu striebornemu autu..... foto neskor.
Akurat mi ich nevedeli v jednom servise obut - nafukat.
Otrasny zazitok. O 14:00 som doviezol 3 pneu + 3 disky. Pred 2-ma tyzdnami som tam bol obut jeden disk na skusku, obsluha bola strasna, ale za 60 Sk som nic necakal, a disk bol perfektne vyvazeny. Bral som to tak ze som nekupil u nich ani pneu ani disky tak mi to davaju vyzrat.
Po nevrlom privitani, ledva z nich vyslo "ano mozete tie pneu nanosit do skladu " mi oznamili ze prvorade je obutie Š - RTO. Pneu uz boli von tak som sa len kyslo zatvaril a v duchu si povedal "vydrz ...Bude húř..." a bolo. Nevadi, po doraznom upozorneni, ze robia len do 15:30 (na liste mali napisane do 16:00) dohodol som sa ze pridem o 15:00. Na moje prekvapenie vsetky penu boli nahodene, akurat nevedeli natiahnut patky na disk. Nic mi nevraveli vsetko som znich musel tahat ako z chlaptej deky. A drsnym tonom mi oznamili ze pneumatiky museli byt zle skladovane a zatazene. Samozrejmi neboli boli ulozene 3 na sebe. Po polhodinovom cakani som sa bol opytat .ze co, a ako - nic pozreli na mna vrazednym pohladom a nepovedali abolutne nic. Nakoniec mi povedali nech to skusim v Pneuboxe v Matadore , ze tam mi to spravia. Ze tam maju nejaky "golier" a nejaku špeci techniku. Este vypitali odomna 100 Sk - "nech im dam aspon na elektriku a ventilceky" Dal som. Vsetky tieto rozhovory prebehli zo samotnym majitelom pneuservisu. Absolutne nechapem tento pristup k zakaznikovi. Vrcholom bolo ked po mne prisiel jeden pan a opytal sa ho ci mu neprezuje pneu. Kedze ja som to zbalil tak mali nanho cas. V bielich nohaviciach som nalozil vsetko spat. Odpoved bola jednoznacna "dneska  ???" Ked som odchadzal akurat som zazrel ako pan nastupuje do auta a kruti hlavou nad debilnym pneuservisom.
V Pneuboxe ma privitali 3 chlapi vsetko vylozili, komplet s vyvazovanim im to trvalo cca. 15 min. A vsetko mi nalozili aj spat. Nepouzili ziaden "golier" a ziadne zvlastne naradie. Dal som im 300 Sk a isiel som domov.
|
Pon, 28.07.2008, 19:52 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Dado kluuud, otrasné zážitky sú nato aby si vedel oceniť ti dobré.  Ludia sú od "krátko po zlezení zo stromu" po "takmer dokonalých" takže ich firmy budú na ich obraz. To nazúvanie užších gúm na širšie disky som tiež kade tade pretestoval...niekde s tým je kopu problémov a nervozity(z vlastnej neschopnosti) inde...nejakým zázrakom....pár šikovných pohybov naviac a všetko ide ako po masle.
nejake fotos nedáš?
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Uto, 29.07.2008, 6:56 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
|
Uto, 29.07.2008, 11:34 |
|
 |
bull4x4
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 24.03.2008, 14:40 Príspevky: 2320 Bydlisko: Sliač
|
V Pneuboxe ma privitali 3 chlapi vsetko vylozili, komplet s vyvazovanim im to trvalo cca. 15 min. A vsetko mi nalozili aj spat. Nepouzili ziaden "golier" a ziadne zvlastne naradie. Dal som im 300 Sk a isiel som domov.[/quote]
takze predvcerom som bol v pneuboxe prezut gumy, dole stare nove nahodit, stalo ma to po 350 sk zlave (lebo som tam skoro odpadol, ked som pocul sumu) 1995 sk
vraj bolo treba vela olova, kedze bfg AT su take nap..., vobec sa ich nesnazil ani otocit
uz sa tam druhykrat nechystam !!!!! a ni do ziadneho pneuboxu
to len na porovnanie ceny RS vs ZV
_________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60 TD 4,2T, Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon
|
Pia, 01.08.2008, 11:20 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|